Firandet på Taverna Brillo

Godmorgon! ❤️

Snabbt inne och visar er bilder ifrån vårt firande av Maria igår. Hon började sin dag med behandling och SPA på Yasuragi. Jättehärligt hade dom haft det. Vi åkte sen upp till Sthlm för att möta upp henne och Therese som hon var på spa med.

image

Började med ett glas på Sturehof. Supertrevligt där verkligen. Visade sig att jag har en vän som jobbar som somelier där. Kul möte då vi inte setts på flera år.

image

Efter Sturehof hade vi bord bokat på Taverna Brillo. Champagneglasen stod uppdukade när vi kom och även en av de godaste champagnen som finns. Pol Roger. Mums!

image

image

image

Jag åt deras räksallad och sen två sidorätter i form av gratinerad broccoli och potatis, också den gratinerad med parmesan och rosmarin. Ämen herreminjeeee så gott det var. Helt fantastiskt! Salladen måste jag försöka mig på att göra nån dag, så fräsch och så god. 

image

Cia käkade en pizza med löjrom på som vi alla fick smaka. Den var ”to die for” verkligen! 

image

image

Sen var det presentöppning. Två underbara armband, ett från Marc Jacobs och det andra från Syster P. Maria var supernöjd med sin kväll. Roligt hade vi, på vägen hem skrattade vi så mycket så vi kiknade. Vi har alla exakt samma humor nämligen och har gjort massa tok tillsammans. Finns det nåt roligare än att prata gamla minnen? 

Nähä, dags att gå upp och göra frukost här. Snart ska du få lite BUS-tips och också ett kanonrecept på baguette och hemmagjord vitlökssmör. Perfekt till grillat. 🙂 

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tjej-fira!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x