Gårdagen och lite hjälp ifrån er!

Godmorgon godmorgon!

Vaken sen både 4 och halv sju. Min biologiska klocka håller på att go bananas i vanlig ordning när hösten anländer, men jag orkar inte ens bry mig….efter 43 år borde man liksom gilla läget känns det som. Det är som det är. Jag är en blandning mellan människa och brunbjörn helt enkelt. Dvala och ide liksom. 😉

Jaha, gårdagen bestod av jobb, samtal och av att frakta katten till veterinären för borttagning av stygn och koll av såret. Allt såg fint ut. Det har nu hållit på i över en månad detta och nu MÅSTE det bara bli bra, vår 8 åriga katt pallar nog inte mycket mer känns det som. Så håll era tummar är ni snälla?!

IMG_0545

IMG_0548

IMG_0550Gårdagens FINFREDAG blev såhär för min del. Hade en svart kavaj över också… ÄLSKAR halsbandet!

IMG_0555EN morgonbild ifrån igår. Både torkställning och frukosten framme. 🙂 Skymtar Milo i bakgrunden också. Blogger life. 😉

IMG_0557Igår kväll var vi sen bjudna på middag hos våra vänner Åsa och Micke. Dom hade lagat så god mat. Parmainlindad kycklingfile med soltorkade tomater i, sen var det en potatis i ugn till det. Väldigt gott och väldigt lyxigt att komma till färdigt en fredagkväll!

IMG_0558

MUMS var det!

IMG_0561Köpte med mig en orkidé i cylindervas. Söt och fin tycker jag.

IMG_0566Vi hade så mysigt. Satt vid middagsbordet och bara pratade i timmar medan barnen lekte. Härligt det var att ses, det var längesen sist så nu bestämde vi att vi måste ses oftare. Hur svårt kan det vara liksom? Inte alls bara man planerar lite.

Ok, jag ska sätta igång och städa lite faktiskt.. Veckan som gick handlade om kattens böld och pappas operation så allting liksom haltar efter. Vi har katthår i hela huset då katten hårar helt galet mycket. Saker ligger överallt och jag känner hur mina kläder ligger i en stor hög. Fifan, jag får andnöd av sånt. Det måste fixas nu! Helst hade jag velat cyklat ner på stan och tagit en fika på Systrar Två men ibland måste man bara ta tag i det som suger. För WOW så skönt det är efteråt alltså. Tony sitter just nu och tar på sig skorna, han ska ut och röja i trädgården. En bra fördelning om du frågar mig.

Du, vi hörs sen igen! Så länge kan väl du hjälpa mig med en sak? Jo, jag skulle verkligen vilja veta vad du mest gillar att läsa om när du är här inne? Jag vore så tacksam om du ville hjälpa mig med det. Jag vill att bloggen ska utvecklas och vill kolla vad ni läsare bäst trivs med att läsa! Viktigt viktigt. Det är alltid bra att veta var krutet ska läggas även om jag självklart skriver om det som jag känner för…. men ni är såklart viktiga ni som läser. SÅ SHOOT! ♥

 

0
Subscribe
Notify of
guest

36 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena - Gott för själen
8 years ago

Jag gillar din mix, men lite extra gillar jag träningspepp och inredning!

Kram Lena

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lena - Gott för själen
8 years ago

Tack Lena! KRAM ❤️

Åsa
Åsa
8 years ago

Gillar också mixen! Lite av varje sådär, det jag är minst intresserad av är kakrecept, och det gillar ju du…kör på bara jag läser ändå!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Åsa
8 years ago

Hihi, bra! Kram

Tova
Tova
8 years ago

Mat, träning, inredning, kläder och vardagen 😉

Niiinis
Niiinis
Reply to  Tova
8 years ago

Tack! 🙂

Annica
Annica
8 years ago

Hej, gillar verkligen blandningen, stort som smått, bus och allvar, och att du så generöst bjuder på dig själv och din vardag, läser dagligen och kommer säkerligen fortsätta göra det, hoppas och tror det snart vänder för dig och din familj, ni har verkligen haft mer än nog för i år, kramisar!!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Annica
8 years ago

Åh tack snälla! ❤️ Det hoppas jag också! KRAM

Linda
Linda
8 years ago

Jag gillar din mix av inlägg, recept, träningstips, inredning och dina familjära inlägg. Din blogg är varm, äkta och underhållande, det är därför jag läser den 🙂
Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Linda
8 years ago

Tack för att du läser, KRAM! ❤️

Kina
Kina
8 years ago

Jag gillar din blogg och din blandning.. Lite mindre gillar jag när du skriver om pms och allvarliga sjukdomar,men då hoppar jag bara över dom inläggen och väntar på nästa inlägg.. Kör på som du gör lite gott&bladat. Ha en härlig lördag!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
8 years ago

Tack detsamma! ❤️

Nina
Nina
8 years ago

Jag gillar mixen = livet

Gillar att läsa om smink, hudvård, kläder o inredning blandat med livets alla ” upp och ner” – så fortsätt som du gör : )
Kram o tack för en bra blogg!!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Nina
8 years ago

Kram till dig och tack för att du läser! ❤️❤️❤️

Marie
Marie
8 years ago

Tycker du har perfekt mix i din blogg men gillar när du ger skönhetstips och klädtips.Gillar också att du vågar skriva hur det egentligen är tex pms osv.För det är ju så ibland för oss allra flesta.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Marie
8 years ago

Tack fina! ❤️

Ulli
Ulli
8 years ago

Hej, gillar att läsa om din vardag men också om olika ämnen som berör – träningspepp och matrecept inte så mycket bakrecept (men det gillar ju du så helt okej -jag läser ändå), inredning och klädtips. Tycker du har en bredd på din blogg som jag gillar -inte bara yta. Tack för en fin blogg som jag läser varje dag !

Niiinis
Niiinis
Reply to  Ulli
8 years ago

Tack själv för att du läser! ❤️

Madde
Madde
8 years ago

Hälsa och alla tankar kring det eviga jagandet efter hälsosamt och trivsamt liv. Även om ditt ”liv” med familj, jobb och allt runt om!
Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Madde
8 years ago

Tack, kram!!! ❤️

Jessa
Jessa
8 years ago

Jag tycker om din blogg dom den är nu, blandning av allt precis som livet! Många bloggar visar upp en perfekt fin yta, din är mer ärlig!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Jessa
8 years ago

Tack! Ja här är det nog lite ”real life” faktiskt….jag är inte bättre än någon annan.

Liza
Liza
8 years ago

Jag gillar sin blogg som den är! Livet, inredning,recept, kläder mm. Framför allt att du skriver om vardagen. Fortsätt att bara vara du!!!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Liza
8 years ago

Tack fina! Ska göra mitt bästa! ❤️

Deseree
Deseree
8 years ago

Jag gillar att läsa om din vardag och vecko recept är ju super att få. Fortsätt som vanligt.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Deseree
8 years ago

Ja veckorecepten kommer faktiskt fortsätta och också en del middagstips. ❤️

Vickis
Vickis
8 years ago

Jag älskar din blogg precis som den är, underbara du!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Vickis
8 years ago

Fina du! Du är alltid så gullig! ❤️

Anna
Anna
8 years ago

jag gillar inredning o vardagshändelser , hoppar över pms o hypokondri , då jag har folk i min närhet som är väldigt sjuka på riktigt ….

Niiinis
Niiinis
Reply to  Anna
8 years ago

Usch vad ledsen jag blev av din kommentar. 🙁 Hypokondri är en sjukdom också, men tänker inte tävla om vem som är sjukast då det är två helt skilda saker. Ville nog bara mest upplysa dig om att hypokondri också är en sjukdom, fast en psykisk sjukdom.

Ledsen för att folk i din närhet är väldigt sjuka. Hoppas att allt går bra och att de får må bra igen.

Annica
Annica
Reply to  Niiinis
8 years ago

Kramar till er båda och tar mig friheten att ”lägga” mig i… levt , framför allt tidigare…peppar peppar ta i trä….väldigt nära både fysiska och psykiska sjukdomar. … de finns väldigt väldigt många av de båda… och det är så otroligt tufft på olika sätt och ”nivåer”. Bra att friheten att läsa vad man vill finns… starkt Anna att du från din sida sätt inte dissar hela Ninas blogg… samtidigt som jag instämmer i Ninas ord att de också är sjukdomar på riktigt… Ha en fin dag båda två …..hälsningar Annica

Katrin
Katrin
8 years ago

Hej! Jag älskar din blogg som den är! Minst läser jag sminktips, mest om ditt liv och hur du funderar kring saker. Du skriver väldigt bra och det är skönt att höra och se att nån mer är lika ”knäpp” som en själv (om du fattar hur jag menar). Keep up the good work 🙂 Att läsa din blogg är som att läsa en bra bok, jag är nyfiken på nästa kapitel och vill veta hur det går 🙂 Kram och ha en härlig helg!

Carina S.
Carina S.
8 years ago

Hej, jag tycker om din blogg precis som den är, du skriver om allt som jag tycker om att läsa, fortsätt i din stil! Kram

Laila
Laila
8 years ago

Hej Nina!
Varför ändra på något som redan är bra. Livet både glädje och sorg, träning, recept, sminktips ja det finns allt. Tack för att du bjuder på dig och din familj. Känns som man känner er utan att träffat er.
Fortsätt i samma riktning.
Kram

Pernilla
Pernilla
8 years ago

Go’kväll…
Anledningen till att jag fastnade för just Din blogg Nina, är dina härliga, ärliga småknasiga vardagsinlägg. Du skriver så öppet och ärligt om allt… Det gillar jag!
Alla bloggar som handlar om lyx och flärd… går fetbort hos mej!
Att du skriver ofta är också ett stort plus… Jag läser din blogg varje morgon (innan tidningen) tillsammans med den bästa koppen kaffe på hela dagen!
Kläder är visserligen kul, skönhet och smink likaså… Men det är det enkla vardagliga du är en klippa på!
Fortsätt bara vara Du… Precis så!
Kramar

Annica
Annica
8 years ago

Jag är inte den mest effektiva blogg läsaren… är lite av en ”periodare ” och de är bl a dig jag oftast då tittar in till… jag gillar ditt sätt att skriva och berätta , nyfiken att se vad som hänt i ditt/ ert liv sedan sist… När jag läser dina ord känns det som jag ofta har lätt att förstå din känsla ..allt från glädje till smärta. Har ännu inte gjort efter dina recept men gillar skarpt den delen också. Klart det är en bonus att vi kommer från samma stad… men tror nog jag hade fått nys om din blogg ändå då du skriver just på ett sätt som jag gillar.. och om jag skulle ha en blogg skulle min påminna om din… inte för att apa efter.. utan gillar de utlämnade på gott och ont… de öppna… de starka… de svaga… de inspirerande. ….. osv osv… men till skillnad från dig lever du med en man som gillar helheten utåt… min har inget emot de offentliga men inte bekväm i de utlämnande som jag i de mesta skulle också dela med mig av även om jag förstår att även du ibland såklart är privat! Lycka till och du utvecklas som person hela tiden och din blogg likaså då.. kramar Annica

Nästa inlägg

FINFREDAG

36
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x