HEJ!

  
Kära ni!

Tack för alla kommentarer. Vi är hos vänner och har ätit pannkakor. Kände bara att jag skulle komma in och skriva snabbt. 

Jag fick träffa en överläkare idag som var fantastisk. Så skönt när man är rädd och orolig. Han tog hand om mig första gången jag fick utomkvedshavandeskap 1993. Galet va? Så ses vi igen efter 22 år. Jag är undersökt å det grundligaste nu. Har också tagit alla prover som går. Gjort ultraljud och allt. Jag har vätska runt min ena äggstock, troligen av en seg ägglossning som gör att jag får ont. Jag har östrogenbrist vilket gör att ägglossningen blir seg och ägget inte riktigt vill släppa. Äggblåsor blir stora och så. Han kunde inte se att det berodde på något allvarligt eller farligt men jag har givetvis tagit alla prover som går. Sänka och sånt samt cellprover. Nervös såklart för vad allt ska säga men försöker tänka att allt ska gå bra (även om jag har sååååå svårt för det). Har fått mediciner nu i alla fall. En som ska göra så jag slutar ha urinvägsinfektionskänningar (Piuh långt ord) hela tiden och en som ska hjälpa mig med min hormonbrist. 

Är helt slut och urlakad nu och orkar knappt skriva känner jag. Vi hörs imorgon igen. Tack för omtanken allihop, ni är så fina! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
Sara
8 years ago

Åh vad skönt att höra. Vila nu upp dig ordentligt. Kram Sara

Malin
Malin
8 years ago

Vad bra att de kollade upp dig så grundligt! Nej, att vänta på svar är aldrig roligt. I maj togs ett födelsemärke bort från min rygg, som såg misstänkt ut. Två månader tog det innan det där jäkla brevet med svar kom….Allt var bra. Men fy så långa månader….
Kul att du mötte samma läkare som för 22 år sen! 🙂

AnsoAnna
AnsoAnna
8 years ago

Skönt att du blivit ordentligt omhändertagen och undersökt!
Stor kram ♡

Fraidy83
Fraidy83
8 years ago

Kram fina du <3.

Lindsie
Lindsie
8 years ago

Skönt!!
Kram <3

Lisoball
8 years ago

Vad skönt å höra. Hoppas oron lägger sej lite med sen! <3

Cattis
Cattis
8 years ago

Kramar till dej! ❤️

Nästa inlägg

To the doctor….

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x