Så får du bort frizz och ett fint jämnt och lent hår

Dagens TIPS på grym produkt!

Idag måste jag tipsa dig om en toppenprodukt när det kommer till håret. Denna ”leave-in” produkt är helt grym när det kommer till att få ordning på torr och frissigt hår. Mina toppar kan bli torra och frissiga. Det märker man lättast om man har duschat och tvättat håret, sen ser man hur topparna liksom torkar snabbt och blir lite frissiga. Då brukar jag använda denna produkt. Den är helt grym och tar bort ALLT frissigt i ett svep.

SMOOTH.AGAIN heter den och har ett dubbelt syfte. Den innehåller stylingegenskaper som kommer att jämna ut håret och behandlingsingredienserna kommer att eliminera frizz för smidigare, glänsande, mer medgörligt hår med extra värmeskydd. SÅ du kan plattånga, föna och locka utan att använda värmeskydd när du använder denna produkt. Jag upplever också att mina lockar håller MYYYYCKETbättre med det här i håret.

Hur använder du då produkten? Applicera det rakt i handdukstorkat hår och sen  stylar du det bara som du önskar.

Vilka är föredelarna?  Den ger fukt, eliminerar frizz, utjämnar håret, ger värmeskydd, skapar silkeslen känsla och är paraben fri.

Du hittar den HÄR (adlink)

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AnsoAnna
AnsoAnna
9 years ago

Tack för tips!
Luktar den gott också? 🙂
// FrizzAnna

Mitt liv 2.0 "Ett experiment på min kropp"
9 years ago

Det låter som en perfekt produkt för mig!
Jag är risigheten själv 🙂

Nästa inlägg

Måns Zelmerlöw på Parken Zoo

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x