Pinchos is in town!

Nu är det mycket happenings….

…..ja så är det, just nu avlöser happeningsen av varandra. Från det ena till det andra. Men nu är det sommar och då är det oftast mycket events på varandra innan semestrarna drar igång.

Ikväll var vi bjudna på invigningen av urhäftiga pinchos.

image

Som sagt…. image

image

image

image

 

Ser ni den urhäftiga inredningen? Moulin Rouge så det bara smäller om det. Jag MÅSTE bara få ha ett tjejevent här någon gång. Har redan hintat till Anders och det lät inte omöjligt. Då ska vi tammetusan ha det temat, Moulin Rouge. Glida omkring i nätstrumpor och fjäderboa för hela slanten! 😉

 

image

Long time no see…. Farbror Niclas var också på invigningen. Han ska åka till Mallis nästa vecka, sen ska han och jag vara toastmaster och toastmadame på min systers bröllop. Ska bli mycket roligt. Vi synkar nog fin efter att ha poddat ihop i ett års tid. 🙂

 

image

image

Ser ni min lilla fis mellan mattallrikarna? 😀 Alltså maten….. MAJJ GADD! Det var så sjukt gott allting så det var itne klokt. Det som är sådär übermodernt med denna restaurangen är att man beställer allt genom en app. Sen går man och hämtar sin dryc och sin mat när man får en pushnotis i sin lur. HUR SMART????

Grattis-Pinchos

Såhär beställer man sen i sin lur. Du bokar bord, beställer din mat, din dryck och alltihopa genom din lur. Du behöver alltså inte påkalla någons uppmärksamhet utan beställer i godan ro. Kändes så fräscht och nytt detta. Vi kommer garanterat att springa där för jämnan, jag älskade det! ♥

 

image

 

Personalen var både SKITSNYGG och trevlig! Bra Anders och Pinchos. Äntligen lite härligt i vår lilla småstad. Har du vägarna förbi Enköping eller om du redan bor här. Imorgon öppnar Pinchos på riktigt. Besök det nångång, du kommer INTE att bli besviken!

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Veronika
Veronika
9 years ago

Ser riktigt läckert ut! Och maten ser ju hur god ut som helst 😉 Måste definitivt testas! 😉

Nästa inlägg

Vår Gård Saltsjöbaden och träff med Herreys

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x