Snygga bröst!

Igår när jag hade varit hos doktorn så åkte jag in till stan för att hälsa på min svägerska och goda vän Eva. Eva är nämligen butikschef på Twilfit inne i S:t Per gallerian i Uppsala. Vi har i flera år pratat om att jag ska komma och hälsa på henne och få hjälp att hitta bra och snygga BH:ar. Grejen är att jag trott att jag kan allt om vilken BH jag behöver. Men man kan säga såhär….. Nina 43 år hade ”no freaki´n clue”! HAHA. Där stod jag i provrummet med gapande mun och ba: ”Jahaaaaaaa…..Nähä! Är det sant? Va?” 

Inte visste jag att du faktiskt kan ha helt olika storlek när det kommer till olika modeller på BH:ar. Alltså HELT olika. Jag har köpt samma storlek typ jämt. Knappt provat BH:arna ens för att jag tycker att det är så jäkla jobbigt. Idag fick jag t ex 75E nu på en av mina BH.ar, och på den andra har jag 80 D.  Eva är superduktig. Hon kan allt om BH:ar och hur de ska sitta på våra bröst. Hon är skitduktig på storlekar, sååå naturlig och proffsig så man känner sig sååå väl omhändertagen och trygg. OM du har vägarna förbi TWILFIT i S:T Per gallerian i Uppsala så måste du fråga efter Eva. Jag tror att alla tjejerna där är jätteduktiga! Urtrevlig personal och proffsigt bemötande. Jag hittade 2 BH:ar, 3 par trosor och en t-shirt. Jag kommer ALDRIG mer att köpa BH någon annanstans och det törs jag nästan lova. Just nu sitter jag med den skönaste och snyggaste BH:n på  mig och mina bröst ser på riktigt helt WOW ut. (Om man nu får säga så om sig själv…. ) 🙂

IMG_0264Lyxiga påsar när man köper lyxiga bh:ar. 🙂

IMG_0272

IMG_0271

Denna är TWILTFIT:s egna märke. 179 spänn bara. Så skön och så snygg!

IMG_0273

IMG_0277

IMG_0276

3 par SUPERSKÖNA trosor för 169 kr. Dom här är outstanding verkligen. Kommer nog inte köpa några andra trosor heller. 🙂 Sitter perfekt, sköna, dom andas, händer inget när man tvättar dom…. ja, perfekta helt enkelt!

IMG_0285

IMG_0282

IMG_0291

Denna URSNYGGA BH är från Calvin Klein. Den är såå skön och jag får riktigt fina nassar i den alltså! 🙂 Det tackar man inte nej till som 43 åring. 😉 Denna hade precis kommit in dessutom så skynda om du ska ha en!

calida

Denna tischa fick jag prova för att kolla hur BH:n ser ut när man har på sig just en tischa. Den var så grymt skön så jag blev bara tvungen att köpa den!

Twilfit hade dessutom 25% rabatt på underkläder nu så ska du handla så GÖR DET! Fråga efter Eva på Twilfit i S:t Per gallerian och så hälsar du från mig. ♥

2
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Svahnholmen
Svahnholmen
8 years ago

Mina favvotrosor också!! Skönaste ever!!

cattastroph
8 years ago

Yepp! Det är SÅN skillnad på BH och BH. Och jag var också långt över 30 innan jag fattade HUR man ska bära en BH. Numera är dom sköna och aldrig mera obekväma på nåt sätt. Från att alltid köpt 80C-D så har jag på Twillfit (och Change) gått över till 70H-I. Hahahaha.
”HUR STORA BRÖST HAR DU EGENTLIGEN 70 i ?!?!?!” frågar alla som inte har koll på hur en BH ska sitta.

Anna
Anna
8 years ago

Been there, done that… Hade också heeeelt fel storlek innan jag gick till Twilfit. Nu handlar jag inte bh nån annan stans ☺

Agneta
Agneta
8 years ago

Jag har precis upptäckt vad en bra bh kan göra.Känner mig helt plötsligt skitsnygg.Jättekram=)

Annika K
Annika K
8 years ago

Handlar bara BH på Twilfit o liknande kunniga butiker. Där man får en BH som verkligen passar en. 😀

Lisoball
8 years ago

Jag hade samma aha-upplevelse för va ett år sedan på twilfit i Jönköping!
Älskar trosorna högt nu jag med å handlar inte underkläder någon annanstans! 🙂

Nästa inlägg

Rise & shine

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x