Morning!

Morning! ❤️

Äntligen är min mage bättre. Inte helt bra men bättre. Thank god. Hade detta varit jag för bara 1,5 år sen så hade jag förmodligen rivit upp himmel och hav och varit på akuten några ggr redan. Det är så jag märker att jag blivit bättre. Att även om jag hamnar i mina små hål ibland så lyckas jag ändå behålla förnuftet. Att tänka som mer ”normala” människor gör. Man går till akuten när man har så ont att man inte står ut längre – typ. 

Som min osteopat sa: Kroppen har ett fantastiskt läkningssystem, i de allra flesta fall sköter kroppen läkningen själv. Ibland behöver vi hjälp på traven. 

Det har hjälpt mig mycket. Att min terapeut också sa att jag inte visste hur jag skulle hantera symtom. För nig har symtom alltid betytt sjukdom och hemskheter. Inte att det säkert snart går över. För så tänker de allra flesta människor. Har det inte gått över på ett par veckor kanske man söker sig till läkaren. Ja, detta är svårt att förklara. Men i en hypokondrikers hjärna är det mesta ett virrvarr när det kommer till symtom av olika slag. 

  
Har ställt fram ytterligare terapi på bordet här. Ska nämligen baka lite här. Måste hinna jobba lite också. Sen kommer min kompis (medium) Carola. Hon ska känna av vårt hus lite. Det finns väldigt mycket historia i detta hus – det har även blivit kallat för spökhuset då när det stod tomt. Känner att hon ska få ”rensa” lite här hemma. 

Hoppas du får en bra dag idag. Jag fortsätter jaga den där vita regnjackan. Fick tips om Lager 157. I Västerås var de slut i min storlek. Ska fråga Uppsala idag. Hår inne ska du få recept-tips till midsommar och också tips om en gigantisk REA! 🙂

Berätta, hur ska ni fira midsommar? ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helene Gbg
Helene Gbg
8 years ago

Hej Nina, tack för allt du delar med dig av i livets ’berg & dalbana’, du och din blogg känns energisprakande och det goa är att du också skriver när du INTE sprakar av energi. Hoppas att du får en fin midsommar helg med både trevligheter och lite lugn och vila.
Jag var förresten på en givande och rolig föreläsning med Christina Stielli häromveckan och jag tycker att hennnes tips (för oss som har hedersmedlemskap i klubben’ViSomOroarOssOchTänkerFörMycketIbland’:-)) om att man bestämmer en tid per dag som man FÅR oroa sig och älta, men sedan när tiden, tex 15 minuter har gått så byter man tankemönster eller tar tag i ngt nytt för att distrahera hjärnan. Jag har provat; funkar riktigt bra ibland, steg för steg så….
Nu ska jag lägga in tomat sill och göra citronglass inför morgondagen, mums! Lugn go helg med närmsta familjen blir det.
Varm kram från Helene

Synnöve Pettersson
Synnöve Pettersson
8 years ago

God förmiddag, vad skönt att din mage blivit bättre 😀
I midsommar ska vi fira med ett gäng som vi firat med i typ 24 år, vissa år har vi haft några som inte varit med och ibland har det varit lite extra folk med. Vi börjar dagen med sillunch hos ett par, åker traktor o vagn till Härledsgården, fikar och roar oss där ett tag. Sen åker vi hem till oss och fortsätter med grillning på kvällen, sen blir det gitarrspel och sång natten lång. Vi kommer att vara 10-15 personer, inga barn de sista barnen i gänget var med och firade för ett par år sen. Härligt att gänget håller ihop fast barnen flugit ut och skapar sina nya egna traditioner.
Ha en underbar helg nu, kram till er alla. Synnöve

Susanne
Susanne
8 years ago

Vet hur det är att vara hypokondrisk. Jag hamnar lätt i konstiga tankebanor som absolut inte är till någon nytta, tvärt om! Jag-en vanligtvis ganska klok människa kan inte tänka klara tankar när det drar igång. Ångesten kommer och allt är hemskt! Det gäller att ”stoppa snöbollen” innan den börjar rulla och blivit allt för stor.
Många kramar

Susanne
Susanne
8 years ago

Läskigt att det har kallats spökhus… vill man verkligen veta..tänk om hon inte får bort allt utan bara retar upp dom..scary..
Glad Midsommar på er!
Kram

Helene Gbg
Helene Gbg
8 years ago

Hej Nina, tack för allt du delar med dig av i livets ’berg & dalbana’, du och din blogg känns energisprakande och det goa är att du också skriver när du INTE sprakar av energi. Hoppas att du får en fin midsommar helg med både trevligheter och lite lugn och vila.
Jag var förresten på en givande och rolig föreläsning med Christina Stielli häromveckan och jag tycker att hennnes tips (för oss som har hedersmedlemskap i klubben’ViSomOroarOssOchTänkerFörMycketIbland’:-)) om att man bestämmer en tid per dag som man FÅR oroa sig och älta, men sedan när tiden, tex 15 minuter har gått så byter man tankemönster eller tar tag i ngt nytt för att distrahera hjärnan. Jag har provat; funkar riktigt bra ibland, steg för steg så….
Nu ska jag lägga in tomat sill och göra citronglass inför morgondagen, mums! Lugn go helg med närmsta familjen blir det.
Varm kram från Helene

Synnöve Pettersson
Synnöve Pettersson
8 years ago

God förmiddag, vad skönt att din mage blivit bättre 😀
I midsommar ska vi fira med ett gäng som vi firat med i typ 24 år, vissa år har vi haft några som inte varit med och ibland har det varit lite extra folk med. Vi börjar dagen med sillunch hos ett par, åker traktor o vagn till Härledsgården, fikar och roar oss där ett tag. Sen åker vi hem till oss och fortsätter med grillning på kvällen, sen blir det gitarrspel och sång natten lång. Vi kommer att vara 10-15 personer, inga barn de sista barnen i gänget var med och firade för ett par år sen. Härligt att gänget håller ihop fast barnen flugit ut och skapar sina nya egna traditioner.
Ha en underbar helg nu, kram till er alla. Synnöve

Susanne
Susanne
8 years ago

Vet hur det är att vara hypokondrisk. Jag hamnar lätt i konstiga tankebanor som absolut inte är till någon nytta, tvärt om! Jag-en vanligtvis ganska klok människa kan inte tänka klara tankar när det drar igång. Ångesten kommer och allt är hemskt! Det gäller att ”stoppa snöbollen” innan den börjar rulla och blivit allt för stor.
Många kramar

Susanne
Susanne
8 years ago

Läskigt att det har kallats spökhus… vill man verkligen veta..tänk om hon inte får bort allt utan bara retar upp dom..scary..
Glad Midsommar på er!
Kram

Eva
Eva
8 years ago

Ja, magen har varit ett gissel för mig med ett tag. Mycket magsyra har det varit; men för min del har det blivit mycket bättre när jag gick över till så många laktosfria produkter som möjligt samt lite mörkare/fiberrikare bröd. Å så rör jag mig lite mer nu än förr om åren.
Midsommar ja; har man en man som är flygkapten i SAS så är ju ledigheten och jobben lite hipp som happ under veckorna. Så i år har han f o m i morgon bitti flygningar t o m måndag lunch och startar med en flygning till Malmö. Alla övernattningar sen under denna arbetsperiod har han i Malmö. Så då passar jag på att flyga med honom ner till Malmö imorgon och tillbringar tiden under hans arbetspass med att spankulera omkring i Malmö, sen blir det myspysmiddagar på kvällarna ihop med honom och förmodligen resterande kabinpersonal också. Å så får vi väl hoppas på att vädergudarna är med Sveriges folk under helgen och tillåter oss att njuta så mycket vi bara kan.
Ha en alldeles underbar midsommarhelg och en alldeles underbar sommar i er nya bostad!
KramziKram

Nästa inlägg

Prinsen ska heta…..

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x