Roadtrip START

Godmorgon! 

Gäsp! Shit vad trött jag är. Somnade vid 12 och klockan ringde redan kl 05 i morse. Milo väckte vi strax innan vi skulle åka. Han ser fortfarande yrvaken ut. 😉 

Thedde kommer bo hemma och vakta huset så jag fick ha en genomgång med honom innan vi åkte. Det är bra träning att bo själv med matlagning, starta diskmaskin och matning av katt. Jag har ju curlat mina barn och får nu köra allt från ruta ett typ. Så blev det visst när man separerade, på något konstigt sätt så förmådde jag sällan att ställa krav när det kom till att göra nånting hemma. Jag har försökt med listor och ”plockaurochfylladiskmaskinen” dagar men det har funkat sådär halvhjärtat. Grejen är ju att dom gör sysslor hemma utan protest när jag väl säger till, så varför säger jag bara inte till oftare? Märkligt beteende om du frågar mig. Det är som att man bara gör’t själv av farten. 😉
   
 Japp, så då sitter vi här då. Vi har kört i snart en timma och har mänga fler framför oss. Tony har inte fått köra någon husbilsvinkning ännu. Det är bland det roligaste som finns ju. Precis som motorcyklister så hälsar husbilsförare på varandra. Inte bara husbilsförare heller utan passagerarna också. Så Milo är ju laddad till tänderna liksom. 🙂

  
Riggade just dessa på Milo då han lite då och då blivit lite åksjuk. Tänkte just på det, såna här hade jag dygnet runt de första månaderna utav min graviditet med honom. Nu får han tillbaka hehehe….. Nääärå, men jag blir lite illamående bara jag ser dom här banden. Dom satt ju på 24/7. 

Nu är det kisspaus! Eftersom jag kommer sitta i den här husbilen halva dagen kan Du väl berätta lite om dig själv, det vore skoj. 

1) Hur länge har du läst min blogg?

2) Hur hamnade du här?

3) Hur gammal är du?

4) Var bor du?

5) Är du där du vill vara eller finns det nåt du skulle vilja förändra?

Stor kram! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

51 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Frida
Frida
8 years ago

Hej!!
Ha en underbar roadtrip, hoppas vädret är på eran sida.
Jag har läst din blogg i några år, kom in på den genom Magdalena Graaf där du skrev om muffen i badhuset =)
30 år och bor i en liten håla 7 mil från Enköping.
Jag har själv en dotter på 6år och tycker det är kul att baka i måttliga mängder. Tack för den inspiration du ger mig i både bakning, heminredning och mode!
Saknar eran podcast, det var bästa fredagsfrukosten!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Frida
8 years ago

Jaaaa, Hahaha! Den när tanterna tvättade muttisarna så det löddrade till taket. 😀 Kul att jag inspirerar till bakning och allt. Kul att höra.

Ja, jag saknar också podden ibland. Jag älskade att göra den.

Stor kram!

Helena
Helena
8 years ago

Har läst din blogg mååååånga år, är från Åland, 47 år. Bästa bloggen, hitta dig då du bloggade på familjeliv. Läser också Mirka, Hanna, Maggan, Vimmelmamman, Dianas drömmar och några till. Det jag gillar bäst med din blogg är att du bloggar om vardagslivet. Det känns inget kul att läsa en blogg som enbart bloggar om fester och event och liknande. Även om det inte kanske är så så känns det som att man själv har världens tråkigaste liv och aldrig gör nåt kul om den bloggare man läser springer på kuligheter 6 dagar i veckan. Din blogg känns mest äkta, samt Mirkas. Det första jag gör på morgonen är att läsa din blogg, skäms lite för mig själv om jag blir irriterad om du nån enstaka gång inte uppdaterat….. Ja så är det när man vänjer sig vid den höga kvaliteten på din blogg. Ha det bäst på semester och så måste jag ju också säga att vilken härlig familj ni är och så söta Milo då, minns ditt klipp när han talade engelska. Wow vilken kille, hoppas du har möjlighet att blogga på semestern, eller sen när du kommer hem. Har aldrig varit på västkusten så ska bli kul att ”hänga med”

Niiinis
Niiinis
Reply to  Helena
8 years ago

Självklart ska jag blogga om semestern. Hur skulle jag klara mig annars? Detta med att blogga är ju en stor del av mitt liv nu. 🙂

Vad kul och höra vilka andra bloggar du läser. Känner ju nästan alla dom tjejerna. Mirka är en mycket nära vän. ❤️

Hahaha, kul att du blir lite sur när jag inte uppdaterat. Ja jag tror faktiskt att jag skämmer bort er här med mycket uppdateringar och de ggr jag inte gör det så får jag ibland reaktioner. Haha!

Ja Milo är hela familjens stora solstråle. ❤️

Stor kram till dig!

Lotta
Lotta
8 years ago

Hej Nina, jag började läsa din blogg bland andra på femme för ett antal år sedan. Du verkar vara en urskön person och har bjudit till många skratt när du berättar om ditt liv, precis som det är men som få berättar om på sina bloggar. Det är det som gör din blogg så personlig och rolig att följa!! Jag är 38 år, familjen består av min make som är 41, vi har hängt ihop i 20år. Vi har två döttrar, 7 och 4 år. Är egna företagare. Hunden Gizmo är en självklar familjemedlem,10,5 år och snart flyttar en valp in i huset med. Båda hundarna är av rasen dvärgschnauzer. Bor på västkusten nära Varberg i Halland. Ja, jag känner att jag har landat där jag vill i mitt liv, kan inte begära mer då jag har allt jag önskat. Njjaaaa, den där jäkla ibs:en kan ju dra dit pepparn växer, men tror den struntar i de 😉 Älskar att baka, mycket mer än matlagning. Men dina burgare blev jag väldigt sugen att testa, i morgon tror jag vi testar dem 🙂 Önskar er en fin och härlig resa!! ♥

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lotta
8 years ago

Vad roligt att höra om dig Lotta!

Åh en valp, söta som socker men jag skulle aldrig klara av att ha en hund har jag konstaterat. Katt räcker för oss. 😉

Varberg, så fint ni har det där. Är det dött på vintern eller har ni fart då med?

Ja, du måste testa burgarna! Sååå goda!

Tack & kram! ❤️

Carina S
Carina S
8 years ago

Hej! Trevlig semester nu, verkar jätte mysigt med husbil o kunna åka runt o bara stanna där man vill! Jag har läst din blogg i många år o hitta den genom Maggans blogg har jag för mig, såg även när du var med i Hela Sverige bakar. Man känner igen sig så mycket i det du skriver o all din humor, man blir glad av att läsa dina inlägg o får mkt bra tips! Själv är jag 40 år o bor i eget hus i en liten ort i Skaraborg, singel, inga barn, allt är självvalt så jag trivs jätte bra! Jag är lite av en ensam varg, tycker om att göra som jag vill när ja vill, en livs njutare!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Carina S
8 years ago

Åh vad harmoniskt det låter. Att vara ensam och nöjd med det. ❤️ Jag som alltid varit så rädd för ensamheten har nog mycket att lära av dig. Fortsätt njut av ditt liv precis så som du valt att ha det.

Stor kram!

Lotta
Lotta
8 years ago

Har följt din blogg i ca två år. Hittade dit via Mirka. Jag är alldeles strax 50, singel, frivilligt barnlös med ett jobb som jag verkligen tycker om. Bor i Ludvika men längtar ”hem” till Enköping 🙂
Ha en härlig semestertripp!!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lotta
8 years ago

Åh har du bott här? Vad roligt. Kaffe & fika i Ludvika. Haha, den har du aldrig hört förr va? 🙂

Vad härligt det låter med ett jobb som du verkligen trivs med. Det är många som inte har det så.

Tack & kram!

PaulaHelenas
8 years ago

Hm…ja hur länge jag läst din blogg? Ja det är nog länge det 🙂
Kanske ca 10 år el nåt
Tror jag sökte nån sorts recept
Jag är 50+
Bor i Finland, gift o har 3 tonåringar
Hoppas att ni får en härlig resa

Niiinis
Niiinis
Reply to  PaulaHelenas
8 years ago

Men wow! I 10 år!!! Det är ju heeeelt fantastiskt. Vad glad jag blir att jag lyckats hålla dig kvar så länge.

Härliga Finland. Vart där bor du? Min mormor bor i Sodankylä.

Stor kram!

Ulrika F
Ulrika F
8 years ago

Hej från Roslagskusten! Jag har följt dig sen Femme-tiden, älskar din brutala ärlighet. Blir snart 46 och är för närvarande sjukskriven för nåt som läkaren kallar utmattningssymptom. Jag fattar inte alls vad han menar… Jobbar just nu med att varva ner. Det går väl sådär….. Kram!

Anne
Anne
Reply to  Ulrika F
8 years ago

Har varit där. Fick gå i terapi och träna på att tat lugnt.

Ulrika F
Ulrika F
Reply to  Anne
8 years ago

Fick du några handfasta tips som du kan dela med dig av? /Ulrika

Anne
Anne
Reply to  Ulrika F
8 years ago

Faktiskt. Fick tvinga mig att gå långsammare, fick ge fan i dammsugaren, låta disken stå till nästa dag, träna på att bara på att sitta still mm. Hur jobbigt som helst! 🙂 Och låter väl hur knasigt som helst i andras öron.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Ulrika F
8 years ago

Åh fifan för det där med utmattning. Har själv varit där. Så fruktansvärt hemskt var det. Kände inte igen mig själv alls. Orkade ingenting. Att gå på stan och möta människor kunde vara helt överansträngande.

Försök andas djupt ner i magen fick jag tipset om. Och att vistas i gröna lummiga skogar som lugnar ett trött sinne och en trött själ.

Var rädd om dig och försök sakta ner om du kan.

Massa kram!

Ulrika F
Ulrika F
Reply to  Niiinis
8 years ago

Tack för tips och tanke! Det värmer <3
Jag skall försöka inse att det kommer ta tid att komma tillbaka, är inte där ännu…

Anonym
Anonym
8 years ago

Kom till din blogg för ett par år sedan tror jag via Hannas portal. Är 39 år och bor i Bålsta. Trivs bra med det mesta, men försöker som de flesta kvinnor gå ner lite i vikt. Drömmer om att flytta till gård.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Anonym
8 years ago

Åh gissa om jag känner igen mig. Ja det där med att gå ner i vikt. Fyyyyy…..

Bålsta är ju nästgårds. Har vänner som bor där.

KRAAAM!

Anna-Lena
Anna-Lena
8 years ago

1) Jag har läst i kanske ett år!

2) Jag hamnade här för att vi har gemensamma vänner på Facebook och de gillar ofta dina inlägg =)

3) Jag är 33 år gammal!

4) Jag bor i Cannes, i Frankrike.

5) Just nu är jag precis där jag vill vara, efter ett jobbigt 2014 med operation och annat tråkigt gällande hälsan, och ett även en jobbig början på 2015 med skilsmässa. Men jag är väldigt lycklig just nu!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Anna-Lena
8 years ago

Åh du ja som bor i Frankrike. Hur kommer det sig att du hamnade där? Låter härligt att du mår bra nu.

Kram! ❤️

Lisoball
8 years ago

Hej hej! 😀
Jag heter Lisa å är nyss 30 år fyllda å bor med familjen i asarum, karlshamn i Blekinge. 🙂
Har läst bloggen sedan du började blogga hos Femme.
Ibland är jag där jag vill vara å ibland inte. Jag har blivit bättre på att prioritera men strävar ständigt efter ”bättre å mer” hos mej själv å har därför sjukt höga krav på allt jag gör.
Rent interlektuellt förstår jag hur orimligt det är att hinna med/lyckas/ork/kunna, men jag har ändå inte tagit mej till den nivån där jag faktiskt duger.

Ha en underbar semesterresa!
Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lisoball
8 years ago

Gissa om jag känner igen mig i det du skriver. Fan vad jobbigt alltså. Just det där med att man känner att man inte duger riktigt, hur mycket man än kämpar och presterar.

Man borde stanna upp och leva mer i nuet. Jag tränar på det massor. Så lär man sig att stanna upp lite och inte tänka längre fram och aldrig vara nöjd liksom. Att leva här och nu gör att man blir mer tillfreds med det som finns runtomkring. Med vad man presterar och gör just nu. Förstår du?

Stor kram! ❤️

Cicci
Cicci
8 years ago

Hej!

Har läst din blogg efter du vsr med i ett reportage i Ena-håbotidningen för ngr år sedan. Bor i utkanten av Enköping, är 38 år, har två killar på 4 och 9 år. Jag är snart där jag vill då jag fått jobb i Sveriges närmaste stad – slut med pendling! Må väl!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Cicci
8 years ago

Åh vad skönt, grattis! Ja min mamma har pendlat i många år. Ibland har det varit så tufft för henne med inställda och fullsatta tåg.

Kram på dig!

Sophia Brunnberg
Sophia Brunnberg
8 years ago

Åhh härligt med semester!!
Lite svar på dina frågar

Niiinis
Niiinis
Reply to  Sophia Brunnberg
8 years ago

Dom försvann. 🙁

AnsoAnna
AnsoAnna
8 years ago

1) Hur länge har du läst min blogg?
– oj det vet jag inte men det är några år nu :).

2) Hur hamnade du här?
– det minns jag inte heller, haha.

3) Hur gammal är du?
– 39

4) Var bor du?
– I Tyresö

5) Är du där du vill vara eller finns det nåt du skulle vilja förändra?
– Sitter i en bil på väg hem från Öland. Skulle hellre vara hemma.
Haha, fattar ju att det inte är det du menar.
Jag trivs bra med var jag är i livet. Man, två döttrar 10 och 5 år, hund 2 år, villa, fast jobb, bra o fina vänner.

Hoppas ni får en härlig roadtrip!
Kramar Ansoanna (samma nick på insta) 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  AnsoAnna
8 years ago

Hoppas ni hade det bra på Öland. Underbara ställe.

KRAM

Fraidy83
Fraidy83
8 years ago

Härligt med roadtrip! Jag har läst fin blogg i ett par år. Började läsa den när du bloggade hos Hannah Graaf på bloggfamiljen. Jag är snart 32 år gammal och bor i Göteborg med min man och vår son på 10 månader. Jag känner att jag är där jag vill vara. Jag har ett stimulerande och roligt jobb att gå tillbaka till när mammaledigheten är slut. Min man och jag vill gärna ha 2 barn till om ett par år (om man får önska…).
Stor kram!!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Fraidy83
8 years ago

Åh vad härligt med två barn till. Jag har ju tre och är så glad att jag inte la av efter 2. 3 barn är underbart så kör på. 😉

Stor kram!

Mia
Mia
8 years ago

Hej!
Hittade din blogg hos Hannah Graaf.
Är 48 o bor i Göteborg. Singel med två halvstora barn. Man blir alltid på gott humör när man läst din blogg! Den känns ärlig. Gillar också att det aldrig är några påhopp på andra hos dej.
Uppskattar ”självklara” tips om bakning då jag är usel i köket. Ha en skön semester!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mia
8 years ago

Vad glad jag blir att du snappat upp det där med påhopp. Har verkligen försökt att inte ha sånt på bloggen. Vet att sånt också kan vara smaskigt att läsa om men jag är inte sån och tycker att det finns så många andra bloggare som sköter det bra. 😉

Självklart kan jag bli irriterad och har säkert utdelat nån känga nånstans men då har det nog varit befogat, typ så.

Kul att kunna inspirera och ge baktips. Blir så glad när jag får andra att baka. 🙂

Kram

Nina
Nina
8 years ago

Hej,
Precis som många andra hittade jag din blogg via Hannah Graaf och jag har följt dig i ett par år. Jag heter också Nina och har precis som du en son som heter Milo (!) som nu i höst börjar förskoleklass. Jag är 38 år, sambo och har även en liten tjej på 2 år, Elina. Bor i Stockholm, Skarpnäck.
Underbart att läsa din blogg, man får sig massor av härliga skratt, baktips och annat trevligt. Man blir så glad hos dig 🙂 Stor kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Nina
8 years ago

Hihi, Nina och så en Milo. Kul ju. 🙂 Roligt att höra att jag gör dig glad. Jag blir glad att du läser här.

Kram!

Johanna
Johanna
8 years ago

Jag gillar din blogg skarpt! Har en rutin att läsa den på kvällen när jag lägger min 3årige son. Han vill alltid att man ska ligga brevid o då brukar jag surfa för att få tiden att gå.
33 år, bor i Huddinge med man o 3 barn 3 10 och 11år gamla. Hittade dig på femme och gillar att du skriver mycket och ärligt om allt. Som en tjejkompis fast vi aldrig träffats.
Jag vet inte om jag är där jag vill vara, funderar lite på vad jag vill jobba med, om jag ska byta jobb eller plugga till mitt dröm yrke som är barnmorska( jobbar på kontor nu!) klarar jag av att plugga?
Saknar oxå en riktig tjejkompis att hitta på grejer med, har blivit sviken o undrar lite vad det är för fel på mig? Men jag är frisk o har en fin familj iaf även om jag känner mig ensam på kompis fronten!
Jag heter Johanna:)

Niiinis
Niiinis
Reply to  Johanna
8 years ago

Åh, vet du? Jag har också blivit sviken så och många ggr undrat om det varit fel på mig. Men ge inte upp. Det finns andra kompisar, bättre kompisar….bara man vågar släppa in de nya.

Såklart att du ska plugga! Självklart klarar du det. Man måste ta tag i såna drömmar, det är säkert meningen att du ska vara barnmorska.

Kom igen! Sök!

Stor kram!

Amanda
Amanda
8 years ago

Härligt med roadtrip ju!
Jag är 20 år, bor i centrala Göteborg.
Jobbar på hunddagis och går även en utbildning till hundinstruktör. Blir klar i oktober och börjar troligen nästa utbildning redan i november. Ska bli beteendekonsult (hund). Jobba med problemhundar: aggressioner, rädslor, stress, separationsångest m.m.

Förutom jobb och plugg så har jag givetvis en hund 😉 Han är en japansk spets och blir 4 år i oktober. Vi tränar viltspår och rallylydnad, har även tävlat agility och utställning. Tränar
Ibland tävlingslydnad också 🙂 massor med träning kan man säga 🙂 Sen håller jag på att ta körkort också.. Och ja du hör ju, massor på en gång! 🙂 Men de är så jag vill ha det 😉

Amanda
Amanda
Reply to  Amanda
8 years ago

Glömde skriva! Har läst din blogg i 2 år skulle jag tro.. Hittade den via Johanna toftby som du var på en bild ihop med och då kände jag igen dig från hela Sverige bakar och sökte upp din blogg – lätt min favoritblogg 😀

Sofie
Sofie
8 years ago

Började läsa din blogg på femme och följer dig sen dess. Älskar att du bjuder på dig själv, fortsätt med det 🙂
Är 32 år och bor i Västerås med sambo och tre barn.

Carola
Carola
8 years ago

Hej

Jag minns inte hur jag hittade dig, inte heller hur länge jag varit med dig…men jag är glad att jag är det 🙂
Jag är 45 år och bor i Sverige halva året och i Spanien andra halvan.
Husbil har vi också haft i flera år och har gjort ett antal resor ner i Europa….mest till Tyskland, Frankrike och Italien….även Spanien har fått besök.
Jag trivs ypperligt med mitt liv vid 45, har lyckats fått tre underbara barnbarn + ett bonus. Det är gött att bli äldre tycker jag

Marie
Marie
8 years ago

Hej!
Jag hittade dig på Femme å har följt med dig sedan dess. Jag är 40 år och bor med mina tre tonåringar 17,15 och 13 år samt en underbar golfen retriever som är 6 år. Vi bor i Göinge i nordöstra Skåne. Jag har en dotter som är sjuk så hon vårdas på sjukhuset i Lund. Det är skönt att fly vardagen å läsa bloggar om andra människors normala liv. Ni verkar ha en sån mysig familj. Kram

Linn
Linn
8 years ago

Heej!!

Va kul att skriva till dig 🙂

Jag tror att jag har läst din blogg i ca 2-3 år , jag hamnade här för att jag själv med medlem hos Viktväktarna för snart 3 år sedan och du dök upp på deras facebooksida och så kände jag igen dig från hela Sverige bakar ( ”snoppbutterkakan” eller vad det var hahaha)

Jag fyller snart 26 år och bor med min sambo i Lund och känner mig väldigt nöjd med livet just nu och har gjort senaste 3 åren, hittade rätt med jobb ( kom äntligen till rätt salong , är frisör, men världens bästa chef) och vi reser, festar och försöker ta till vara på dagarna, klyschigt men har tagit till mig mycket av vad du skriver. Är en positiv tjej från början och vet av erfarenhet att positivitet föder mer positivitet och så får man glada människor omkring sig! Tack för mig och ha en fantastiskt semester 🙂

PS, saknar fortfarande er podd , att varje fredag kunna lyssna på den, grät skrattade och bara älskade den!! Du är en häftig förebild för mig , du år så grym <3

C
C
8 years ago

) Hur länge har du läst min blogg?
Sedan Hela Sverige bakar tredje eller fjärde programmet

2) Hur hamnade du här?
Blev nyfiken på dig då Hannah skrev om dig i samband med att du var med i Hela Sverige bakar.
3) Hur gammal är du?
50+

4) Var bor du?
Strax utanför Gävle.

5) Är du där du vill vara eller finns det nåt du skulle vilja förändra?
Är sjukskriven sedan förra våren pga utbrändhet men trivs bra med både jobbet och kollegorna. Är gift och har två vuxna barn och har få men helt fantastiska vänner. Visst har jag ibland känt mig irriterad över att jag inte är frisk har massa onödiga fobier väger för mycket borde kanske inte ha gjort det ena elr andra etc (är ofta för spontan för mitt eget bästa) men svaret måste bli att jag är precis där jag vill vara.

Jag gillar blandningen i din blogg att du skriver om stort och smått och att du bjuder på dig själv så den är helt klart en av mina absoluta favoritbloggar.

Madeleine
Madeleine
8 years ago

Hej jag är 32 år och bor på lidingö. Har läst din blogg sen du var med på Hannahs sida. Lite innan hela sverige bakar hitta jag hit. Skulle nog vilja förändra en del men orkar inte ta tag i det. Ha en underbar semester!

Annie
Annie
8 years ago

jag vill också presentera mig även om det kommer lite efter : )Jag heter Annie, ska fylla 40 i dec och måste nog erkänna att en liten begynnande 40 årskris är här. 40 känns så jäkla vuxet liksom… Separerade för snart ett år sen efter 18 ihop och det var galet jobbigt. har två döttrar som är mitt allt. följt dig länge och älskar din blogg just för att du är så jäkla naturlig och normal och en riktig glädjespridare. ni verkar vara en härlig familj. fortsätt blogga som du gör. underbart att läsa till morgonkaffet : )) Kram Annie

Pernilla
Pernilla
8 years ago

Ja men så skriver jag här igen… Andra gången på en vecka, och jag som inte har kommenterat tidigare 😉 Det tar sej minsann!

Ja du Nina… hur länge jag har läst din blogg?! Det är många år nu, hur många minns jag inte! Kan tänka mej att det kanske var när du var gravid med Milo. Nåväl, du har kommit att bli en av mina ”bästa vänner”… jag vet ju typ allt om dej, fast du har ingen aning om vem jag är!
Minns inte alls hur jag hittade din blogg… men vi var gravida samtidigt och det var nog där någonstans.
Jag närmar mej 41 med stormsteg. Har två barn, 6 och 12 år och även två små hundar. Vi bor strax utanför Jönköping.
Det finns massor i mitt liv som jag skulle vilja förändra, men det är liksom inte riktigt rätt läge/tid för så mycket förändring just nu. Jag är ensam med barnen och är just nu mest bara mamma. Inte så bara… den biten vill jag absolut inte förändra 🙂

Tylösand minsann… där var jag och barnen v 27, du vet, den där veckan då det var asvarmt. Till och med jag badade då i havet 😉 Tanken var att vi skulle åkt ner över helgen nu, men vädret ska ju inte bli nåt vidare så det blir en hemmahelg istället. Visst är det vackert där… jag bara älskar morgonpromenaderna/joggingrundorna på Prins Bertils stig. Ljuvligt verkligen! Sanden däremot, tycker jag är ganska jobbig faktiskt… jag trivs egentligen bäst lite längre upp på kusten, Bohuslän närmare bestämt! Klippor är min grej 😀

Tack söta Du för en härligt inspirerande blogg! Som jag skrev i min förra/första kommentar, Du gör min dag! Vardagsliv, mat/bak, inredning, barn… ja allt är bara så jäklars härligt att läsa!
Tack min Fina ”vän” 🙂

Evelina
8 years ago

Hej härliga du!!
Jag som sitter här och i stort sett dagligen skrattar åt dina inlägg heter Evelina är strax 34 år, (herregud fyller snart år, borde önska mig nåt fint) =) bor med sambon Thomas och två tjejer på 3 och 7 år i Edsbyn i Hälsingland. Tror jag hittade din blogg via Femme och sedan dess följt den. Hoppas ni ha en skön semester, vi har några veckor kvar som vi ska försöka njuta av!! Fast med detta piss-väder har jag god lust att ”råka” klicka i en resa till ett VARMT och SOLIGT ställe =)
Trevlig helg!!

Susanne
Susanne
8 years ago

Hej

Saga
Saga
8 years ago

Jag är kanske inte riktigt din typiska bloggläsare. Hamnade här av en ren slump när jag skulle leta recept för ett par år sen. 15 år är jag iallafall och gick på Milos skola nu innan jag byter spår till en annan grundskola i Sthlm. Jag gillar din blogg mycket då den är så personlig, och enligt mig – jordnära. Den har hjälpt mig vissa stunder när det har varit tufft och krävande med anorexin. Dina inlägg är allt för bra peppande att vara sig själv.
Du ska ha ett tack.
Jag tycker det är bra där jag är nu, men skulle vilja, kanske inte det du syftade på dock, bli mer självsäker. Annars är livet rätt bra. En halv flytt till Småland med drömgården, hästar, katter, hundar, får, höns och kor. Ja det är på ingång, inom några veckor. Livet är bra.
Kram

Nästa inlägg

Nostalgi, håriga ben och semesterkaos

51
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x