Plåtning

  

Godmorgon!

Här hemma är det full fart redan, håller på att fixa mig inför plåtning. Typiskt mig att måla naglarna som inte ens kommer synas på bilden. 🙂 Jag ska ju göra en ny header till bloggen och så är det lite andra bilder som ska tas. 

Måste fortsätta här, dags för frukost! Vi hörs sen. ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Skatan
9 years ago

Fö’låt: Men fan va jag garvade när jag såg denna bild.. I mitt huvud blev första intrycket att det vi får följa med på är ; en session som heter ” att göra nummer två” lite knorr på fötterna och ett par härligt stora mormorstrosor nerhasade till anklarna .. HAHAHAHA Förlåt … men jag hann nog tänka Amehhhnvafaaan??!.

Snygga tår! Fin färg!

Ha en bra dag! Å tack för skrattet. 😀

Mia
Mia
9 years ago

Spelar väl ingen roll om dom syns eller inte det är ju känslan som räknas 🙂 o snyggt blev det! Hoppas du får en härlig dag i värmen 😉
Kram

Berit
Berit
9 years ago

Exakt man känner sig så mycket finare trots att det inte syns. Snygg färg må jag säga 🙂

Nästa inlägg

Bad i kallingarna!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x