Waynes Coffee i Halmstad

Halloj! 

Idag har jag känt för att blogga flera ggr men så när jag tänkt börja så har nåt annat dykt upp. Allt från högt till lågt har jag velat skriva om. Ska försöka sammanfatta lite här nu. 

 

Första grejen jag ville blogga om var det här badrumsgolvet. Såhär. Det finns ju servicehus med duschar och toaletter separerade. Vi har också en dusch i husbilen som är kanon på alla sätt. Men duschar man där måste man hämta vatten som en besatt. Orka liksom. Jo, men här finns det då ett par toaletter med dusch i. Den hökar alltid jag efter. Idag var det upptaget, stod i regnet och väntade. Till slut kom en hel familj ut. In kom jag och såg att golvet var dyngsur. Hann och sura ur lite för det. ”Vafan, kan man inte skrapa av golvet efter sig” liksom. Jag som dessutom A V S K Y R såna här golv. Med fotguck, hårstrån och Gud vet vad? Jag kräks nästan av det. Känsligt kanske men jag tycker det är skitäckligt. Ja så jag stod där naken i mina foppatofflor och tänkte att jag duschar väl såhär då. Sen var det min tur att torka av golvet. Men det var ju lögn i helvete att få det torrt. Blev nästan svettig ju. Torka torka skrapa skrapa – så jag förlåter familjen som lämnade golvet så blött och tar tillbaka mina sura tankar bums. 

  

På min instagram efterfrågade jag också vad man kan göra i Halmstad. Många tipsade om Tillsamman. En supermysig restaurang nere vid vattnet. Men eftersom vädret var röv så var det bara till att glömma det. 

  
Istället tog vi en liten stros genom stan och letade upp annat ställe att äta på. Gock förbi Espressohouse som var fullt. 

image

Säger bara excuse me and hello men wooooooow vilket Waynes Coffee vi hamnade på. Say what!? Det var som att kliva in i någons stora fläskiga sekelskiftesvåning. Massor med stora rum med högt i tak och jättefina möbler. Bland det finaste jag sett faktiskt.

image

Just när vi skulle sätta oss kom rara Tina fram. Hon ursäktade sig så mycket för att hon störde och ville bara hälsa för hon är en av oss härinne. Jag tycker ju det är skitkul att ni kommer fram när ni ser mig. Hellre det än att man sitter och viskar och pekar, det händer lite då och då nämligen. Nä, kom fram och hälsa vetja. Skittrevligt ju. Såå kul att få ett ansikte på er som läser här inne ju. Tinas mamma och syster fick jag också träffa. Vink vink till dig Tina! Kul att ses idag.

Vi måste snacka mer om Waynes Coffee i Halmstad. Wow säger jag återigen.

image

image

image

Fina mattor under borden, schyssta lampor och urfina möbler. Jag ville ju liksom flytta in typ.

   
 
  

Toaletterna, ett skämt så fint! Ni som åker till Halmstad måste bara göra ett besök där.

image

Jag chockade kroppen med en nyttig kycklingsallad. Den måste ha funderat över vad i helsickes det var som kom ner nu? Gott var det dessutom.

image

image

   

  

  

Tillbaka på vår camping så gick vi och kollade clownen Max. Milo skrattade högt några ggr åt honom och hans medhjälpare. Det är sällan jag får med honon på bild nu utan att han gör en grimas. Den nedre är så typiskt honom. 😀 Den ovanför knäppte jag i smyg. 🙂 

 

Ja eftersom jag glömde det förbaskade BUS:et hemma var det ju för väl att jag hittade nytt idag. Gillar ju det där med spray-BUS så nu jeflar ska det sprayas igen. Har du testat detta? 
Nähä, nu ska jag tvätta ansiktet här ich börja spraya. Sen är det hopp i säng, ska kolla Ernst på play. Just ja, nu glömde jag ju berätta att vi bytte plats idag. Det får jag ta imorn. Sov så gott och dröm sött nu. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
8 years ago

Fina Nina, hoppas ni får bra dagar i Halmstad med omnejd (min gamla hemstad) – måste fråga då jag bara älskar både koftan o jeansen, var kommer de ifrån?
Trevlig kväll, hör i sydöst verkar det ha regnat förbi så inte mkt till lågtryck för oss

Sofia
8 years ago

Satan i gatan så mysig Waynes, känns också hemtrevligt även på bild, förstår att du gillade det 🙂

Kram

Nästa inlägg

Kavaj och ”under kavajen” toppar!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x