Kvalitetstid med vänner!

Godmorgon!

Sitter i bilen med datorn framför mig och bloggar. Vi är på väg till lådbilslandet nu. Milo är eld och lågor, första gången han besöker det stället och vi har hört att det ska vara toppen på alla sätt. Lovade ju er bilder från igår när vi var hemma hos Love Forever Terece och hennes fina familj. Vilket ställe dom har precis vid vattnet, så fantastiskt fint!

almerings 2

almerings 4Ett drömhus på ett drömläge.

almerings

almeringsVi dukade ute i den lilla sjöboden. Å jag säger bara, WOOOOOOW så otroligt mysigt det var därinne alltså. Vi grillade gott och satt och mös läääänge.

almerings 10

Fina Jessica och fina Terece. Underbara människor, så glad att jag fått lära känna dessa tjejer. Urmysiga båda två! Deras karlar är lika trevliga dom.

almerings 9SÅ mysigt med lamporna i taket!

almerings 6

Jag bakade en glutenfri citronkladdkaka som blev gudomligt god. Receptet på den kommer.

image

almerings 11Våra pojkar Beppe och Mio lekte så himla fint ihop. Tidigare under kvällen var även Tanja och Gerts pojke Figaro med och dom lekte verkligen sååå fint. Vad skönt det är när det funkar med barnen. Milo åkte fyrhjuling som Beppe var riktigt bra på. Gissa om någon var lyckllig???

almerings 12

almerings 13

Vi fick oss också en rundtur i deras enorma båt. Herreminjee så lyxig den var! Den skulle det inte göra ont att åka runt och glassa i kan jag säga. Vilken frihet att kunna ta båten och åka ut i. Fantastiskt.

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Terece Almering
8 years ago

Sådana myskvällar lever man länge på!!! Hoppas ni haft en mysig dag på Lådbilslandet!!! Pussokram

Emma-Lou
8 years ago

Ser verkligen mysigt ut 🙂

Nästa inlägg

Rödhårig, Brunette och Blondie….

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x