Not so funny!

Halloj! 

Ligger i soffan med en varm vattenflaska på magen. Min vänstra (vad jag tror) äggstock har strulat en hel del kring ägglossning nu i nån månad. Inte så som när man har vanlig ägglossning utan mer och i flera dagar. Haft ont till och från. Hade ont i två dagar i samband med ägglossning, gick över helt igår och så kom det tillbaka idag. Ringde gyn idag och ska få komma på koll där senare, dom hade lite dåligt med tider bara så det tar lite tid innan jag får tid. Givetvis galopperar min hypokondri som en förbannad häst nu….såklart! Känner mig nere och deppig för det här. Som tur var så fick jag prata med en jättegullig sjuksköterska idag som lugnade mig massor. Vi pratade om att det kunde vara en cysta, om att IBS och tarmar kan förvilla, om min ålder och saker som kan komma med det. Hon var inte orolig….men det är jag, för jag är sån. H A T A R att jag blir sån här. Att jag gräver ner mig med symtom i kroppen. Vill ingenting, vill bara vara ifred och deppa. Såå sjukt, men så är det att vara hypokondriker. Får jag mer ont och sådär så det inte släpper alls skulle jag ringa igen och få en akutare tid.

Jaha, nähä….inte så uppåt här inte. Känner mig lite trött också då jag vaknade så himla tidigt, så det skulle nog göra gott att vila lite. Stänga av från mörka tankar och oro en stund. 

   
Vill tipsa dig om några mindfulness appar. Den här mindfulnessappen håller jag på och laddar hem i detta nu. Vill testa den för den verkar riktigt bra.
Den här använder jag nu. Tycker jättemycket om rösten på hon som pratar. Den är snäll, mild och lugn. Precis så ska det vara! 

Nä, nu ska jag tvätta av mig mascaran och sen lägga mig på soffan med en filt på mig. Hoppas att det onda släpper lite. 

Ha en fin kväll! ❤️
 

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
8 years ago

Hoppas du känner dig bättre snart!

Heléne
Heléne
8 years ago

Så tråkigt att du inte känner dig bra, hoppas att det onda snart ger med sig .
Måste också passa på att gratulera till det nya jobbet, spännande.

Kram♥

Therese
Therese
8 years ago

Förstår precis vad du menar! Tankar som skenar och man är fast i orosträsket..själv är jag hypokondrisk och för 3 veckor sen gick jag till vårdcentralen, och helt plötsligt satt jag på akuten och påväg att bli inskriven på sjukhus för diabetes typ 1..jag sjönk till botten på en millisekund, vad ska hända med mig nu??? Obotligt sjuk och blodsockret skjuter i höjden om jag stressar och oroar mej!! Ja,usch,men jag måste ju försöka hantera detta men är inte så lätt.. så vad jag vill säga med detta är att inte oroa sig för något man inte kan påverka i vilket fall..så försöker jag leva nu 🙂 ta hand om dej! Stor kram ❤

Susanne
Susanne
8 years ago

Stor Kram!

jeja
jeja
8 years ago

oroa dej inte goa du ,,,,,,kram

Lindsie
Lindsie
8 years ago

Vet precis hur det är….är preciiiiiiiis som du. Och jag vet att det inte går att säga eller göra något för att lugna eller få dig att sluta oroa dig, men Jag Tänker På Dig!! Stor KRAM

Nästa inlägg

Vinn 1000 kr i presentkort hos Love Forever!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x