Love Forever Mingel

Godmorgon!

Här sitter jag med fjärilar i magen. Idag ska jag göra efterkontroll på det jag opererade i april. Får se vad dom säger och hur det ser ut? Hur det ser ut lät nästan konstigt att säga med tanke på var det sitter. Hahaha…. well well, lite humor har väl aldrig skadat mitt i allvaret. Anyway, det blir en efterkontroll idag i alla fall.

Måste berätta om gårdagen. Sååå lyckat! Vi beräknade att det kom långt över 100 personer. Så kul ju! Alla kom shoppingsugna dessutom så det kunde inte bli bättre. Många hittade massor med fynd till bara en bråkdel av priset. Hur bra?

IMG_0224

Här stod vi uppradade och bara väntade på alla gästerna. Anki Bagger, Tanja Dyredand, Anna Toledano Book, jag och Terece.

IMG_0226IMG_0227Tanja som är en fena på RAWFOOD bullade upp med dessa himmelska bakverk. Inget vitt socker, inget gluten, inget laktos. Baranatuliga ingredienser. Alla som åt av dom var fullkomligt saliga. Kika in hos Tanja så får du se allt härligt hon bakar och gör.

IMG_0231Vi bullade upp med allt från smycken till kläder så det fanns MAAASSSOR att fynda!

IMG_0233Anna så snygg i ett par ursnygga Tarragona Pants och den helt fantastiska tunikan/klänningen Palermo Dress.

IMG_0237Christina och jag. Hon som åker med dottern på kryssning imorgon för att kolla när hon ska delta i Stjärnskott.

IMG_0240

IMG_0242

IMG_0241

IMG_0243Tog inga bilder när de var som mest folk. Jag hann inte! 🙂 Hade sååå fullt upp med allt och alla.

IMG_0247

IMG_0245

Här står vi fullmunderade i Love Forever. Tanja i Ibiza Dress, Anna i det jjag nämnde ovan men i annat tyg på tunikan Palermo, jag i Athena Short Kaftan, Christina i en Kickan Tunic och Terece i en Osborne Skirt som går att ha både som kjol och klänning.

Det blev en jättetrevlig dag/kväll på alla sätt. Älskar tjejmingel! ♥ Hepp, dags att dra. Vi hörs sen igen! Ha nu en fin fredag! Du kommer väl ihåg att det är FINFREDAG idag. Jag ska ta på mig örhängen i alla fall…. 🙂

Kram ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Angelica
8 years ago

Ser ut som ni haft det fantastiskt roligt 🙂

Hoppas du får en härlig fredag 🙂

Kram

Berit
Berit
8 years ago

Åh så mycket fina kläder!! Ja verkligen fiiin fredag är det i dag…jag har tillomed gjort mig till och lockat håret lite idag 🙂

Terece Almering
8 years ago

Puss på dig fina Nina!!! Vilka fina bilder!!

Lisoball
8 years ago

Finfredag it is! Jag firar med turkos ögonskugga å nya prickiga skor! 🙂
Ha en underbar helg!

trackback
8 years ago

[…] Foto: vissa bilder är mina andra har jag lånat från finaste Terece Almering &  Nina Hermanssen  […]

Nästa inlägg

Underbart saftigt god ÄPPELKAKA

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x