trädgård och vem är du?

Hej alla! ❤️

Hastar vidare här hemma nu och är så glad att vi idag kunde ta tag i trädgården lite. Imorgon kommer det handla om matlagning, dukning och förberedelser. 

Jag efterlyste ju ett svart bord idag! Hur najs tror bi det var när en bekant till mig sms:ade mig detta:

  
Ja men absolut! Nu har jag fixat i ordning det lite så man fick bort lite av det blekta som var på kanten. Blev så himla bra! Tack fina Eva-Lotta!!! ❤️

   
   

Så nu har jag den lilla söta uteplatsen under äppelträdet. Det är så fint så jag får lite ont i hjärtat! ❤️ Det blev såååå bra med runt bord. Perfekt när man har stora sittmöbler. 

   
   

Ljusslinga i äppelträdet. ❤️ Brassade också förbi antal butiker för att leta efter lite blommor att fylla ut med. Ville hänga blommor vid trappan men insåg att det inte gick att få dom så högt som jag tänkt. Fick tänka om. 

   

Medan jag tänker om får dom hänga såhär på trappen. Fixade lite i rabatterna också, planterade lite penséer och fixade med lite stenar. 

   

Här trivs vår katt allra bäst. I trappen där han har uppsikt på allt. Han stormtrivs…..

 

Precis som Milo. Han har hoppat studsmatta med kompis Anton tills nu. Nu står han i duschen och säger att han saknar sin kompis Anton. Nu är det utelek som gäller, det istället för iPad, innelek och TV. Underbart!
Hörrni, berätta lite om er själva nu. Kommit in massa nya läsare också. Men gamla som nya, vem är du? Var bor du? Har du barn? Hur hittade du hit? Läser du ofta? Vad jobbar du med? Vad har du för drömmar? Är du där du vill vara? 
Kram ❤️

  

0
Subscribe
Notify of
guest

33 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Susanne
Susanne
8 years ago

Vad fint och mysigt det blev!

Malin- Fredagskakan
8 years ago

Så fint ni redan har hunnit få det både ute och inne!
Malin heter jag och är en 29 årig byggnadsingenjör från Jönköping. Bor själv, en fin hyrestvå men drömmer om hus, trädgård och familj. Älskar allt kreativt arbete och vill start nått eget men har inte lyckats precisera idéerna tillräckligt än för att våga. Startade min bakblogg för några månader sedan och har upptäckt hur mycket jag faktiskt gillar att skriva. Jag tittar in minst en gång om dagen, jag älskar din ärlighet i det du skriver, du känns väldigt äkta och nån man skulle vilja va vän med:-)
Ha en fin kväll!! Kram

Svahnholmen
Svahnholmen
8 years ago

Har följt din blogg sedan du började blogga på femme! Älskar din mix av djupa tankar, känslor, flärd och vardagsliv! Är en 40- årig kvinna gift och har två flickor på 11 och 5 år. Jobbar som sjuksköterska på en vårdcentral. Har gått igenom två cancerformer, hade lymfomnnörvjg var 18 ( fick diagnosen under min studentvecka) och för några år sedan fick jag bröstcancer! Känner mig just nu väldigt tillfreds med min tillvaro. Är gift med världens bästa man, har två viljestarka, fantastiska döttrar och ett roligt jobb! Är periodare vad gäller läsning men gillar historiska romaner och jag älskade 50 shades of grey- böckerna (rodnar). Annars tycker jag om att röra på mig, cyklar 2 mil till och från jobbet om det inte regnar för mycket och promenerar gärna, helst med min kompis så kan man förena nytta och nöje! Tack för en bra och läsvärd blogg!!

Nina
Nina
8 years ago

Huset, trädgården… Så vackert! Jag flyttar in direkt : )

Frida
Frida
8 years ago

Åh så fint det blev! Ser så himla mysigt ut. Du är så jäkla duktig på att piffa och greja! Lite om mig då: jag är 31 år, bor i Göteborg med min man och vår son på 8 månader. Vi har precis fått nycklarna till vårt hus vi köpt och det känns helt underbart! Bor nu i en hyresrätt tre trappor upp utan hiss och tvättstuga över gården så hus med egen tvättstuga och trädgård mm känns så himla härligt, speciellt nu när vi fått barn. Din blogg kikar jag in flera ggr om dagen. En av mina favoritbloggar! Du skriver ärligt, rakt och med humor, me like! Som en annan skrev ovan, en sån som dig skulle man ha som vän!.
Kram <3.

Jeanete
Jeanete
8 years ago

Åh så mysigt ni får det!
Jag är nyss fyllda 45, bor i hus i Bålsta med man och tre barn.
Son 22, döttrarna är snart 19 och 14.
Äldsta dottern tar studenten på fredag så nu har vi fullt upp här hemma.
Annars så är vi ganska mycket i stallet där vi rider. Väl hemma tycker jag om att koppla av med en virkning eller stickning.

Berit
Berit
8 years ago

Härligt det ser ut! Jag har hängt med ett tag och gillar din mix av ämnen..barn,familj,inredning,hälsa,skönhet,bakning…ja typ allt 🙂
Jag är 42 år och bor utanför Skellefteå, har villa, man och två tjejer 13 o 15 år. Jobbar heltid i växel och reception och lediga stunder ägnas åt motion, hästar, påtapå runt huset och sommarstugan samt åka en tur på makens motorcykel fina sommarkvällar! Min dröm är att vinna några miljoner så jag kan förverkliga allt som jag vill!

bettan
bettan
8 years ago

Hej Nina!
Är en 45 årig ”tjej” som bor i Täby med sambo och två tonåringar…..ännu så länge lugna sådana… inget ute fläng och så..
Har föjt din blogg ett tag, tycker att du verkar vara så härlig:) en kul typ;))
TACK för din fina blogg o lycka till med studenten… om två år är det min tur då dotra blir student:)
Kram!

Helena
Helena
8 years ago

Jag är 42 och bor i Norrköping med sambo och två barn, 4 och 6 år gamla. Arbetssökande sedan jag fick mitt första barn. Kämpar dagligen med att hitta ett jobb men det är svårt. Tycker om att rita. Drömmen vore att göra en barnbok. Gillar din blogg för att den är ärlig.

Louise
Louise
8 years ago

Så fint ni har fått det redan, jättemysigt !!
Hur gjorde du med bordet för att få bort det solblekta?
Ser som nytt ut.
Ha det gott och hoppas det blir en härlig studentdag med bra väder.
Kram

Mia
Mia
8 years ago

vilket underbart hus och en fantastisk trädgård.
Jag är 34 år bor en bit utanför Malmö i en etagelägenhet med min make som jag varit tillsammans med i 15 år i år och gift sedan 2007.
Vi har tvillingkillar på 6 år och en kille på 4 år .
Jobbar som egenföretagare inom importbranchen (konfektyr)
Älskar din blogg för att man får följa dig i både glädje och sorg den är som verkligheten är utan minsta tvivel , en stor eloge till dig som verkligen bjuder oss läsare på ert liv .
Saknar dock din och Niclas podcast och hoppas snart på en comeback .

Satu Lamminniemi
Satu Lamminniemi
8 years ago

Hej Nina,
jag började följa dig efter att jag hade sett dig på TV och av en slump hittade din blogg. Lyssnade även på din blogg när ni hade den och saknar den väldigt mycket. Jag bor i en liten by i Västmanland, där jag bor i ett hus från 1700-talet. Jag blir så inspirerad av dina inlägg. Har sett dig flera gånger ute på Erikslund shopping, men vill inte gå fram och störa dig när du umgås med din familj.

Camilla
Camilla
8 years ago

Jag tycker om att läsa din blogg ! Den är ÄRLIG! och det är det bästa. Livet är inte bara ”bananas och glamour”. Inget skryt, bara hur livet är på riktigt. Grattis till huset, du lagar så fint.
Jag är en 47 årig kvinna från södra Finland. Ekenäs. Hittade dej då du bloggade för Hannah. Men följde med dej då du började med ”egen blogg”.
Ha en skön sommar Niinis , kram till dej !

Ann-Sofie
8 years ago

Hej Nina

Ann-Sofie heter jag är 40 år, har två barn på 16 och 19 år och en man :)Kommer från Skåne och jobbar med administration och gillar att springa. Är nojjig över att mina barn börjar bli så stora…. Min stora tar också studenten nu så på söndag väntar bal och sen är själva studentdagen den 12/6. Känner att jag måste ha semester sen…. Jag hittade till dig efter att du varit med i Hela Sverige bakar, älskar din brutala ärlighet och bilder på hur ett hem faktiskt ser ut och hur en vardag är, utan glam och glitter hela tiden! Tittar in 1-2ggr/dagen.
Min dröm det här året är att springa en halvmara!
Kram Kram

Lisa
8 years ago

Lisa heter jag. Fyllde 30 år i måndags(?!) å jobbar som undersköterska inom lss för tillfället! 🙂
Har en man å två söner som är 4,5 respektive 7 år gamla.
Vi bor i byn jag växte upp i å trivs ypperligt här. 🙂
Min största dröm just nu, rent egonässigt är att någon gång ”komma på” ett yrke där jag kan sköta mej själv å jobba hemifrån. 😉
Har länge även drömt om ett växthus, å tänka sej, det fick jag i 30-årspresent av mina föräldrar! 😀
Något som jag aldrig kommer sluta drömma om är att mina två yngre syskon flyttar inom gångavstånd till oss.
Det hade gjort mej ännu lite lyckligare å tryggare att ha dem så nära. 😉
Det var ”lite” om mej det!
Ha en fin dag!
Kram å hej!

Cecilia
Cecilia
8 years ago

Hej Nina,

Vi har också precis köpt hus, den 2 juli får vi vara med på slutbesiktningen, det är ett nytt litet radhus som håller på och bygger sig.
Vi är en familj med 2 små pojkar 2,5 och 4,5år. Vi byter stad i från att ha bott mitt i centrala Göteborg till att flytta till utkanten av Kungsbacka.
Vi byter förskola och miljö helt för pojkarna och jag har så ont i magen för detta. Men båda pojkarna (framför allt den store) är glada och förväntansfulla över att få se sitt nya hem och sina nya egna rum. De delar i dag.
SÅ jag tror att det kommer att bli himla bra, efter år av slit med jobb och skola och småbarn börjara vi äntligen landa i att vara en hel familj med massor av kärlek. Det är en fröjd och lycka att se sina pojkar utvecklas varje dag och bli bara finare och härligare små människor.

Tack Nina för din ärliga härliga blogg, önskar jag hade tiden orken och energin att göra som du.
Men jag fokuserar på min lilla familj och när vi har landat ska jag äntligen ge den här kroppen en 1000-mila service.. Jag har PCO, vilket är en hormonrubbning som stör min kropp och mitt sinne med övervikt och dumma tankar emellanåt. Därför är det så himla skönt att läsa om din mentala resa som du har gjort, att när tiden är mogen, så faller de flesta pusselbitar på plats och man hittar energin och lusten till att förändra och förbättra! Tack för inspirationen!

Lycka till i ert nya fina hus, må gott och lev väl! Kramar Cecilia

Jane
Jane
8 years ago

Är en tjej på 29 år. Bor i en lägenhet i Ängelholm med min sambo, hans 6 åriga son (varannan vecka) och min katt. Jag väntar mitt första barn som är beräknat om 3 veckor och är därför just nu föräldraledig. 🙂 Jag hittade din blogg genom Hannah Graaf för många år sedan, och jag läser här inne flera ggr om dagen när jag går igenom min blogg-lista. Gillar att du är så öppen och ärlig i bloggen och sättet du varierar dina inlägg på, lite träning, lite inredning, lite mat och bak, lite vardagsbestyr osv. Lite av allt och en härlig variation.
Just nu jobbar jag inte som sagt och de gjorde jag inte innan heller, jag studerade. Läste upp mina betyg från gymnasiet. Just nu har jag inga drömmar merrän att jag längtar efter barnet i magen som jag drömt efter i flera år. Ja just nu är jag där jag vill vara, mamma på heltid till mitt eget barn! Helt underbart!
Tack för en superhärlig blogg och grattis till huset! 🙂

Elinor Sternving
8 years ago

Hej hej,
Elinor här, 41 år och bor i Borås. Bor med min man som jag vart gift med i ett år och hans två döttrar som är 9 och 11 (varannan vecka)….. Jobbar som Kriminalvårdare och brinner för missbruksfrågor och dess problematik…. Funderar på att läsa till behandlingsassisten… Är galet sportintresserad, älskar att träna men uppskattar även lugna stunder och att bara vara! Hittade till din blogg via Hanna Graaf… Gillar din öppenhet och att du är så rakt på, inga krussiduller 🙂 Lycka till med hus och student och allt annat i livet! Kram

Elin
Elin
8 years ago

heeej! 33-årig tjej som trivs med livet i stort.. bra jobb, härliga vänner, familj och kollegor men saknar ”den där som har nyckeln till mitt hjärta”.. letar och letar men verkar mest träffa grodor! jag läser din blogg dagligen och älskar dina recept, har bakat flera av de och alla jag bjuder älskar de 🙂 mina pengar och min tid spenderar jag en hel del på kläder, träning och resor:)

Lotta
8 years ago

Hej, läst din blogg ett tag och gillar den skarpt. Wow va fort ni flyttade in och möblerade ert hus. Impad!!!
Bor i Småland och är 55 år, förtidspensionär pga ledvärk. Gillar och läsa bloggar, bl a Mamma My, Magdalena G, Tanja F mfl.
Det var så jag hittade din blogg.
Lycka till med studentfest o allt däromkring.
Kram Lotta

Helen
Helen
8 years ago

Hej! Så fint ni får det! Huset känns som klippt och skuret för dig! Mysigt och varmt!
Jag är en 45-årig kvinna som bor med min man och 2 barn utanför Lund i Skåne. Vi bor i en villa med trädgård. Härlig tid just nu med allt som blommar och grönskar. Jag jobbar som ekonom, deltid. Har inga direkta intressen förutom inredning, trädgård, matlagning och barnen såklart. De är 10 och 8 år gamla, flickan är 10 och pojken är 8. Jag gillar din blogg jättemycket, men har haft litet uppehåll ett tag pga nytt jobb. Har haft så mycket i huvudet att jag stupat när arbetsdagen tagit slut. Men NU ska jag ta igen det! Ha en härlig sommar! Kram

Smulan
Smulan
8 years ago

Hej! Snart 50 år med 3 stora flickor varav den näst äldsta tar studenten imorgon:) Arbetar med barn och bor i Skåne. Har hundar som jag umgås mycket med och älskar att läsa. Följt dig sedan tiden på Femme. Uppskattar att bloggen är så varierad och att du kan berör ämnen som är djupa såväl som ytliga. Håller på att göra en livsresa som innefattar såväl det inre som det yttre och tänker inte att det ska göra mig till en ny människa utan mer till en som jag kan åldras i lugn och ro med! Kram

Åsa K
Åsa K
8 years ago

Hej! Wow, uteplatsen ser så mysig ut under trädet och stolarna var mycket snygga. Jag är 42 år, Enköpingsbo, har en 15-årig son, bor i bostadsrätt men i ett radhusområde. Trivs superbra där. Förskollärare. Singel i många år. Älskar lugn och ro, böcker, promenader och så går min son och jag på en hel del hårdrockskonserter =) Jag längtar efter semester och sol. Ha en skön sommar i ert nya fina hus!

Evelina
8 years ago

Go kväller!! Jag som sitter här på andra sidan skärmen och skrattar och gråter med och åt dina inlägg är: Evelina, 33 år (jag lära fundera lite) bor i vackra Hälsingland i den lilla byn Edsbyn tillsammans med sambo och två sessor på 3 och 6 år. Vet inte när jag först kom in på din blogg men har läst den länge =) Älskar blandningen på din blogg, den har gjort att jag fastnat för din blogg och blivit kvar härinne =) Skriver själv en blogg där jag blandar smått och gott, tankar och funderingar från mitt liv. Jag tycker du ska ordna ett litet bloggevent för jag är lite små sinnig över att jag missa din förra =) Ha en bra kväll!!! Kram från mig!

Sandra
Sandra
8 years ago

25 år och bor i Sigtuna. Jobbar i butik. Jag vet inte riktigt hur jag hittade hit, det var så många år sen. Några barn har jag inte. Blev dumpad och utkastad av min stora kärlek för några månader sen, så jag är inte direkt där jag vill vara men jag är på god väg hoppas jag. Så tack för att du bjuder på ditt liv så jag slipper tänka på allt elände för en stund 🙂

Annika
Annika
8 years ago

Gomorron!
Vad mysigt ni har det! Avis!!!
Jag fyller 50 nästa höst och ser sååå mycket fram mot det! Då är det inte konstigt att ha någon rynka här och där och 50 låter så himla coooolt att vara! 🙂
Två utflugna barn som jag ordnat studenten för – PUST! – så jag vet vad du går igenom. Har en snart 17-åring som bor kvar hemma – EN STUDENT KVAR ATT FIXA ALLTSÅ – en hund och tre katter. Och dammråttor förstås! Tillsammans med samma man sen 31 år tillbaka – japp – sant.
Minns inte hur jag hittade din blogg men jag är relativt ny läsare och tänker fortsätta med det. Tittar in nästan varje dag.
Jag bor utanför Stockholm och jobbar som personlig assistent och kan inte ha ett bättre jobb. Vill aldrig byta och jag har gjort massor under mina dagar men har nu funnit ”mitt kall”. Härlig känsla!
Kram!

Paula´s Blogg
8 years ago

Såå fint det blev 🙂 Läst dej sen du var på Femme 🙂
Jag har fyllt 50, bor i Finland…man o 3 tonåringar. Tvåspråkig…..vi har en bondgård. Bor i Österbotten i ett litet samhälle, Esse.

Mia
Mia
8 years ago

Vad härligt för Milo med en kompis så nära, vilken lycka!
Jaha lite om mig då.. 😉 är 33 år iaf nån månad till 🙂 Bor tillsammans med sambo, son på 5 år, hundar och katter i hus längst ner i det sydöstra hörnet av vårt land. Har följt dig sen du började blogga på Femme och är inne flera gånger om dagen oftast 😉 älskar blandningen och energin din blogg ger! Många skratt, en del tårar men framförallt känns allt äkta. Tycker om att baka och laga mat så jag är evigt tacksam för alla recept som dyker upp på bloggen – provar dom flesta 🙂 Drömmar har jag många både små och stora och försöker i den mån det går att uppfylla dom!
Kram o hej så länge 😉

Ulrika F
Ulrika F
8 years ago

Hej fina du! Jag har följt dig sen Femme-tiden, älskar också din ärlighet! Jag är 45 och ett halvt 🙂 bor vid kusten utanför Uppsala. Där har jag ett rött hus med vita knutar, en härlig pool och en schäferhane som vaktar mig när maken jobbar. Är gift sen tretton år (på måndag) men ihop sen 24 år med den bästa man som går i ett par skor. Vi har tvillingtjejer som är 21 som tog studenten samtidigt för två år sen… En i Uppsala och en i gimo, den stressen… Vi fick dela på oss för att sedan samlas till ett sjuhelsikes kalas i trädgården efteråt! Jag jobbar som kvalitetschef på en bilfirma, men är för närvarande sjukskriven sen nån vecka på grund av yrsel som jag haft sen förra sommaren… Doktorn pratar om utmattningssymptom, det gör inte jag! För jag är ju så duktig och är aldrig sjuk… Just ja, vi driver ett åkeri också, så det är lite att greja med! För att hämta luft spelar jag golf!

Helen A
Helen A
8 years ago

Hej!
Vilket underbart hus ni hittat! Hittade din blogg precis när du börjat blogg, älskar att läsa den då du har en så bra mix av allt. Har en av dina tavlor hemma som förgyller min vägg 🙂
Jag är en tjej/kvinna/tant (beroende på vem man frågar) som fyller 30 till hösten. Bor i en etta i Järfälla tillsammans med min 6 åring som är hos mig varannan vecka. Är till stor del nöjd med det jag har men drömmen är att någon gång i framtiden hitta ett hus och att vi ska bli en större familj.
Jag jobbar som förskollärare vilket jag älskar, vem vill inte kliva in på jobbet och mötas som en stjärna av barn med glittrande ögon och en enorm nyfikenhet.

Hoppas ni haft en lyckad dag för sonen och att ni får en trevlig helg!

Annie
Annie
8 years ago

jag hittade dig via Femme tror jag och älskade dig och din blogg direkt!Varför ? jo för att du skriver om normala saker som vi vanliga kan relatera till! man skrattar och gråter (ibland) när man läser din blogg. du bjuder på dig själv och det gillar jag! när du delade med dig om rumpproblemet, tyckte så synd om dig. jag är en 39 årig tjej med två döttrar och bor i farsta. separerad efter 18 år ihop i sensomras som nu hittat min tonårkärlek igen och går som på små rosa moln nu! trodde jag skulle leva ensam resten av livet men tji fick jag : ) sluta aldrig att blogga och hoppas på en härlig bloggträff med dig och dina gulliga läsare : ) Kram

Lena - Gott för själen
8 years ago

En till Enköpingsbo bakom skärmen här. Hittade hit via nån av lokaltidningarna, tror jag. Bor med maken och en just hemflyttad 20-årig dotter (pluggat i USA). Har också två utflugna söner, en i Uppsala och en i Enköping. Hur svårt det en än är att förlika sig med siffran så fyller jag 50 i höst. Jag som älskar att ordna fester har ingen aaaaning om hur jag vill göra. Fest, mindre tillställning för de närmaste eller åka bort. Eller kanske rent av alltihop. För övrigt jobbar jag i Sörmland som ekonom i ledande roll. Drömmar? Nja, har alltid varit dålig på det där med mål och drömmar. Jag tar puckarna på volley liksom. När nåt kul dyker upp så fångar jag det, typ.

Kram Lena

Anna
Anna
8 years ago

Hej Nina!

Vad fint ni har fått det i nya huset! Spännande men också jobbigt att flytta, kanske mycket därför vi gör det så sällan + att vi trivs som fiskarna i vattnet. Jag heter Anna och bor utanför Östersund, snart 39 år och mamma till två underbara söner, 13 och 9. Jag och sambon firar 20 år tillsammans i sommar!! ♡ Till vardags jobbar jag som förskollärare, ett roligt och utmanande jobb 🙂 Läser din blogg så ofta jag hinner, vill tacka dig för att du skriver om livets ’ups and downs’ det känns äkta. Ha en mysig sommar Nina! Kram

Nästa inlägg

Åh wow – stress is my middlename now!

33
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x