Att avleda sig själv….

  
  
Halloj!

Jag är mitt i både poolrensning och poolhusrensning. Tagit ut alla mattor, möbler och klippt gräset. Har också kortat av gardinerna och satt fast dom i hörnen. Man lär sig lite hur man ska ha efter en stund. Ja alltså, när det var skyfall här under veckan vi var borta rasade hela tältet av allt vatten. Saker gick sönder osv. Nu håller vi liv i det här poolhuset den här sommaren men till nästa blir det robustare saker, det är en sak som är klar.

Haft en riktigt jobbig dag idag. Alltså ur orossynpunkt. Stirrat på telefonen….men försökt tänka på annat dock. Inte alls lätt och jag märker hur mycket jag behöver den här boken. Hur man själv kan styra sina tankar totalt… Jag tog ju sänka och markörprover vilket de skulle få svar på idag, därav min galna oro. Livrädd varje gång telefonen ringt. Vet ju inte hur dom gör med sånt där, han sa i varje fall att han skulle ringa om det var nåt. Men idag eller på måndag då eller? Ja men du hajar hur man liksom susar iväg och oron gnager som en syra i hela bröstet. Huuuuu…. Är det något jag kan mycket om så är det oro! FUCK ORO! Ett sånt armband ska jag nog beställa!

   
 
Var ju i Stockholm idag och njöt av vädret. Hatt på dagen till ära. Jag älskar ju att bra hatt, keps och mössa. Skyddar mig lite också tänker jag som är så mottaglig för allas energier. Det säger i alla fall min mediumkompis Carola. Faktiskt känner jag mig lite trygg när jag har nåt på huvudet. Det kan man faktiskt testa om man är lite slutkörd och nere. Att bära nåt på huvudet skyddar oss alla nämligen. 

 

Ville visa dig hur det får med mina planteringar. Här är det ju rätt ok, lite sallad, ärtor och rödbetor. 
 
Eeeeh…. Här var det lite värre va? Skralt som FAN skulle jag vilja säga. TVÅ små morotsskaft bara och hela jefla löddan är full liksom. 🙂 Well, det kanske kommer? 😉

 Jag står här ute i vår trädgård och skriver till dig. Har solen i ansiktet och det är fredag. Denna helgen handlar det om att umgås med familjen och tanka energi och kraft. Det onda har lättat liiiiite idag men vågar inte ropa hej alls faktiskt. Det har det ju gjort förr så att säga. Vi ska åka och handla lite nu och sen blir det fredagsmys. 

Hoppas du mår bra! ❤️

Kram till dig! 

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Mycket….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x