KÀrlek i USA, kÀrlek av blommor och kÀrlek till skateboard!

Go`kvÀll!

HĂ€r Ă€r det fredagkvĂ€ll och vi har Ă€ntligen landat i soffan. Jag har faktiskt tĂ€nt en brasa. Det Ă€r urrigt i luften och inte alls nĂ„gon varm sommarkvĂ€ll hĂ€r. Men dĂ„ kĂ€nns det faktiskt hĂ€rligt att kunna tĂ€nda en brasa och massa ljus överallt. Det blir mysigt….

Har ni sett vallmon i vĂ„r trĂ€dgĂ„rd. SĂ„ fin va? Den hĂ€r har stĂ„tt och vajat med sina hĂ„riga knoppar ett bra tag, Ă„ sĂ„ igĂ„r kom jag hem och fick se dessa vackra stĂ„ och vaja i solen. Blir varm av utslagna blommor. 🙂

   

Idag övade Milo pÄ allvar pÄ sin skateboard. Han vill liksom flippa upp den sÄ att han kan stÀlla sig pÄ den. StÀlde honom lite taktiskt pÄ en grÀsmatta sÄ att han inte skulle göra sig illa om han trillade. För trillar, det gör han gossen.

    

Öva öva öva och sĂ„ plötsligt sĂ„ gĂ„r det. Wioooooo….. ”Det hĂ€r Ă€r vĂ€rldens bĂ€sta dag” utbrister han! Det gör han jĂ€tteofta. Det tĂ€nker jag lĂ€ra mig utav. Att stĂ€ndigt tycka att varje dag Ă€r ”VĂ€rldens bĂ€sta dag” mĂ„ste vara det bĂ€sta sĂ€ttet att leva pĂ„. Snacka om att njuta av varje dag! Underbart ju! VÄRLDENS BÄSTA DAG!

   

ApropĂ„ blommor!? Kolla, alltsĂ„…. KOLLA! Kolla in den hĂ€r pionen?! Man blir ju salig liksom! Kan det vara en utav vĂ€rldens vackraste blommor? AlltsĂ„, nĂ€… jag har inte rökt pĂ„. Jag har bara insett hur mycket jag ÄLSKAR och UPPSKATTAR trĂ€dgĂ„rd och dess blommor. Det Ă€r helt fantastiskt hur mycket det ger mig. Jag + trĂ€dgĂ„rd = SANT. Det Ă€r kĂ€rlek……

usa

ApropĂ„ kĂ€rlek!? Idag blev det klart att man i USA fĂ„r gifta sig som homosexuell. ÄNTLIGEN! Att mĂ€nniskor inte ska fĂ„ gifta sig och binda sig samman viken sexuell lĂ€ggning man Ă€n har? Det Ă€r ju helt galet. Vad Ă€r det som sĂ€ger att det inte Ă€r riktig kĂ€rlek som Ă€r laglig? Idag hĂ€nde dock nĂ„got oerhört stort, idag blev det klart att det godkĂ€nns Ă€ven i USA. Jag tror att nĂ€r vĂ€rlden om 500 Ă„r ser tillbaka pĂ„ detta galenskap sĂ„ kommer det att talas om det precis sĂ„, som att vi var galna. Om 500 Ă„r kommer det inte finnas nĂ„gra grĂ€nser lĂ€ngre tror jag. DĂ„ kommer allt att vara accepterat, kanske kommer inte kön och sexualitet att lĂ€ngre vara sĂ„ viktigt? Kanske har vi mötts nĂ€r det gĂ€ller allt, allt frĂ„n transsexualitet till lika löner? Kanske fĂ„r mĂ€nniskor bara vara som dom Ă€r, utan att behöva bli satta i nĂ„t fack för vad man Ă€r eller inte Ă€r. Man Ă€r det man vill vara och kĂ€nner sig som. DĂ€r man vill vara. DĂ€r man kĂ€nner sig hemma och mĂ„r bra. Ingen ska behöva lida, ingen ska behöva trycka tillbaka kĂ€nslor eller behĂ€rska sig. Att fĂ„ vara den man Ă€r, att fĂ„ Ă€lska den man vill…. det Ă€r dit vi ska. Mer kĂ€rlek, mer acceptans… precis dit ska vi. Ingen annan stans. Jag Ă€r glad för USA idag, för att nĂ„gon till slut tog sitt förnuft tilfĂ„nga. MĂ„ alla som lĂ€ngtat efter att fĂ„ gifta sig göra det nu sĂ„ det bara smĂ€ller om det.

KÄRLEK! ♄

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lisa(lisoball)
9 years ago

Vad duktiga han Ă€r grabben, Ă„ vilken pion! 😀
Jag har rosa hĂ€r men dom Ă€r sĂ„ sabla fulla med myror att jag inte vill plocka in dom… 🙁
Ha en fin dag!

Annika
Annika
9 years ago

Underbart! Du och din trĂ€dgĂ„rd Ă€r som jag och min/vĂ„r balkong – har Ă€ntligen fixat den och har hela 8 blommor pĂ„ den och jag pysslar och vattnar och plockar och pratar med dem och…. Ă€lskar det! En liten trĂ€dgĂ„rd skulle vara min melodi och…. det kommer, det kommer.
Kram!

NÀsta inlÀgg

Beachlook

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x