Sitta på betongtrappan….

Go’kväll eller Go’natt i stugorna!

Vi sover så länge om morgnarna så numera är vi vakna till långt in på nätterna. Snacka om omvänt när man jämför med mörkaste november/december? Då somnar jag typ 18 och vaknar typ 02. Rena rama bageritiderna. Annat är det nu. 😉 

   
Idag på dagen tog vi bilen och for iväg för att fika hos mamma och min moster som är och hälsar på. Tji fick vi, dom hade brassat till IKEA. (sådan mor, sådan dotter 🙂 ) Åkte till pappa på hans jobb istället och överraskade med kladdkakemuffins och vispad grädde med en kopp java till. Jag älskar semester och sommar. Att sminka sig minimalt om dagarna är så härligt. Det enda jag har i ansiktet är ett solpuder som jag ska berätta mer om imorn. Bästa nånsin är det! Man ser bara lite solkysst ut och så sitter det skitbra! 

Hämtade ut ett paket med massa fint också. Ska visa en så  cool klänning sen!!! Love it! 

  
Väl hemma hostade vi igång grillen på allvar. Tony fick sitta i sin stol, med en öl, och grilla! Det är nog bland det bästa han vet. Sitta och filosofera, snacka med grannen och bara må gott. Lite kul var det att han blev helt blöt i ärslet av dynan som hänger kanon stolen. Ungefär 147 dagars regn låg i den dynan. Haha…. 😀

   
    

Själv bakade jag en underbar kladdkaka med blåbär – recept kommer sen! Sen satt jag och höll Tony sällis på betongtrappan. Beundrade mina favvofoppisar med målarfärgsfläckar och en finsk flagga och nån blomma. Mamma och jag köpte exakt likadana för 100 år sen och dom är sååå sköna. 🙂 Perfekta ”slänga på sig när man ska ut” tofflor. Passar fint här ute på ”landet”.  Älskar min pelargon på trappan i zinkhinken också. Fick lite tid att plocka och fixa med den också. Dock så får jag inte sitta för länge på trappan. Bara om den är riktigt varm. Annars får den här tanten ”el problemo” med tjejmagen. 

Nähä, nu måste jag nog sova lite. Imorn är det jobb, hälsa på mamma o pappa, hämta husbilen, tvätta, packa och förbereda för semestern som gäller. Sov gott fina cybervän. ❤️
 

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
8 years ago

Jag är också en trappsittare!! Älskar det! Sitta och fundera lite, dricka en kopp kaffe eller äta en tallrik fil på morgonen….men Nina, du måste ju skaffa dig dynor till trappan! Typ vanliga stolsdynor (tänk köksstol/pinnstol, sån dyna). Finns ju på Ikea, Rusta osv. Då blir trappan plötsligt hur mysig som helst! Varför inte köpa rosa och matcha pelargonen?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Anna
8 years ago

NÄMEN TACK för tips! Det har inte ens slagit mig. Det måste jag absolut köpa! ❤️

Nästa inlägg

Tävlingstips!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x