Midsommar i bilder!

Hallå!

Hoppas att Ni hade en härlig midsommarafton igår. Det hade vi, trots att det öste ned för oss. Malin och Michel hade fixat så fint med tält och grejer så det gick ingen nöd på oss. Femkampen körde vi inomhus och barnen badade fast det regnade. Tur vi hade ombyte med till Milo för han var som en blöt katt emellanåt. 

Nu ska du få se en massa bilder ifrån vårt midsommarfirande. Det var supertrevligt på alla sätt. Jag var nykter och körde hem sent inatt, vilken pärs det var. Ösregn, kolsvart och supertrött. Usch, inte alls kul. Men skönt att vakna hemma. 

   

Vi började ju med fika – såååå gott allting. Min mage är ju bråkig men jag gick All-In. 🙂 Så mycket gott, äter man lite bara så är det ingen fara – så tänker jag. 

   

    

Härliga människor från golv till tak. Glada blev vi också när solen tittade fram en stund. Så otroligt vackert allt genast blev.

  
Här var lugnet innan stormen. Innan poolen plötsligt var fullt av härliga ungar. 

   
    

 

Vi köpte ryggbiff och gjorde min helt galet goda marinad till. Köttet blir så sjukt gott. Det var karlarna som stod vid grillen för hela slanten. 

   

Det vinnande laget i femkampen. Fina hattar dom fick va? Vi vann inte vilket var lite trist (jag som är en tävlingsmänniska). Men vi kom tvåa i musikquiz. Haha….

    

Detta blev nattamaten! 🙂 Första gången jag äter chokladfondue. Åh herreminjeeeeeeee….sjukt gott! 00.30 åkte vi hem helt färdiga. Kom hem efter en timma, var så slut då så jag stupade i säng. Superhärligt midsommarfirande på alla sätt blev det.
   
     

I morse vaknade jag första ggn vid 6 på morgonen. Var trött men hade svårt att somna om. Dock så gjorde jag det vid typ halv 8 och vaknade 09.45, vilket rekord!!! Milo sov också så länge, jag fick t.o.m fortsätta till 10.30 för Tony gick upp med Milo. Fantastiskt! Sen var vi ute och gick/sprang en runda. Körde också ett styrkepass i trädgården. Härligt! 

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska vi åka till Tonys bror med familj. Hörs lite senare igen. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
H
H
8 years ago

Skulle du vilja dela med dig marinad receptet? 🙂 Kul att ha några å variera mellan! 🙂

Anne
Anne
8 years ago

Hej. Läser bara och kommenterar aldrig. Vill nu göra det och säga att jag uppskattar att du bjuder så mycket på dig själv i bloggen. Ha en fortsatt fin midsommarhelg!

Nästa inlägg

Midsommarfirare….

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x