Kattskit och fultjur för hela grannskapet!

Halloj!

Här har det varit full fart i flera timmar redan. Katten har skitit på golvet, smitit ut medan vi städade upp de tre stora skithögarna som blev av att jag trampade i det (thank god för foppatofflor), Milo har tjutit så hela grannskapet hört för att han inte fick följa med grannarna och så har jag exploderat i humöret också. Ja, vad mer kan man begära av en solig lördagsmorgon? INGENTING! 

     

 

Jag har i varje fall fått sitta och dricka mitt kaffe i vårt poolhus och landat lite efter urladdningen. Ja det tar på krafterna att ta hand om en nyopererad katt och bångstyriga barn. 

Får se vad vi gör härnäst? Blir det nåt skoj eller har luften gått ur oss allihop. 😉

0
Subscribe
Notify of
guest

14 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aa
aa
8 years ago

Du är inte ensam, här har också luften gått ur och jag känner mig ganska hopplös för tillfället. Är för personligt för mig för att beskriva här men inget allvarligt, ändå tillräckligt för att få mig att tro att denna dag bara kommer att bli en lång väntan men förhoppningsvis sluta bra. Keep calm and carry on som det står på min tavla här hemma =) Har också en sjuk katt till råga på allt.

Niiinis
Niiinis
Reply to  aa
8 years ago

Tänkt på dig! Hoppas att allt gått bra. Kram på dig! ❤️

aa
aa
Reply to  Niiinis
8 years ago

Det ordnade sig så pass att jag har sovit gott i natt iaf. Ibland är det ”alla droppar små” som fyller bägaren och därtill lite mensvärk och det tillhörande lite nedstämda humöret. Idag känns allt bättre som tur är. Läste ditt senaste inlägg och ser att du/ni också fick en bättre dag än hur den började. Så kul att sitta och namnge änder, igenkänning på det. =)))

Kina
Kina
8 years ago

Du är inte ensam . Här är oxå en skit lördag trots att solen lyser. Ha de gott trots allt.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
8 years ago

Hoppas Din söndag blir bättre! ❤️

Sara
Sara
8 years ago

Ojoj vilken dag. Men det känns skönt på något vis att läsa att det finns fler som har sådana här skitdagar. För ibland så känns det som att man är ensam att ha det så. Hoppas morgondagen blir lite lugnare för dig. Kram på dig

Niiinis
Niiinis
Reply to  Sara
8 years ago

Tack! Ja igenkänningsfaktor kan vara härligt för oss alla. ❤️

Sofie
Sofie
8 years ago

Låter som en jobbig start på dagen, men allt blir bättre ska du se. Själv började jag jobba i torsdags efter en lång, härlig semester…på sämsta tänkbara sätt

Niiinis
Niiinis
Reply to  Sofie
8 years ago

Nej vad hände? ❤️

Sofie
Sofie
Reply to  Niiinis
8 years ago

Oj allt kom visst inte med! En katt ramlade från 7e våningen rakt ner i asfalten utanför det rum min arbgupp hade möte i..vi blev vittnen till det hela och kah och en kollega rusade ut för att ta hand om katten som var vid liv men, ja..otroligt smärtplågad därtill! Djurambulans snabbt som attan och sen vet vi inget mer

Sofie
Sofie
Reply to  Sofie
8 years ago
Sofie
Sofie
Reply to  Sofie
8 years ago
Hanni
Hanni
8 years ago

Tycker du är för härlig och ärlig;)… Ditt sätt att skriva din blogg på gör den så intressant. Du verkar vara en härlig människa; )

Niiinis
Niiinis
Reply to  Hanni
8 years ago

Men tack fina du!❤️ Vad glad du gör mig!

Nästa inlägg

Välkommen på mingelkväll!

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x