Att förbereda sig för bröllop!

Godmorgon! 

Ett litet inlägg ifrån mig såhär i ottan. Påbörjade ett inlägg igår men somnade ifrån allt. La mig för att vila och torka naglarna och somnade. Skönt var det dock. Igår handlade vi det sista till syrrans bröllop. Milo kommer vara så fiiiiiin så jag får lite dåndimpen. Elliot kommer inte vara med då han sen ett år tillbaka bokat Falsterbo just denna veckan. Jobbigt när vi insåg det men alla var överens om att han skulle åka. En av hans drömresor. Thedde följer med och jag får återigen se honom i sin fina kostym. Det är nåt visst med att se sina barn uppklädda. 
   
Vi for runt lite medsamma vi kom till Erikslund. Jag hade siktat in mig på en viss kostym till Milo, dock så var den slut så det blev en annan. Hann få både mustasch och patt-svett innan vi hittade kläder till honom. Bannade mig själv för att jag så naivt trott att det skulle finnas kvar. När vi väl hittat allt rusade vi till IKEAS nyrustade restaurang. Milo satt i en skön fåtölj och bläddrade i en bok. Riktigt mysig hörna med bokhyllor och maffiga fåtöljer.

  
Denna veckan blev det inte mycket spara på veckopengen för Milo. Det var pang/bom/slut på veckopengen. 🙂 Jag har ju berättat att vi införde detta efter det nya året. Funkar bra som tusan och plötsligt har han fått lite insikt om vad saker faktiskt kostar genom att fråga hur många veckor han måste spara till olika saker. Att spara 10 veckor är länge, men nyttigt att få dom att förstå. Han är helt fönändrad. 

Milo fort runt som bästa Rackartygarna här vid kullarna. Jag satt med hjärtat i halsgropen och tittade på. Huuu, jag måste vara så sjukt känslig alltså.

   

Trötta med färdiga med shoppandet för denna gången. Vi brassade hemåt och fortsatte förbereda för den stora dagen idag.  
Bl a att fixa naglarna. Detta är klänningen jag ska ha idag. La ut denna bilden på min insta igår och undrade vilket nagellack jag skulle ha? Nästan 100 pers har svarat och de allra flesta tyckte nr: 3. Så det blev nr 3. Kanske att jag ska lacka något pärlemoraktigt över sen, får se? Jag är i alla fall svullen som en gris. IBS-mage och PMS var ingen höjdarkombo. Ska trycka i mig i en sån hålla in dräkt så får vi se om det putar mindre då? Ska också ut på en morgonpromenad nu, det brukar hjälpa det svällda också. Ja herreminjee så man får hålla på…. 🙂 

Vi hörs igen under dagen. Kl 10 drar jag iväg och fixar i ordning syrran. Jag ska göra både hår och smink på henne. Visar bilder på det sen. Idag ska solen visa sig mellan molnen, ett perfekt ”giftasväder” ju. 

Ha nu en fin lördag! ❤️

5
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
frulilja
frulilja
8 years ago

Ha en riktigt härlig dag ❤️
Kram

bettan
bettan
8 years ago

Ha en härlig dag nu..
Så kul att gå på bröllop:))

Lena
Lena
8 years ago

Härligt med bröllop! Ska själv på bröllop i aug har du tips på klänningar långa som passar?

Nästa inlägg

Hemmagjord baguette med hemmagjort vitlökssmör

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x