Kärlek i USA, kärlek av blommor och kärlek till skateboard!

Go`kväll!

Här är det fredagkväll och vi har äntligen landat i soffan. Jag har faktiskt tänt en brasa. Det är urrigt i luften och inte alls någon varm sommarkväll här. Men då känns det faktiskt härligt att kunna tända en brasa och massa ljus överallt. Det blir mysigt….

Har ni sett vallmon i vår trädgård. Så fin va? Den här har stått och vajat med sina håriga knoppar ett bra tag, å så igår kom jag hem och fick se dessa vackra stå och vaja i solen. Blir varm av utslagna blommor. 🙂

   

Idag övade Milo på allvar på sin skateboard. Han vill liksom flippa upp den så att han kan ställa sig på den. Stälde honom lite taktiskt på en gräsmatta så att han inte skulle göra sig illa om han trillade. För trillar, det gör han gossen.

    

Öva öva öva och så plötsligt så går det. Wioooooo….. ”Det här är världens bästa dag” utbrister han! Det gör han jätteofta. Det tänker jag lära mig utav. Att ständigt tycka att varje dag är ”Världens bästa dag” måste vara det bästa sättet att leva på. Snacka om att njuta av varje dag! Underbart ju! VÄRLDENS BÄSTA DAG!

   

Apropå blommor!? Kolla, alltså…. KOLLA! Kolla in den här pionen?! Man blir ju salig liksom! Kan det vara en utav världens vackraste blommor? Alltså, nä… jag har inte rökt på. Jag har bara insett hur mycket jag ÄLSKAR och UPPSKATTAR trädgård och dess blommor. Det är helt fantastiskt hur mycket det ger mig. Jag + trädgård = SANT. Det är kärlek……

usa

Apropå kärlek!? Idag blev det klart att man i USA får gifta sig som homosexuell. ÄNTLIGEN! Att människor inte ska få gifta sig och binda sig samman viken sexuell läggning man än har? Det är ju helt galet. Vad är det som säger att det inte är riktig kärlek som är laglig? Idag hände dock något oerhört stort, idag blev det klart att det godkänns även i USA. Jag tror att när världen om 500 år ser tillbaka på detta galenskap så kommer det att talas om det precis så, som att vi var galna. Om 500 år kommer det inte finnas några gränser längre tror jag. Då kommer allt att vara accepterat, kanske kommer inte kön och sexualitet att längre vara så viktigt? Kanske har vi mötts när det gäller allt, allt från transsexualitet till lika löner? Kanske får människor bara vara som dom är, utan att behöva bli satta i nåt fack för vad man är eller inte är. Man är det man vill vara och känner sig som. Där man vill vara. Där man känner sig hemma och mår bra. Ingen ska behöva lida, ingen ska behöva trycka tillbaka känslor eller behärska sig. Att få vara den man är, att få älska den man vill…. det är dit vi ska. Mer kärlek, mer acceptans… precis dit ska vi. Ingen annan stans. Jag är glad för USA idag, för att någon till slut tog sitt förnuft tilfånga. Må alla som längtat efter att få gifta sig göra det nu så det bara smäller om det.

KÄRLEK! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lisa(lisoball)
9 years ago

Vad duktiga han är grabben, å vilken pion! 😀
Jag har rosa här men dom är så sabla fulla med myror att jag inte vill plocka in dom… 🙁
Ha en fin dag!

Annika
Annika
9 years ago

Underbart! Du och din trädgård är som jag och min/vår balkong – har äntligen fixat den och har hela 8 blommor på den och jag pysslar och vattnar och plockar och pratar med dem och…. älskar det! En liten trädgård skulle vara min melodi och…. det kommer, det kommer.
Kram!

Nästa inlägg

Beachlook

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x