Smögenbryggan

Go’kväll! 

Jaha, idag fick jag äntligen se den omtalade Smögenbryggan. Helt klart är ju att det är väldigt ”västkustskt” och pittoreskt. Bryggan vimlar av turistort, restauranger, små butiker och massor med fina båtar. De små bodarna är så fina så man blir tammetusan alldeles varm i barmen.

 

Vi började med att köpa en regnjacka åt Milo då hans blev kvar hemma hos Love Forever Terece när vi var där sist.   Han har en poncho men den är så otymplig. Klädda till tänderna var vi och laddade för bryggan.

image

image

image

image

Det var lite så som jag hade tänkt mig det. Tyvärr så var inte vädret 100 så känslan att sätta sig och håva i sig skaldjur på nån solig uteservering uteblev.

image

image

image

Ja bilderna talar väl för sig själv. Det är som de bilder man sett och fått berättat för sig. Häftigt dock när man äntligen får se det med egna ögon.

image

Vi käkade på ett ställe precis vid vattnet. Jag lyxade till det med ett fläskfilé grillspett. Tony och Milo åt pizza. Jag kan ju inte det om det inte är glutenfritt. Kanske är lika bra. Jag har baaaaaara mofflat nu kan jag säga. 🙂

 

Medan vi satt och åt bröt solen igenom. Jag blev nästan tårögd. Vi hade ju inte sett den mer än första dagen på vår husbilssemester. Nu bröt den igenom. VI satte oss på en bänk på bryggan, klädde av oss jackorna och bara njöt. Kändes nästan overkligt! 😉 image

 

Här stod vi länge och väntade på att det skulle kliva på 3 till i båten. Denna ribbåt ska ha minst 6 stycken passagerare innan den kör. Tjejen som jobbade som inkastare utanför försökte flera ggr att få oss med på båten. Jag, som är livrädd för allt….eeeeh, hahaha! ”Nä fiiiifaaaan” utbrast jag när hon frågade. Kan ni tänka er mig och Milo på den där båten?! Haha, nämen jag skulle vara nerkissad och Milo stackaren skulle väl flygit av båtfan. 🙂

imageKolla vad häftiga inredningsdetaljer. Gjorda i plåt. Den som ser ut som nån form av tjur såg jag fanns som ölkyl också. Man öppnar luckan på ryggen och lägger i ölen där.

 

 

 

image

 

The Loft, inredning i massor men så himla mycket folk så jag ga mig inte in i den leken!

image

image

 

Hur fint?

image

image

 

På den här bilden så bröt just solen igenom på himlen och sken rakt ner här. SÅ idylliskt!

image

image

image

imageSista bilden är ifrån bron när vi åker över till Kungshamn. Dessa små stugor alltså. I´m in love! ♥

Nu sitter vi i husbilen och myser vår sista ikväll. Imorgon beger vi oss hemåt igen. Jag längtar efter stora barnen och katten därhemma. Elliot har jag pratat med i telefonen, han är i Småland och jobbar för tillfället. Thedde har jag snackat med varje dag, han tar hand om huset fint.

Jag måste bara tipsa dig om Hannahs klädkollektion FEMME collections superREA! Jag kastade mig in där ikväll och beställde fler färger avv min superfavvotop. Det är en linne t-shirt som jag bara äääälskar. Har en i svart men beställde i de andra färgerna nu också. Perfekt under kavaj eller kofta, funkar fint som den är också. Superhärlig kvalité också, hände inget med den när jag tvättade den. Lööööve it!

vida-linen-tee (1)

 HÄR hittar du den, nu för endast 135 kr! Beställde även en Elina dress i grått, sååå skön! Den hittar du HÄR. 

Nähä, nu ska jag ta ”natt” här.. hoppas du haft en bra dag min vän. Go´natt! ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jenny
Jenny
8 years ago

Hej!
Hur är plaggen i storleken?

Nina
Nina
8 years ago

Underbara bilder!!

Nästa inlägg

Lakrits & Chokladfudge kladdkaka

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x