Morning sunshine!

Godmorgon! 

Vaknade kl 4 men somnade 10 så några timmar har jag fått ihop. Nu ska jag upp och fixa mig och Milo och sen väntar ännu en dag på Formex. 

   
Finaste Engla från Englas Showroom. Hon gick visningen för Love Forever. 

 
Det gjorde också Christina Melin. Världens goaste tjej! ❤️ Vi planerar en träff snart. Jag, Christina och Annica (fick inte med henne på bild) planerar en tjejträff med ett gäng tjejer. Inget smink, raggsockor och brasa är kravet. 🙂  

  
Världens goaste Anna Book gick också visningen. 

Ni var några som frågade efter mina brallor igår. Fick tyvärr ingen helbild men här ovan så ser ni blusen som kommer nu till hösten hos Love Forever. Brallorna är spetsbrallor från Love Forever också. HÄR hittar du dom!

Nu upp och göra sig i ordning. Vi hörs under dagen.

Ps: Adressen www.niiinis.se funkar inte just nu så då måste ni gå in på http://www.blogg.alltforforaldrar.se/niiinis för att komma in på bloggen. Den gamla adressen kommer igång igen inom kort. 

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Isabel
Isabel
8 years ago

Hej Nina!

Vad vackra ni är i helt underbara kläder!!
Förlåt, jag vet inte om du svarat på detta, glömde nog klicka i att jag skulle få ett mail vid svar och nu minns jag inte vilket inlägg det var jag kommenterade för att kunna gå tillbaka och titta.
Dina bilder kommer inte med när jag läser din blogg via bloglovin.. Så på varje inlägg så måste jag även trycka på ”Visa originalinlägg”. Sen gå tillbaka och likadant på nästa.
Vet du vad det kan bero på? Följer din blogg varje dag via bloglovin och gjort i flera år, problemet har inte varit förut!
Följer även andra bloggar men har inte samma problem med nån annan.

Ha en underbar dag!!

Kramar Isabel

Madde
Madde
Reply to  Isabel
8 years ago

Jag har också samma problem.. Hälsar Madelen

Ulrica
8 years ago

Tjejkväll med raggsockor är de bästa :). Du som är så driven, kan du inte anordna en sån för oss bloggtjejer, jag ställer mig först i anmälningskön!!

Kram och lycka till idag på Formex <3

Nästa inlägg

Formex dag 1

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x