Utflyktssöndag

Halloj i stugorna, det är söndagkväll!

Idag har vi hunnit med ytterligare en liten utflykt. Vi åkte ut till Kungsbyn som bara ligger en liten pisskvart ifrån oss…me vi har aldrig varit där. Konstigt va? Vi visste knappt att stället fanns ens. Jättemysigt med en mindre form av djurpark och terrarium. Det finns restaurang och fik, leplats och traktorer att köra. Perfekt för barn.

IMG_0470

IMG_0473

IMG_0474

IMG_0487

Allt från minigrisar till älgar har vi sett idag. Vi fick se när Kalle älg fick mat. Han var sur och vresig mot tjejerna i samma inhägnad. Det var han som såg till att få äta, tjejerna var smala och utmärglade. Det skulle det tydligen bli ändring på i nästa månad för då skulle Kalle bli brunstig och sluta tänka på mat. Då skulle tjejerna få äta sig mätta igen. SÅ funkar det tydligen i älgvärlden. Bisarrt!

IMG_0500Milo körde lite tramptraktor också. (Alldeles nyklippt dagen till ära också!) Det fanns massor att välja på. Det fanns också ett terrarium som jag snabbt kikade in i. Ormar, spindlar och ödlor fans det där inne.

IMG_0524

Namnlös

NinaVi avslutade med att sitta i solen och njuta en stund. Det var riktigt skönt. Undrar om det är de sista ”sommardagarna” vi njuter av nu? Det sägs ju att hösten är på ingång. Så är det. VI kommer inte undan. Själv låg jag och googlade långtidsboende på Mallorca i morse. Jag får mina ryck när jag tänker på den mörka hösten. Vi avslutade kvällen hemma hos mamma och pappa. Där fick vi äta långkok, så fantastiskt gott och mört. Det blev lite bingolotto också, jag var 1 nummer ifrån att vinna 25.000 spänn. Men men, vad är väl en bal på slottet! 😉

Nähä, nu ska jag ta kväller.. Lägga mig i soffan under en filt och slumra lite tror jag. Imorgon bitti väntar veterinären igen. Alltså, jag har inte uppdaterat er när det kommer till vår katt. Jag tänkte göra det imorgon. Hoppas du haft en fin helg.

Kram ♥

 

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vinn kuddfodral från MISS LIVING

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x