Att falla men komma tillbaka

Godmorgon!


Vaknar upp med en ”sådär” känsla idag. Jonas lämnade igår, det är svårt att ta in även om vi inte var nära vänner. Det känns dock som att hela vår lilla småstad är berörd av detta. Mitt Facebookflöde svämmar över av hjärtan….fint tycker jag. Jag hoppas också att han kan se alla de hjärtan som strömmar in från där han är nu. Han kanske redan sitter på ängen med Rita och Jeanette. ❤️

Idag är också en ”sådär” dag då min pappa opererar sitt knä efter att han skadat det. Den största senan i knät är av och det ska lagas. Min fina starka pappa. ❤️ Är sååå glad att det inte blev värre – för det kunde det ha blivit – mycket värre. Han ramlade nämligen ned från ett tak och en stege som gav vika. Jag har inte skrivit om det för det var så jobbigt allting runtomkring när det hände. Pappa ringde till mig när han låg där på gräsmattan med den helvetes smärtan i benet och jag trodde hjärtat skulle hoppa ur mitt bröst innan jag visste hur illa det var med honom. Hade han brutit ryggen eller vad? Tack och lov så var det ”bara” benet. Idag ska det åtgärdas så att benet och knät kan börja läka. Pappa har varit så tapper när han väntat på den där operationen. Han har ju redig smärta i det hela tiden, kan inte stödja på det och så svullnar det till oigenkännlighet på kvällen. Men idag ska han äntligen få hjälp! ❤️ Å som jag sa, det hade kunnat vara mycket värre!

 
Men som sagt, nu ska det bli bra igen! Ibland tänker jag lite på om 2015 skulle vara ett prövningens år för oss alla. Jag med min böld och fistel i januari, svärmor med brutet ben i mars som fortfarande inte är bra. Kattens alla bölder och operationer. Pappas fall….. Ja bara för att nämna några händelser detta året. Så är det säkert. Men vi försöker blicka framåt nu. Så får det bli.

Förresten, operationen på katten igår gick bra. Han återhämtade sig fint till kvällen. Nu håller vi tummarna att det blir bra allting!

Du, vi hörs igen sen! Jag ska jobba nu och planera min Sverigeturné med Love Forever! ❤️ Kanske besöker jag nån butik i din stad?

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Malin
Malin
8 years ago

Åh vad jobbigt för dig att din pappa hade ramlat från en stege! Verkligen tur i oturen att det inte blev ännu värre. Hoppas operationen går bra. Ja det verkar vara många prövningar nu. 🙁 Hoppas det vänder och allt blir bättre snart. Kram!

Sara
Sara
8 years ago

Hoppas det går bra för din pappa. Vila i frid Jonas. Ja ibland är det som om man blir testad hela tiden m nya prövningar. Tycker ni fått er beskärda del nu o håller tummarna att resten av året blir lugnare. Ja även kommande år också naturligtvis. Kram på dig o ha en bra dag. Sara

Linda B
Linda B
8 years ago

Nu har ni fått så det räcker. Jag vet exakt hur det kan vara det gör vi nog alla. Men aldrig rolugt när man är mitt uppe i det. Styrkekram!

Nästa inlägg

Ha det fint där på andra sidan Jonas

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x