Vaknar upp till ett mulet Öland och doften av brakskit!

Ja men se godmorgon!

Här vaknar vi upp till ett igenmulet Öland och Böda Sand. Fifan…. nu kändes det lite motigt att vara positiv. Snark! Men, jag försöker se det som ett litet oplanerat äventyr. Som kan gå lite hur som helst. 🙂

image

Vi har suttit och ätit frukost här precis. Vi ska strax packa ihop och ge oss ut till den lilla skateparken som ligger här i närheten. Vi ska också gå runt och se oss om runt på campingen. Det ska ju spricka upp under dagen också så då besöker vi stranden.

image

image

Vad säger ni om denna lilla utsmyckning i vår stuga? Tycker det är lite roligt att man i alla fall försöker. 🙂 Väggord liksom. 🙂

image

Tony står och fixar i vårt lilla kök. 🙂 Nästan allt finns så man kan laga mat och fixa, alkt från kaffebryggare till stekpanna. Fast just nu skulle jag vilja slå stekpannan i skallen på honom. Han har dragit av såna brakare så jag börjar tro att han vill röka ur PMS-häxan och sin son. 🙂 Ja, PMS gör att det t.o.m är irriterande när han fiser.

image

Favoritfrukost just nu. Laktosfri yoghurt med glutenfria havregryn, glutenfri surdegsknäcke och kaffe med laktosfri mjölk. Mums!

Hepp, nu ska vi fixa oss här. Vi hörs snart igen. Ska ta massor med bilder!

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tina
Tina
8 years ago

Halloj!
Hoppas ni får en toppen tripp. Vill tipsa er om en super mysig grej att göra, hyr bastuflotten uppe i Byxelkrok så nice…..

Kramar från Tina

Mia
Mia
8 years ago

Åå så mysigt att ni kom iväg! Det är ju perfekt shoppingväder tills solen kommer i eftermiddag 😉 Finns massor av roliga butiker där uppe på norra delen, både på campingen och på vägen upp till Byxelkrok (bl.a en stoor godisbutik 😉 ) Annars är glassrestaurangen lite längre söder ut väl värd ett besök 🙂 http://kallaglassgard.se/
Sen finns ju lådbilslandet även på norra Öland. Nu blev det mest tips på onyttigheter 😉 ….men det är ju semester 😀
Kram

Katrin
Katrin
8 years ago

Ha en härlig dag och hoppas det klarnar!

Nästa inlägg

The Hermansen Style

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x