Presenter till imorgon…

IMG_0188Go`kväll alla fina! 

Här ovan ser ni två paket som jag och Tony ska ge varandra imorgon när vi varit gifta i 9 år. Det är helt sjukt hur fort tiden gått. Det var inte längesen jag i just denna stund satt och zippade på ett glas rosé på balkongen hemma hos mamma och pappa med mina närmaste vänner bredvid mig. Vi var 5 stycken tjejer som sov hos mamma och pappa den kvällen. Fjärilarna i magen var helt galna och man kunde knappt tro att det verkligen ÄNTLIGEN var dags för det där giftermålet som man planerat varje sekund i ett halvårs tid. Det var en av mina absolut lyckligaste stunder i livet. Jag skulle äntligen få gifta mig, bli fru. Gifta mig med mannen i mitt liv. Med den där snälla nallebjörnen jag träffade en kall vinterkväll i Sälen. Jag sov inte mycket den natten, jag var dessutom lite förkyld av AC:n när jag vaknade. Men vad gjorde det, jag skulle ju gifta mig…

Ja, så imorgon ska vi ge varandra dessa paket. Vi försöker verkligen att fira varje bröllopsdag. Går allt som det ska så blir det kanske en hotellweekend snart också. Det skulle vara väldigt mysigt. Hepp, nu är IDOL igång här. Den första killen som sjöng är en kille vi känner, Peter. Tony och han har spelat i samma band. Jag tyckte han var skitkul! 😀

Ha en fin kväll! ♥

 

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Inredningstips för posters

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x