Snygga skor ”chock”!

snyggaste skorna

 

Kikade in på Ellos sida, skulle egentligen kolla efter lite kläder till Milo. Men kom in på deras startsida och fick se dessa skor! Ämen hur snygga? Jag måste ha dom här! Du hittar dom HÄR. Dom hade fått in en hel kollektion med sååå läckra skor. Kolla bara:

ellos skor

HÄR (adlink) hittar du hela kollektionen.

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
8 years ago

Men så snygga allihop! Jag shoppade Ldir stövlar som jag trånat efter länge på 70% rea förra veckan, går fortfarande o ler fånigt när jag tänker på hur mycket pengar jag (tjänade 😉 ) sparade på det köpet, jag menar hur ofta händer det att man har sån tur att det är rätt modell o storlek när det väl är rea ??!!!! Så det betyder väl att jag kan ta en tur förbi Ellos också på kvällens surftur 😀
Hoppas du/ni har en härlig kväll!
Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mia
8 years ago

Wow! Ja då hade du verkligen tur!!! Dom är såååå snygga, vill också ha!

Kram

Nästa inlägg

Lakrits och Daimkakor

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x