Bästa solskyddet!

evy sunscreen

Jag har ju haft ett samarbete med detta märke tidigare. Det har jag inte längre men vill ändå tipsa dig om det ABSOLUT bästa solskyddet som finns. Jag använder alltid detta på Milo, även på mig själv. Grejen är att detta går in i hela översta hudlagret och inte bara stannar på ytan som de andra solskydden gör. Det går alltså inte bort alls fast man badar, svettas eller torkar sig med handduken. Jag vet inte hur era barn är men Milo badar 147 ggr och torkar sig lika många. I upp till 6 timmar håller skyddet.  Det täpper inte till porer och är mjukgörande dessutom, du kan t.o.m ha det i hårbotten. Det har ju vunnit en hel del utmärkelser sen det slog igenom i Sverige. Helt överlägset är det! Hela vår familj använder detta, finns från solskyddsfaktor 10 och upp till 50. Du hittar alla dessa till lite lägre pris HÄR. 

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katarina
Katarina
9 years ago

Bra tips! vi har kört med ACO:s från apoteket, faktor 30 och 50 men den är så kladdig. Ska absolut testa de här nästa gång!

Katarina
Katarina
9 years ago

Bra tips! vi har kört med ACO:s från apoteket, faktor 30 och 50 men den är så kladdig. Ska absolut testa de här nästa gång!

Nästa inlägg

Bilder från vårt hem

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x