Att säga ”wow” 147 ggr!

Go’kväll!

Här har vi bara varit hemma idag förutom en liten promenad med Milo mellan skurarna. Har jobbat en del och tvättat lite. Går inte att torka tvätten ute nu dock vilket är lite trist men jag torkar på vardagsrumsgolvet. 🙂 Funkar det med! 

   

   

 
Vi klarade oss ifrån regnet, lite droppade det på oss men när det ändå är varmt i luften tycker jag inte att det gör så mycket. Han visade mig 147 olika trix med sin kick-bike. Dom ser ungefär likadana ut allihop men kommer det inte ett ”WOW” eller liknande från mig gör han 147 till. 😉 Han har faktiskt blivit jätteduktig och kan hoppa med sin kickbike och allt. Mycket ska vara coolt och häftigt i den här åldern förstår ni. 

  
Älskar vår tavelvägg i vardagsrummet. Den har positiva budskap som man blir glad och pepp av. Sånt som man behöver i sitt liv. ”Change your thought and you’ll change your world”. 

  

Detta blir kvällsmaten ikväll. Laktosfri yoghurt och glutenfria ekologiska havregryn. Orkar inte laga mat ikväll, vi åt dessutom en sen lunch så det blir perfekt med lite lättare att äta nu. Gör ni så ibland eller är ni Hitler med lagad mat 2 ggr per dag?

Nu ska vi slå på en film här. Hoppas Du har en mysig kväll. ❤️ 

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
9 years ago

Nej maten på semestern blir lite si och så men det är skönt. Va bra gjort att slippa regnet!

Vickis
Vickis
9 years ago

Under sommaren är jag ingen Hitler med maten, så helst bara en gång vid spisen per dag. Men jag har en karl med ett väldigt fysiskt jobb så får han bestämma äts det lagad mat TRE gånger per dag, matlåda vid 09, lunch och så middag på det. 😉

Den måste jag bara säga att jag inte kan hänga tvätten ute nu när det är pollen chock delux – ett tips bara. ❤

Niiinis
Niiinis
Reply to  Vickis
9 years ago

Veeeeet det där med inte hänga ute, men kan inte låta bli. Älskar doften för mycket. 🙂

AnsoAnna
AnsoAnna
9 years ago

Äter gärna fil eller kvarg till lunch eller middag. Som tur är gillar barnen det också :).

eva
eva
9 years ago

snälla använd inte hitleordet s ofta

Nästa inlägg

Glutenfri CITRONKLADDKAKA

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x