ANNONS

Paviljong, utemys, poolhus

/

Go’kväll! ❤️

Idag fick jag helt enkelt skaffa horn i pannan och ett bra munläder för att få karln att gå med på alla mina önskningar. Alltså såhär, jag blir typ….hur ska jag säga…..besatt. Jo men när jag fått nåt på näthinnan så måste jag bara få göra det. På studs. Helst igår. Typ så. Mitt tålamod är inte det bästa när det kommer till min kreativa hjärna, när jag fått en bild så är det så det är. Det måste hända….. NU! 

Ja, så när Tony kom hem från jobbet så fick jag försiktigt klappa honom medhårs, kurra som en katt och snällt lägga fram det. 

”Alltså, om jag ska komma igång med den där paviljongen så vore det så himla bra om jag kunde få åka förbi JYSK”. 

Ok, helt ok. Ingen rynkad panna eller sur min. So far so GOOD. Men det var sen utmaningen började på riktigt. Tyget inne i paviljongen behövde köpas på IKEA. Helvittinen vad jag ville köpa det där tyget alltså. 

”Sen har jag planerat ett specifikt tyg inne i paviljongen, det finns på IKEA.” 

Du vet när man säger det snabbt och typ vänder sig om för att man inte vill se reaktionen. Hörde ingen reaktion. Mer…..ja men då måste vi åka nu om vi ska hinna. Fifan så bra, jag var bra! 🙂 Grejen är den, självklart kan jag åka själv men det är ju svintråkigt. Bättre med sällis. Å sällis blev det! Dock så var det nog decenniets snabbaste besök på de blågula varuhuset. In, leta, köpa, betala, ut. 

Så, nu ska du få se hur jag fick ihop en paviljong. Precis så som jag ville ha den! 

 

 
Paviljongen är tänkt som ett litet ”poolhus”. Nu tog jag i så jag fes, men du hajjar va? En mysig liten uteplats under tak i anknytning till poolen. Där ska man kunna ta sig en kall öl, äta nåt litet, mysa, dricka the, värma sig efter man badat osv. Idag fick jag den nästan klar – lite detaljer kvar men sen jäklariminlillalåda så har jag ett litet mysisar vid poolen.

 

  
  
 

Här har vi ett ”uterum” för umgänge. Det ska tillkomma lite kuddar och mys på lastpallarna. Funderar på någon form av ryggstöd. Funderar på att bygga ett själv, fick just en ide om hur jag skulle kunna göra. Jag vill ha lite större växter på golvet i stora rottingkrukor eller korgar. Kanske nån puff till eller nåt mer mys att sitta i.

 

  
  

 

 
Har hängt upp lite lyktor ifrån taket i hampasnöre. Snöret fick hänga lös sådär. Jag har också tagit vårt gamla skoställ från IKEA och gjort om det till ett litet bord med lyktor och blomma på. Ett litet typ avlastningbord. Har också hängt upp batteridrivna ljusslingor i hörnen. 

 

  
 

Milo testade självklart vårt lilla uterum direkt. Det fick klart godkänt direkt. ”Ska vi sitta här och fika” frågade han. Det är min grabb det…. 🙂 Fika är livet! 😉

 

 
Vattnet har fått stå på till och från under eftermiddagen/kvällen. Imorgon fortsätter vi igen. På onsdag ska det bli kanonväder så lagom tills dess kanske vi har en klar pool, färdig att värmas upp. Underbart! Kanske sätter vi oss och myser i vårt lilla poolhus på onsdagkväll. Ska bannemig slänga bubblet på kylning redan nu. 😉 

Hepp, nu lockar soffan och lite TV innan man somnar dreglandes. Hoppas du haft en fin måndag. ❤️

 

 

19
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00