Kaotiskt

Godmorgon!

Jag är ute och far idag och fixar en massa ärenden och har inte haft tid att blogga. Snart är det också dags att trycka på ”START”-knappen för min nya blogg på min nya portal. Många av er har era aningar men jag tror faktiskt att ni anar lite fel. Hihi…. Detta är faktiskt lite oväntat om ni skulle fråga mig? 🙂 JAG tycker t.o.m det, dock så känns det HEEELT rätt och roligt. Snart snart snart! 

Ja, gårdagen blev lite tuff på många sätt. Fick ett besked som oroade mig sönder och samman igår, dock så visade sig allt ha gått bra till slut så jag kunde pusta ut, men innan jag fick veta höll jag på att gå sönder. Mitt i allt så klagade Milo på väldig huvudvärk, det har hänt en gång förut. Han var ledsen och uppgiven och det kändes som han skulle bli sjuk. Gav honom vatten när jag kom på att han faktiskt cyklade närmare 1,5 mil sammanlagt igår. Gav honom också smärtstillande. Han somnade som en stock. Samtidigt kom min vän Carola hem till oss och förklarade att hennes son alltid blivit exakt sån när han haft vätskebrist. Så när han vaknade fick han en resorb också…. Han blev som ny efter lite sömn, vatten och resorb. Men, ni vet ju hur jag är? Innan jag fick klarhet hann jag ju börja oroa mig massor – att barn har jätteont i huvudet hör ju inte till vanligheterna om dom inte är på väg att bli sjuka. Hua! Så gårdagen blev tuff för hariga mig på många sätt, det kändes på kvällen kan jag säga. Helt utpumpad. 

   

Jag kan inte sluta visa er våra pioner heller. Så otroligt vackra, nu slår dom ut en efter en i vår trädgård. Så fantastiskt vackert är det. Tog faktiskt in ett par igår som står så fint på TV bänken hemma.

   

Inte nog med att dagen var kaotisk, på kvällen sen så lossnade till slut Milos första tand. Glädjen visste inga gränser! Det var galen lycka, äntligen liksom! Alla andra vänner har tappat massor med tänder medan Milos envist suttit kvar. Men så igår, med hjälp av farsan Baloo så lossnade den. Jippppppiiii!  Kl 05 i morse skulle han kolla om tandfen varit och lagt i nån guldpeng. 2!!!! stycken låg det där i. 🙂 Inte så konstigt att han somnat här i bilen nu och mina ärenden plötsligt blev lite mer kniviga. Well well….

  
Nähä, nu ska jag rusa vidare här. Hoppas Du mår bra och är glad. Vi hörs igen om en liten stund. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
9 years ago

Åh, första tanden. Grattis Milo!
Min son hade precis fyllt sex när han tappade sin första tand. Dock svalde han den. Så jag kunde skylla på det när jag glömt att lägga i en peng. ”Du vet, tandfen jobbar till klockan åtta på morgonen och eftersom tanden var borta kan det ju vara lite svårare att hitta hit. Men ställ glaset i det här fönstret så kommer den säkert om en stund.” =)

Ulrica
9 years ago

Blev också himla orolig igår när jag fick höra av Tony. Gick allt bra alltså?
Allt OK?

KRAM och lycka till med nya portalen 🙂

Skaunetösen
Skaunetösen
9 years ago

Varför snacka i gåtor ? Både i bloggen och i kommentarerna.
Kan ni inte säga vad det gäller så nämn inget alls, blir bara löjligt.
Hälsningar Skaune

Petra
Petra
Reply to  Skaunetösen
9 years ago

Lite så 😉

Sara
Sara
9 years ago

Hej! Tänkte bara skriva att Jag är likadan då det gäller vätskebrist. Kan få migrän om jag druckit dåligt under dagen, huvudvärk får jag definitivt.

Nästa inlägg

Glutenfria frallor, så goda!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x