Kalas!

Sent inlägg ifrån mig….

…..vi är på kalas idag. Milos kusiner Molly & Neo har fyllt år och har kalas tillsammans idag. Det blev en trevlig kväll igår men en isande kall cykeltur hem. BRRR vad kallt det blir på nätterna även om dagarna är varma och sköna. Sen är det ju så jäkla läskigt att cykla när det är mörkt. Jag hade som tur med mig Tony. 🙂 

   
 
Soligt och fint när vi kom, men nu har det redan hunnit ösa ner en gång! 

   
  

Fika i stora lass, jag som äter både glutenfritt och laktosfritt undviker ju allt sånt här. Dock så blev jag lite för sugen så jag tog ett sånt rån. Får se hur det går? 

   
   
Här har vi haft ansiktsmålning. Alla barn är målade på nåt sätt. Milo vägrade ju ansiktsmålning väldigt länge, det är bara nu den sista tiden som han vill. 🙂 

Nu ska vi åka och handla lite. Det blir massor med gottismaskens ikväll. Jag är så sjukt sugen gurkstavar och dip. 🙂 Imorgon börjar Tony jobba igen efter 4 veckors semester, det kommer bli märkligt konstigt med att inte få ha honom hemma skrotande med mig. Men lika bra att komma in i vardagsgängorna igen ju. Vi hörs sen igen! 🙂 

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Girls Night

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x