Ny kamera!

Gokväll vänner!

Jaha, jag har landat i soffan och sitter nu och bloggar medan jag slår ett halvt öga på TV:n. Jag hittade en perfekt kamera för mig. Jag är så glad för den. Som ett litet barn som fått sin första nya cykel typ. Vill pilla med den hela tiden och bara fota fota och fota. Min familj börjar bli lite lätt less dock så det är nog bra att jag satte mig ned en stund nu och umgås med er. Det är en Canon 700 D med bildstabilisator. Ingen supervärsting även om det är en supervärsting för mig! 🙂 Jag har inte lärt mig alla finnesser och inställningar ännu men ska väl göra det. Så vissa av bilderna nedan kommer vara både suddiga och konstigt ljus men jag håller som sagt på att lära mig lite.

IMG_0004Här satt jag och lekte lite i bilen när jag precis hade öppat kartongen. Bästa och roligaste som finns just nu.

IMG_0009Efter vi köpt kameran åkte vi en snabbis förbi skateparken i Rålis så Milo fick åka av sig lite. Sen brassade vi snabbt till svärisarna där lillebror (Tonys) hade födelsedagsfika idag. Det bjöds på massa gott…. men jag åt inget av det. Det känns inte ens som en uppoffring längre utan mer som en vana. Måste bara bli bättre på att ta med mig lite substitut. Vill lära mig att baka rawfood nu…som INTE innehåller nötter. En utmaning men det ska gå det med. 🙂

IMG_0035Gott med fika! Fika i hela ansiktet. Det kan se så gott ut när barn äter tycker jag. Skulle jag sitta och se ut såhär skulle det inte se lika gott ut kanske…haha! 🙂

nya kameran 4

IMG_0025

IMG_0038

IMG_0023Vi hade såå mysigt ute i trädgården hos svärisarna. Det är så lugnt hos dom.  Kidsen leker och vi sitter och pratar om allt. Så mysigt på nåt sätt. Precis som det ska vara. Jag och Tony brukar prata om hur det ska bli när vi blir äldre och våra barn får barn och kommer och hälsar på. Jag kan vara så genuint glad att jag har 3 barn. Desto fler som kommer och hälsar på liksom. Hur mysigt?

IMG_0034Det finns en gammal cykel ute hos svärisarna som Milo övade att åka på bakhjulet på. Han lyckades…. svetten dröp om ungen verkligen men till slut lärde han sig minsann. Så stolt och glad! Jag minns hur man själv övade på saker som liten. Tänk när jag lärde mig att cykla utan att hålla i styret. WOW! Jag var KUNG på gården liksom. 😉

NinaLite halvberedd på att Tony skulle ta bild  här kan jag säga.

Nya kameran

nya kameran 5

Väl hemma var jag såklart tvungen att knäppa av några bilder inne hos oss.

IMG_0069

IMG_0068Soffan med mina nya kuddfodral! Vet ni vad?! Snart kommer en tävling där du också kan vinna kuddfodral! Dom är såååå fiiiiina! Älskar dom och dom ger mitt hem härlig färg sådär lagom mycket! Håll utkik, tävlinngen dyker upp inom kort.

nya kameran 3

Min underbara blomma jag fick av bästis Maria. Hon har en precis likadan hemma på vardagsrumsbordet så då är det vår klubblomma har vi sagt. 🙂 Fick en vit orkidé av min svärmor & svärfar också. ÄÄÄÄLSKAR vita orkidér men suuuuger hästballe på att ta hand om dom. SÅ nu har vi bestämt att jag alltid ska få vita orkidéer så slipper jag hålla på och bråka med dom. 🙂

nya kameran 2Var ju tvungen att knäppa av en liten selfie här i soffan också. Lite kul ju… kan nämligen vrida skärmen så att jag ser mig själv i den på kameran. SKIIITBRAA  ju! 🙂

Nähä…. nu är det dags att tvätta av sminket och somna på soffan här. Det vanliga liksom. Imorgon är det vardag igen. Jobb och rutiner väntar. Här på bloggen ska jag dra igång en härlig tävling imorgon. Det handlar om kläder så då måste du vara med och tävla såklart!

Hoppas du haft en fin helg. Njut av söndagkvällen! ♥

 

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
Therese
8 years ago

Superfina bilder!! Åh,älskar att hösten är påväg så du börjar ”boa” och tar mer bilder på ditt hem å inredning 😉 såå fint! Men hallå kuddfodralen,hur snygga?! Om man inte vinner tävlingen,kan man köpa dem nånstans? 🙂 kram

Mia
Mia
8 years ago

Va kul med ny kamera! 🙂 Dom där kuddfodralen såg jag i veckan på Inreda o precis som du är jag väldigt försiktig med färg men dom är verkligen såå snygga så dom nog ska få flytta hem till mig också 😉
Kram

Kameratrollet - Fotograf i Skåne
8 years ago

Alltid kul att plocka ut en ny kamera!

Nästa inlägg

Barbequesås

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x