Så sköter du huden under sommaren!

Nu ska du få tips på hur du ska sköta huden nu under sommaren.

Man tror ju att nu, när man sminkar sig mindre och låter huden andas, borde vara perioden då huden mår som bäst. Men tyvärr så är det sommaren med sol och salta bad som nästan sliter på huden allra mest. Du ska få 3 viktiga tips utav mig på hur du bäst sköter huden just nu.

 1) FUKT! Det viktigaste av allt är att du tillför mycket fukt och ser till att ha produkter med mycket antioxidanter i. Antioxidanter hjälper mot föråldringsprocessen av huden. Fukt är den bästa källan mot föråldring och ser till att huden bygger upp en skyddsbarriär.

hudkräm

En multiaktiv dagkräm som friskar upp huden genom att ge fukt och viktiga näringsämnen. Kraftfulla antioxidanter, mineraler och vitaminer skyddar och stärker huden och gör att den fortsätter att se frisk, strålande och ung ut. Du hittar den HÄR!

2. SOLSKYDD. En solskyddsprodukt med högt UV-skydd är mycket viktigt. Det finns solskydd som fungerar som både fuktgivande dagcrème, antioxidantkälla och UV-skydd i en och samma crème. Du ska använda solskydd  med minst solskyddsfaktor 30.

lancaster

En vacker solbränna kommer i samband med ett sol-skydd av hög kvalitet. Lancaster erbjuder en optimal solskyddskräm med UVA- och UVB-skydd samt en infraröd teknik som skyddar huden ytterligare från solskador. Denna mjuka, härliga kräm ger en perfekt gyllene solbränna till ditt ansikte samtidigt som den ger huden fasthet och elasticitet. Denna Rolls Royce till solskydd hittar du HÄR. 

3. PEELING Det är också bra att göra en peeling ett par gånger i veckan, gärna med en fuktgivande och lugnande ansiktsmask efteråt. Peeling hjälper huden att bli av med döda hudceller samt att låta nya hudceller att bildas. Den gör också huden slätare och finare.

peeling

En mjuk ansiktspeeling som rengör på djupet och som skonsamt men effektivt tar bort orenheter, döda hudceller och talgöverskott. Den sköna formulan innehåller fina peelingkorn och är berikad med frossörtsrot som har renande, balanserande egenskaper. Den bidrar till en hud som känns ren, slät och fräsch. Denna hittar du HÄR. 

gelmask

Soothing Gel Mask 
En kylande mask innehållande ett komplex av lugnande ingredienser, antioxidanter och vitaminer som reparerar och lugnar känslig hud. Utmärkt för att huden ska kunna återhämta sig efter peeling, för stressad hud eller om din hud behöver lite extra uppfriskande och lugnande vård. Denna hittar du HÄR

(Inlägget innehåller adlinks)

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
8 years ago

Hihi jag läste ”hunden” i stället för huden. Nåja jag hajade ju så småningom 🙂
Ha en härlig helg och nu går jag på SEMESTER vilket innebär internet svacka så jag får läsa ikapp din blogg då jag hittar WiFi!

Nästa inlägg

Hypokondriångest och morgonrundan!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x