Ullared och ”hello” Smögen

NÄMEN blogga liksom? 

Det hanns inte med sådär massor från Ullared inte. Man har så satt säga fullt skägg när man väl hamnar innanför dörrarna där. Minst sagt! 

   
 
Det började med en resa på ca 1 timma ifrån Tylösand. Jag hann att både sova och jobba. Så är det ju lite driva en blogg, jag har sällan helt ledigt. Eller typ aldrig faktiskt. Där framme satt Milo och Tony och småpratade. Älskar att lyssna på deras små diskussioner. 

  
Hann också med att ta en sån här bild. Du vet, råka ha den riktad på ”selfie” och så är man inte beredd. Lite annat mot bilden här överst i inlägget. Där har man satt sig tillrätta och tagit fram sin fotopose…. På den här, lite annat va? 🙂 🙂 

  
Dagens kundvagn blev denna. Tar alltid bild på den så man vet vilken det var man hade. Kan säga att idag…. MAJJ GADD vad med folk det var alltså. Helt jäkla galet! Så sjukt mycket folk så att jag faktiskt tappade sugen att gå runt därinne. Inte kul när man knappt kommer fram nånstans. 

  
Någon som tyckte det var riktigt skoj var Tony, för han fick träffa Morgan. Morgan var hårt ansatt av folk som ville ta bilder tillsammans med honom. När jag gick till hygienartiklarna passade han på att ta en bild ihop med honom. Haha…. Morgan sötisen!

   
 Efter att vi småhandlat lite var det dags för lite mat. Till min förtjusning kunde jag äta bakpotatis med skagenröra och dricka en latte macchiato då det var både gluten och laktosfritt. Oh HAPPY day! ❤️ Man är inte bortskämd med att kunna välja och vraka numera. Men allt för lilla magen (eller lilla, nu tog jag i så jag fes). 

   

 
Inte visste vi att det fanns ett litet lekland på Gekås i Ullared. Milo fick lajja loss lite efter att han tappert hängt med inne i butiken. Jefligt bra grej alltså, grymt! Blev inte så mycket alla ha ska idag. Det fanns ingen ork i oss att trängas faktiskt, till slut ville man bara ut därifrån. 

  
Efter Ullared hade vi en liten resa. Passerade denna mäktiga fina bro på vägen. Vi bor alldeles i närheten av Smögen och Smögenbryggan. 

 

Närmare bestämt här. Vi har ”dockat” för nån timma sen. Du vet ställt husbilen rätt, fått upp vindskydd och markis, lagt på mattan. Ja men byggt oss en liten uteplats helt enkelt. Jag har hunnit laga lite mat, vi har ätit och nu så har jag satt mig för att ta det lugnt en stund. Imorgon ska vi utforska stället och kanske ska vi in till Smögen. Det ser så otroligt vackert ut här, helt fantastiskt! Älskar havet, klippor och små bodar vid vattnet. 
Nu ska vi snart ta natt här. Är riktigt mör känner jag. Bara lite vänner på Netflix kvar…. ZzzZzzzzz…. 🙂 

Ps: Imorn ska vi prata om barn får vara uttråkade…. Har påbörjat ett inlägg om det. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mallan
Mallan
8 years ago

Citat från ’Monas universum’ ; ”Avskyr när bloggare låtsas som om det regnar, sen när man tar musen och för den sakta över länken så står det typ: ”click-doubltrader..blabla”. DET är reklaminlägg, som bloggaren inte går ut med utan denne låter läsaren tro att det är osponsrade inlägg. Älskar sen när man kan läsa bland kommentarerna att ”åh, du är så bra som inte har en massa sponsrade inlägg”, och vederbörande svarar att ”Åh, ja, det är SÅ viktigt för mig att vara ärlig”. ”

Hur ställer du dig till det här? Det finns ju en poäng… Jag hade ingen aning om (naiv förmodligen) att du är sponsrad av Boozt, Ellos, Yves Rocher osv. Det framgår lixom ingenstans! De flesta bloggare skriver ju ”i samarbete med” och där tappar dom mig för jag vill leta mina egna varor. Nu känns ju lixom dina ’tips’ rätt köpta oxå om du förstår hur jag menar..?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mallan
8 years ago

När det står (adlinks) bakom länkarna kan det vara så att jag tjänar några kronor på om någon skulle handla av produkten.

Jag har också skrivit på bloggen, massor med gånger, om att jag aldrig NÅGONSIN skulle skriva om något jag inte VET är bra. Jag har produkterna (smink,skönhet osv) själv och skulle aldrig tipsa om något som jag inte själv kan rekommendera. Har tackat nej till hundratals samarbeten och ”tips” när jag själv inte gillar produkten eller tycker att den är sådär.

Hos mig är ”klickr” inläggen märkta med (adlinks) nu och de som är sponsrade inlägg är märkta med ”i samarbete med….”.

Ja, det är viktigt för mig att vara ärlig och det kommer jag fortsätta vara. I synnerhet när jag tipsar om produkter t ex. Man märker ju rätt fort om produkter o dyl skulle vara kasst. Den feedbacken jag får då tillbaka skulle väl vara en del arga läsare som tycker att de blivit pålurade någon produkt.

Jag läger ner massor med jobb på min blogg som du säkert vet. Det är mitt jobb idag. Det betyder också att jag lägger ner mycket tid på vilka produkter jag tipsar om. Oftast beställer jag produkterna själv och provar först, råkar det vara så att jag handlar något som jag tycker är kanon så tipsar jag gladeligen. Det finns Affiliate program för bloggare som man kan jobba med. Det innebär alltså att man få sig några kronor om det råkar vara så att någon handlar utav det man tipsar om. Som en provision kan man kalla det. En provision, på produkter man tipsar om och som är helt ärligt tipsade. Viktigt. Som sagt, här inne är det aldrig något som tipsas om det inte är bra. Jag har själv valt företagen jag jobbar med efter vad jag tycker om dom.

Så när det står (adlinks) vid länkarna så är det sådana inlägg. Jag kommer att fortsätta markera dom så.

Mallan
Mallan
Reply to  Niiinis
8 years ago

Bra svar TACK! Jag är av den ’äldre’ skolan och fattar mycket lite av det som för alla yngre är vardagsmat :-/ Naturligtvis förstår jag att alla vill tjäna pengar på det dom gör, en är väl inte dum lixom 😉 Ha en fortsatt trevlig semester och TACK för svaret ♡

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mallan
8 years ago

Men det är bra att du frågar då tycker jag! Hur ska man annars lära sig något här i livet. Haha…. 🙂 Jag är också av den äldre skolan och har fullt sjå att hänga med.

Tack fina du! Detsamma till dig!

Kram! ❤️

Nästa inlägg

Godaste och saftigaste långpannebrödet

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x