Night Night

Go’natt höll jag på att skriva! 

Haha….lite trött dåra. Så, då har jag formexat klart för idag och så har det sista plockats ur vår lägenhet. Då jag och Tony haft så hektiskt schema med jobb har mina svärisar hjälpt oss med lägenheten. Ämen, HUR tacksam är man för det? Fått tårar i ögonen flera ggr av tacksamhet. Vi röjde i 2 dgr….du vet när man lämnar förrådet till sist. ”Deeeet är ju inte så mycket” sa Tony och så stod vi där och stirrade in i ett knökfullt förråd och kände oss lobotomerade då vi inte hade ett minne av att det var SÅ mycket. Vi insåg att det var lite mer än vi trodde och mindes kvar – så jävla dumt men vi är inte mer än mänskliga. Dock så märkte vi rätt snabbt att det skulle bli svårt att hinna. Gissa om det var fantastiskt när svärisarna erbjöd sig att hjälpa till. När det känns som allt ska gå åt helvete och så gör det inte det! Den känslan….. ❤️ Vi bjöd på pizza (jag åt kebabsallad) som tack ikväll men sen ska vi tacka lite bättre! 

Jaha! Katten ska lämnas in imorgon igen för samma operation då bölden kom tillbaka. Vår lilla kisse. Tycker så synd om honom samtidigt som jag förbannar den förbannade böldjävlen! 

 
Morgonen började i alla fall med stress och kaos. Av nån anledning så gick bara klockan i morse. Strumpor skulle hittas och tänder borstas. Skolfoton för Milo också så frillan skulle fixas. Allt gott, lite sena till skolan men sen var jag iväg. Nähä, plötsligt stod det bara still på motorvägen. Tydligen var det en olycka fick jag se sen när trafiken släpptes på. Ingen svår olycka tack och lov. 
   
Idag hade jag en urfin tunika på mig med massa härliga färger på. Hade också en hårtofs i med ett hårband som vi har med blåa små söta rosor. En lite fin detalj sådär. 

 Fatet med vårt ”hårgodis” som vi kallar det. Massa fint att ha i håret. 

  

Härliga bloggkollegan Åza kom förbi en sväng också. Härligt att få pussa och krama lite på henne. 

Min kollega Fia och jag klickar så härligt. Jag tycker sååå himla mycket om henne. Hon är en duktig konstnär i botten och säljer så vackra tavlor och prints på kuddar. Jag ska faktiskt få in lite färg i vardagsrummet nu tack vare henne. Två kuddfodral ska in i soffan och dom är SÅÅÅÅÅ SNYGGA! Jag kommer att berätta mer om dom sen. 

Nu klipper ögonen här. Dags att försöka sova längre än 4! 🙂 Nu får jag säga go’natt va?! ❤️
  

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fia
Fia
8 years ago

Superfin tunika! Å vilket sött blomband <3

Marie
Marie
8 years ago

Jättefin tunika.Vart kan man köpa den?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Marie
8 years ago

Love Forever i vår! ❤️

Kina
Kina
8 years ago

Såg på insta att du träffat Erna!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
8 years ago

HAHAHAHAHAHA!!! 😀 Erna….

Kina
Kina
8 years ago

Ha ha ha!! Såg på insta att du träffat Erna ha ha!! Så skulle det inte stå! Utan såg på insta att du träffat Ernst skulle det stå. I Love Ernst!! Var han lika mysig som på tv? Ha en fin fredagskväll!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
8 years ago

Haha, du är kul! Ja…han var underbar på alla sätt! ❤️ Tack detsamma.

Åza Brennander
8 years ago

Supermys att få träffa dig en kortis också. Hade önskat vi kunnat hänga mer men det var ju fullt ös i montern hela tiden. KRAM

Nästa inlägg

Formex LADIES

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x