Att bli hel!

Godmorgon! ❤️

Här regnar det idag. Himlen är grå och regnmolnen hänger tunga och ser inte ut att lätta för fem öre. Har tänt upp ljus överallt och även brasan.

  
Japp, det är helt riktigt. Det är Nescafe Gold Crema! Efter att jag skrivit om det igår fick jag en kommentar av Lotta som hade stenkoll på att det fanns på Willys i Enköping. Hon jobbade nämligen på företaget som levererat det till dom – hur bra? Tack Lotta! 

 

Jag brassade dit igår kväll och köpte. Idag har jag fått dricka kaffe på morgonen. Laktosfri skummad mjölk och lite pulverkaffe på det. Mumma!
Jaha, hörrni. Igår kväll skulle jag blogga om vår gårdag men somnade ifrån hela klabbet. Det var välbehövligt och skönt att få sova lite dock. Inatt har jag sovit mina timmar och det känns. Tänkte att jag skulle skriva om det idag istället då. 

  
Vi tog cyklarna till Bredsand, vår badstrand strax utanför stan. Milo log hela vägen av lycka för att vi cyklade tillsammans. Annars brukar ju vi gå och han cykla. Kände så sjukt mycket glädje på vår lilla utflykt igår. Min lilla fis gör mig hel på nåt sätt. 

   
 

Åkte förbi affären innan och köpte lite bananer och vatten. Milo fick en glass när vi kom ut. Sen satte vi oss och bra mös tillsammans. Att prata med en sexåring kan vara det mest intressanta som finns. 

  
Sen satte vi oss för att äta lunch på deras servering därute. Vi hade sån tur med vädret igår. Det började nämligen regna när vi kom hem igen. 

   

Milo lekte vid vattnet en stund och gungade loss. Han hoppar av gungan och gör massa coola hopp. Jag sitter med hjärtat i halsgropen och försöker se cool ut. Piiiiuh! Är jag ensam om att vara såhär harig och rädd? 

   

Väl hemma fick jag njuta av nyutslagna pioner. SOM jag älskar dessa blommor. Snart ska jag plocka in lite och stoppa i en vas. Så vackra! 

 

Har ni sett så söt? Ja hunden alltså! 🙂 Det här är grannarnas lilla Hedvig. Så söööt vovve. Vår katt är lite skraj för henne även om hon är världens snällaste. Dom kommer snart att vänja sig vid varandra. 

 

Idag lärde sig min sötis att göra hjärta med fingrarna. Dessa härliga barnfingrar fulla med tusch ifrån alla fina teckningar man ritar. Det är ett väldans ritande här nämligen, flera ggr per dag kånkas alla ritprylar fram.  
Nähä, nu ska jag baka lite glutenfritt här. Äter helt glutenfritt nu för att avlasta för magen. Ska lära mig att baka ett gott bröd idag har jag bestämt, sen ska jag göra någon godsak också. Ni får se sen såklart. Hörs snart igen! ❤️

  

2
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carina Hallengren
Carina Hallengren
8 years ago

Brukar inte komentera så mycket. Men ville bara säga att ni verkar vara en underbar familj,och din blogg är ett vitamintillskott för mig 🙂 Kram.

AnnBritt
AnnBritt
8 years ago

Ett gott glutenfritt bröd! Vore jättetacksam om du ville dela med dig både med bilder och recept på det!
Är mormor till en flicka som har gluten allergi och det vore roligt att bjuda henne på nybakat!

Tack också för en inspirerande blogg! Är inne här som oftast och tycker du är så härlig!
Du delar med dig lite av det privata och blandar lite av det som händer i ditt liv!
Ditt hjärta är fyllt av kärlek till din familj och du tänker även på andra som kan ha det jobbigt!

Ha en fin dag!
Kram<3

Lindha
Lindha
8 years ago

Hej!
Läste på ett gammalt inlägg att ni funderade på att köpa en u-soffa Lindö ftån soffadirekt.se. Undrar bara om ni gjort det då jag är nyfiken på leverans, kvalitet & framförallt om den är hårdare eller mjukare i sits & ryggkuddar?

Tacksam för svar 😉
Lindha

niiinis
niiinis
Reply to  Lindha
8 years ago

Det blev ingen ny soffa. 🙁 Så jag vet tyvärr inte. 🙂

Lindha
Lindha
Reply to  niiinis
8 years ago

Tack för svar 😉

Nästa inlägg

Fixa strandlooken

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x