Hur man får dagarna att gå trots STORM

Go’kväll! 

Sitter inne i husbilen i skydd ifrån blåsten. Här blåser det orkan typ. Efter frukost klädde vi på oss och gick till stranden. Ringde FaceTime till mamma o pappa så dom skulle få se den fina stranden. Höll tammetusan på att blåsa bort. Men äntligen fick mamma o pappa se den fina stranden jag pratat om i åratal. 7 km lång dröm är det. Dagen till ära lite förbannad och arg.

 

Det är så jag upplever hav när det blåser. Som riktigt förbannad. Men vad mäktigt det är alltså! Wow! Breathtaking! Älskar det. Det var tyvärr badförbud, haha…. Som om Tony hade badat annars. Det tror jag faktiskt inte! Det var helt galet ju…. Vi satt här och pratade om vad vi haft för väder när vi varit här tidigare. Vi hade förr oss att det alltid vara varit härligt och sol, jag på mina underbara morgonpromenader.

 
Det har jag saknat så himla mycket nu. Åh vad ledsen jag är för det faktiskt. Det känns som om dom sär promenaderna gett mig energi för ett helt år.

 

 Förra året…..

  
För många år sedan när båda stora barnen fortfarande följde med….

   

 Hittade dessa små bilder ifrån då när det inte var lika fint väder….hade glömt det. Här gömde vi oss mellan dynorna. Kommer ihåg hur skitjobbigt servar med vagnen på stranden dessutom. 

  Ett annat år var det svinkallt så vi satt med tjocktröja och Milos badrock runt benen. 

Det är ju ett lotteri detta med det svenska vädret. Så är det ju. Ibland har man otrolig tur, andra gånger har man förbannat otur. Som nu den här gången. Sommarens sämsta väder. Men fan, det går ju inte att göra nåt åt skiten. Bara gilla läget liksom. Hitta på andra saker. Som att gå på Busfabriken inne i Halmstad.

 

Alltså herreminjee så sjukt mycket folk det var? Milo var genomsvettig på några minuter.  Sen blev det lite shopping på REAN också. Det konstiga är att man vill handla tjocka stickade tröjor nu men det finns det inte så mycket på REA. 😀

 
Nu sitter jag här och dricker kaffe ur min älskade termosmugg. Imorgon lyfter vi från First Camp Tylösand för att åka mot Solvik camping. På vägen ska vi stanna till på ULLARED! HURRRRAAAAAA! Jag lyckades övertala karlsloken. Han muttrade nåt om omväg….. men för helskotta, vi bor ju en miljard mil ifrån och nu när vi är i krokarna så kan vi väl brassa förbi sa jag. Japp, så blev det!

 
Är du en inbiten ULLAREDS fantast eller är du som mig och har missat hela grejen? Vi var dit för första gången förrförra sommaren, sen var vi där förra året också. Gick tillbaka nu och läste min lilla ULLAREDS-guide som jag knåpade ihop direkt efter resan. Här hittar du den. Det är ett helt sjå med den där butiken alltså. Men jag hittade några godbitar som jag fortfarande använder och som det var bra kvalité på.

Nähä, nu ska jag hoppa i mysbyxorna och få in Milo. Han har träffat många nya kompisar här och är ute och kör kickbike för glatta livet. 🙂

Hoppas du är vid gott mod, mår bra och inte är alltför deppig över vädret. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
8 years ago

Orkar faktiskt inte hålla humöret uppe, fy vilken skitsommar, beundrar dig som pallar att se positivt på vädret, men det är ju inget att göra åt det faktiskt/ helena

Therese
Therese
8 years ago

Åh, underbara gekås! Ska dit nästa söndag-måndag 🙂 är där flera ggr om året, så jag kallar mej ”stammis” haha 🙂 när dom bygger om och flyttar omkring avdelningar rubbas min runda och jag blir putt 😉 så inbiten är jag!! hoppas du hittar många fynd och sparar lite till mej

Eva
Eva
8 years ago

Bor ju 40 min från gekå så åker titt som tätt dit… Ska till Halmstad imorgon med familjen efter tips du fick och göra äventyrscentrer. Måste hitta på nåt när vädret är som det är o dotra bara e ledig enstaka dagar från sommarjobbet!! Gekå undviker vi semestertider då det kryllar av folk…..

hoppas ni får en fin shoppingrunda där imorgon.
Kram

Liza
Liza
8 years ago

Åh bara älskar din blogg! Massor!!! Följer dig varje dag både här och på instagram, kommer från Helsingborg, mamma till 2 troll, förskollärare och träningstokig. Blev presentation här istället…. Hihihi

Vi är precis på väg hem efter 5 kalla dagar i tält på campingen i Gränna…. Visst är det surt när man tänker, planerar och förbereder för en härlig semester någonstans i Sverige också är vädret piss….. Men på något konstigt sätt så upplever barnen det som den BÄSTA semestern någonsin och bara vill tillbaka….. Vi borde nog alla se livet ur barns ögon istället! =)

Tack för att bjuder på dig själv!

Nästa inlägg

Sjusovare & storm

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x