Tjejer kan!

Go’kväll! 

Oj, idag har man skött 3 jobb! 🙂 Så kul att äntligen vara igång ordentligt med mitt nya jobb. Tacksam är ordet! Fasen, vi kvinnor borde få medalj ibland känner jag. Idag har jag roddat tre jobb samtidigt som jag varit på badet med Milo (han har inget fritids än). Packade även en matsäck åt oss. Klappar mig själv lite på axeln. 

Mina snälla svärisar har gett mig denna URFINA stallykta idag. Min svärfar håller nämligen på med sånt som hobby. Han sätter ihop de mest fantastiska oljelamporna som finns. Lackar om, byter kupor, snyggar till och gör dom mer moderna. Såna här riktigt gamla stallyktor kan man få både rostiga och slitna men också uppsnyggade. 

Hängde upp vår direkt när vi kom hem ikväll. Det blev sååå fint! 

   
    
  

Sån mysförhöjare i trädgården. Inte blåser ljuset ut heller utan bara brinner på. 

  

Vi försöker ta vara på de varma dagarna/kvällarna. Det blev grillat ikväll. Jag har ändrat mina matvanor nu. Har så mycket att berätta om varför men jag orkar inte riktigt ikväll. Får ta det eventuellt imorgon. Vi åt såååå gott! Herre alltså! 

   
 
Solen sken så fint in på vår gård ikväll. Apropå solen så har jag försökt undvika den så gott det gick idag. Satt i skuggan hade 30 solskyddsfaktor på mig och även t-shirt och kjol. Ändå har jag känslan av att jag bränt mig i solen fast jag inte har det. Så konstig känsla. Klart jag var i solen nån stund här och där men jag tror verkligen att jag blivit väldigt känslig för solen då jag inte solat på över 2 år. 

Tittar på Lotta på Liseberg och blir lite nostalgisk nu när det är sista ingången för i år. Sommaren swischar verkligen förbi. Sorgligt på nåt sätt. Åh vad dom jublar åt hennes sista sång ser jag nu…. 

Hoppas Du mår bra min vän! ❤️ 

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katrin
Katrin
8 years ago

Spännande att höra om nya matvanorna 🙂

Kina
Kina
8 years ago

Det kommer en ny sommar lovar! Själv är jag ingen sommar människa utan gillar hösten och vintern. Vi är några få%som gör det.. I morgon ska jag faktiskt besöka din stad en stund för tågbyte. Ska leta reda på ett kondis för att köpa med mej fika bröd,för vidare färd mot Uppsala. Ha de gott!

Lisa
Lisa
8 years ago

Visst är det lite ledsamt men än har vi och kan få härliga sensommarkvällar

Nästa inlägg

Snygga leggings

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x