Kan inte sova….

Godmorgon! 

Kan inte sova, legat vaken här sen kl 6. Sovit så oroligt sen vi kom hem….såg igår att det varit fullmåne så det kanske inte är så konstigt. Har någon oroande känsla i magen som jag inte riktigt kan ta på heller. Känner mig också sååå trött ju, så jag kan känna att det blir så sjukt enerverande när man liksom inte somnar om. Gaaaah! Lika bra att skriva lite till dig då tänker jag. 

  
En bild innan vi for iväg till svärisarna igår. Det är fortfarande väldigt ovant utan extensions ska jag säga. Varit utan i 2 veckor nu och saknar faktiskt mina små slingor. Grejen är att jag har så himla tunna och fina hårstrån så det är svårt att få ordning på håret som det är nu. Vet inte hur jag ska förklara, känns bara som om det var så mycket mer lättskött med lite extensionsslingor i. Nu måste jag typ tvätta det, föna och locka lite för att få nån ordning på det. Då torkar det ju ur fullständigt när det redan är mer åt det torra hållet. Man kan ju inte tvätta håret varje dag, eller jag kan absolut inte det. Ska nog fylla i det lite till, bara några slingor så det blir lite mer lättskött. Jag har varken tålamod, lust eller ork och hålla på med håret varje dag. Vissa dagar måste det bara vara så enkelt som en borste igenom och sen är det klart! 🙂 

  
Å så dom här sköningarna då! Anton är vår grannpojk. Milo och han är nästan lika gamla, skiljer bara några månader. S O M Milo längtar efter sin kompis alltså?! Dom leker så himla fint och har så kul ihop. Igår var första dagen dom äntligen fick leka igen. Antons storasyster Ebba färgade deras hår igår dessutom. Hur coola? 🙂 

  
Hur mycket sommar är inte detta då? Sommar i en liten ask (eller ärthållare). 😉 Så himla gott och härligt och nyplockat ifrån åkern. 

  
En av kakorna jag bakade igår….här på ett fat svalnande på bilgolvet. Fick inte göra några hastiga inbromsningar. 😉 Recepten kommer om en liten stund! Så, vi hörs igen sen! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jeanette
Jeanette
8 years ago

Men hej! Var inne här för att läsa Vimmelmammans blogg och såg då att du flyttat hit samtidigt som jag insåg att det var längesedan jag läste din blogg. Missar oftast det när ni har egna domäner.

Jeanette
Jeanette
8 years ago

Men, allt kom inte med i förra kommentaren??? Ser ut som om Tony har gått ner i vikt? Och hur går det för dig? Är det fortfarande VV som gäller?

Nästa inlägg

Sista dagen i Smögen

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x