ANNONS

Morning!

/

Morning! ❤️

Äntligen är min mage bättre. Inte helt bra men bättre. Thank god. Hade detta varit jag för bara 1,5 år sen så hade jag förmodligen rivit upp himmel och hav och varit på akuten några ggr redan. Det är så jag märker att jag blivit bättre. Att även om jag hamnar i mina små hål ibland så lyckas jag ändå behålla förnuftet. Att tänka som mer ”normala” människor gör. Man går till akuten när man har så ont att man inte står ut längre – typ. 

Som min osteopat sa: Kroppen har ett fantastiskt läkningssystem, i de allra flesta fall sköter kroppen läkningen själv. Ibland behöver vi hjälp på traven. 

Det har hjälpt mig mycket. Att min terapeut också sa att jag inte visste hur jag skulle hantera symtom. För nig har symtom alltid betytt sjukdom och hemskheter. Inte att det säkert snart går över. För så tänker de allra flesta människor. Har det inte gått över på ett par veckor kanske man söker sig till läkaren. Ja, detta är svårt att förklara. Men i en hypokondrikers hjärna är det mesta ett virrvarr när det kommer till symtom av olika slag. 

 

 
Har ställt fram ytterligare terapi på bordet här. Ska nämligen baka lite här. Måste hinna jobba lite också. Sen kommer min kompis (medium) Carola. Hon ska känna av vårt hus lite. Det finns väldigt mycket historia i detta hus – det har även blivit kallat för spökhuset då när det stod tomt. Känner att hon ska få ”rensa” lite här hemma. 

Hoppas du får en bra dag idag. Jag fortsätter jaga den där vita regnjackan. Fick tips om Lager 157. I Västerås var de slut i min storlek. Ska fråga Uppsala idag. Hår inne ska du få recept-tips till midsommar och också tips om en gigantisk REA! 🙂

Berätta, hur ska ni fira midsommar? ❤️

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00