Dagen i bilder

Go’kväll! 

Har ni det lika hektiskt som jag eller? Kan liksom inte komma ihåg att den här perioden är såhär galen? Men det kan ju bero på att jag har en flytt och en student att ha roddat med. 😉 Inte alls konstigt. Sen är det ju två barn till som ska ha avslutningar. Som idag.

 

Efter uppvisning i stora gympasalen var det dags att få avtackning och ros av fröken. Lite känslomässigt då vi verkligen tyckt jättemycket om Milos fröken. Känns sorgset att skiljas ifrån henne. Jag ska gå igenom alla Milos mappar som vi fick med oss idag. Älskar sånt och ska spara på ett speciellt ställe. Självklart bölade jag i gympasalen. Åt allt. Milo som sjöng och såg så glad ut. Åt en flicka som var så modig och vågade spela trumpet för hela gympasalen. Åt t.f rektorn som berättade att hon skulle sluta och börja nytt jobb till hösten. Åt att Milos fröke tyckt så mycket om sin klass. Ja men åt allt. Jag är så sjukt känslig så det finns tammefasen inga gränser.

 
Efter avslutning så for vi till Systrar Två för att avslutningsfika. Jag hann knappt med någon frukost så det var gott att smälla i sig deras leversmörgås. Den är såååå god och brödet innehåller knappt något mjöl.

 

 

Efter fikat gjorde vi lite viktiga ärenden. Efteråt åkte vi ut till mamma och pappa och bara var. Satt i solen och njöt av vädret. Idag var det nämligen sommar. Vi tog solstolarna och satte oss mitt i solen och bara gassade. Vi lekte med Milos två nya bilar. Vi åt och vi mös. FIFAN så fint det kan vara ibland.

 

Dagens outfit:

Jeansjacka: LEE slimrider
Kjol: H&M
Tunika/blus: Caramel
Sneakers: Ralph Lauren

 
          

På eftermiddagen köpte vi en begagnad cykel till Milo och svängde sedan förbi My Little Gardenhouse på en fika. Det är min vän Åsa som driver det übersöta cafet i sin trädgård. HÄR hittar du deras Facebooksida där du får alla öppettider och vad som kommer finnas på fikamenyn.

 

Väl hemma blev det en härlig middag i trädgården. Vi grillade kött och åt som små grisar. Milo var nybadad efter att ha badat i grannarnas pool. Jg fryser bara jag tänker tanken. Herreminjee…. jag vill ha minst 25 grader om inte 30 när jag ska bada. Med min rump blir det förmodligen inte så mycket bada denna sommar. Men men, det finns säkert någon mening med det också.

Nu ska jag snart hoppa i säng. Imorgon väntar en rolig dag…. vi ska också sova kvar på hotell imorgon. Men berättar mer imorgon. Nu ska jag tvätta av smink och smörja in mig. Hoppas du fått njuta av lite härligt väder du också.

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
8 years ago

Hej!Jag undrar var jag kan hitta din mammas fina vita poncho?
Kram och tack för en bra blogg!

Maria
Maria
8 years ago

Hej!Jag undrar var jag kan hitta din mammas fina vita poncho?
Kram och tack för en bra blogg!

Susanne
Susanne
8 years ago

Hej Nina!
Visst är det härligt med sommar, kunna sitta ute och njuta av livets goda.
Så härliga bilder du bjuder på, ren skär ”feelgood”!
Fina Milo, man kan verkligen se glädjen och stoltheten i hans ögon.
Ha en bra dag, hälsningar Susanne.

Susanne
Susanne
8 years ago

Hej Nina!
Visst är det härligt med sommar, kunna sitta ute och njuta av livets goda.
Så härliga bilder du bjuder på, ren skär ”feelgood”!
Fina Milo, man kan verkligen se glädjen och stoltheten i hans ögon.
Ha en bra dag, hälsningar Susanne.

ÅsaPåsa
ÅsaPåsa
8 years ago

Ahmeeen, så finfina bilder 🙂 Hann du med att få in Mig på en oxå, när jag inte såg det ?! 😀
Puss o kram hoppas ni har det Fantastiskt på alla vis !! <3
/ Åsa

ÅsaPåsa
ÅsaPåsa
8 years ago

Ahmeeen, så finfina bilder 🙂 Hann du med att få in Mig på en oxå, när jag inte såg det ?! 😀
Puss o kram hoppas ni har det Fantastiskt på alla vis !! <3
/ Åsa

Nästa inlägg

Skolavslutning

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x