Sovrumsbilder

Tänkte bjuda dig på bilder ifrån vårt sovrum.

Så smått börjat vi att komma i ordning. Visst finns det saker som fortfarande måste fixas och så men i det stora hela tycker jag att vi har ok ordning.

  
Färgerna i sovrummet är beige, gammelrosa och sängen då som är grå. Detaljerna är svarta. Skira mjuka färger med lite svarta inslag alltså. Jag har inte följt nån speciell färgkod så som jag brukar för i detta gamla hus känns det mer ok med färger. 

   

Jag fullkomligen ÄLSKAR fönstrena i huset då de har dessa djupa fönsterbrädor. Får plats med mycket och get ett så hemtrevligt intryck. I fönstret har jag en lampfot i mässing med svart lampskärm. Jag har sprayat stjärnan randigt i guld. Har en stor garderobsblomma i fönstret också. Sen det härliga ljuset från Village candle. Doftar underbart. Så när man går till sängs tidigt på kvällen brukar jag tända ljus och ligga och kolla paddan i sängen. Hur mysigt som helst.

   

Äskar denna Chanelposter ifrån Desenio. På den lilla tavelhyllan  har jag ställt två av mina brädor som jag gjort och ljushållare som jag sprayat ett guldigt streck på. 

   

Eftersom vi har så trångt i sovrummet bredvid våra sängar så var denna lösningen absolut bäst. En tavelhylla att fästa sänglampan i. Ska förmodligen göra likadant på Tonys sida av sängen om det behövs. Jag använder sänglampa, men inte Tony. Dock så tycker jag det är en fin detalj. 

   
   

Kakelugnen i sovrummet är så himla fin. Älskar att detaljerna på den går i mässing. När det var sådär kyligt i början när vi flyttade in eldade vi innan vi gick och la oss. Hur mysigt att ligga och lyssna på? I vinter tänker jag att man kan ligga i sängen och bara kika på brasan on kvällarna. Så rogivande och härligt. Det var vårt sovrum det. Nästa gång ska jag visa ungarnas rum. 

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annaķ
9 years ago

Vackert och skönt med dämpade färger. Älskar kakelugnen!
Undrar om överkastet, Ikea?

niiinis
niiinis
Reply to  Annaķ
9 years ago

Japp! Överkastet är från IKEA. Har tre såna här hemma, älskar dom. ❤️

Annaķ
9 years ago

Vackert och skönt med dämpade färger. Älskar kakelugnen!
Undrar om överkastet, Ikea?

niiinis
niiinis
Reply to  Annaķ
9 years ago

Japp! Överkastet är från IKEA. Har tre såna här hemma, älskar dom. ❤️

Mia
Mia
9 years ago

Så mysigt! 🙂

Mia
Mia
9 years ago

Så mysigt! 🙂

Carina
Carina
9 years ago

Så mysigt! Men inne är fint! Men huset utifrån var så fint! Så om man får önska lite bilder på huset utifrån och trädgården? Ha en god natt!

Carina
Carina
9 years ago

Så mysigt! Men inne är fint! Men huset utifrån var så fint! Så om man får önska lite bilder på huset utifrån och trädgården? Ha en god natt!

Nästa inlägg

Apelsinkolakakor med smörkräm

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x