To be loved by the MOST beautiful…..

Go’kväll!

Vi har landat hemma efter en spontan grillkväll hos vänner. Vi tog cyklarna och skulle åka förbi och säga hej. Slutade med en grillmiddag. Inga bilder blev det, mobilen dog. Men mysigt var det. 

  
Sitter och tittar på min fina lilla pojke som ligger och ritar på golvet. Han har precis fått upp  intresset för att teckna. Han har verkligen varit helt ointresserad tidigare. Nu ritas det teckningar till höger och vänster här. Som den här:

  
Kolla?! Nämen hur sött?! Mammahjärtat gör frivolter. Lilla tussen. Nu ska det köpas ram till denna kan jag säga. Underbart att titta på om man känner sig nere t ex. 

Nu ska jag sätta mig i soffan och njuta av kvällen med min lilla familj. Imorgon kommer stora killarna hem igen. ❤️ Imorgon kommer också ”Hela Sverige bakar” Carro med sina kids och vovven. Ska bli sååå mysigt! 

Ha en mysig kväll! 

Ps: Imorgon påbörjas flytten av min blogg…. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anne
Anne
9 years ago

Ska din blogg flytta? Det har jag missat. Vart då?

al68
al68
9 years ago

Vilken härlig lapp, man blir varm i hjärtat. Har en fin lapp hemma som min stor kille skrev till mig när han var 7 år, riktigt kul att läsa den ibland. Ha en fin dag, kram kram

Nästa inlägg

Gå mot ALS!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x