Krabba som modell?

Go’kväll i stugorna! 

Här är det god kväll i husbilen. Vi har en iPad/iPhone stund nu efter maten. Vi sover ju så länge på morgnarnaså allt är liksom förskjutet i våra liv. Frukost absolut tidigast vid 10. Lunch vid 14 tiden och middag vid 20 på kvällen. Milo har börjat få ont i halsen och jag med. Zzzzznark! Men vad göra åt det då? Inte konstigt att man drar på sig höstförkylningar när det är som höst ute. 

  
Vi ruttnade ur fullständigt på vädret här så vi ”festade” till det med lite tacos. På en helt vanlig tisdag. 🙂 Det satt fint det. Jag lyckades också hälla ut ett helt glas med pepsi Max på golvet. Dubbelzzzzzznark! Skönt dock att visa Milo att vuxna också kan hälla ut sitt glas. Han blir nämligen helt förkrossad när han själv gör det. 

 

Jag fick i varje fall en väldans fin teckning som Milo ritat på sin iPad. Han var så stolt. För er som inte vet så fyller man i hårfärg och lite sånt på den här tjejen. Vi har FREE versionen och där finns ingen brunette. 🙂 Eller så önskar han sig en blond mamma. 😉 

  När jag satt inne och jobbade lite gick Tony och Milo för lite krabbfiske. Dom lyckades fånga en som dom la tillbaka den i vattnet igen efter att den fick posera modell. 

   
 Mysigt att få bilder skickade till sig medan de var ute på sin lilla utflykt. Förmodligen kommer man se tillbaka på dessa bilder och längta tillbaka även om regnet possade ned och gav oss en trist sommar rent vädermässigt. 
Nähä, nu kallar sängen. Regnet slår mot husbilstaket vilket i sig kan vara lite sövande faktiskt. Riktigt mysigt. 

Go’natt! ❤️

  

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
8 years ago

Jag måste säga att ni är allt bra tappra där i husbilen (liksom alla andra campare). Vi håller oss hemma även om det känns trist…tänder ljus och försöker vara utomhus mellan skurarna. Men fy vad trist det är med vädret 🙁 Nu får ni klä er extra varmt och dricka mycket varma drycker så halsontet försvinner. Te med honung eller färsk ingefära…

aa
aa
8 years ago

Mysigt med husbil, ha en fin semester trots allt regn. =)

Nästa inlägg

Är det ok att barn har tråkigt?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x