Resande fot….

Go’kväll!

Ja, då har jag varit på en liten tur i Sverige idag. Började med Tierp och avslutade i Gävle. Två fina butiker och två härliga ägare. Nu kommer Du hitta Love Forever i både Tierp (Pretty & Pink) och i Gävle (Korint). Kul kul!

 
Det hanns inte med någon lunch mellan butikerna så jag kastade i mig en risifrutti och två glutenfria mackor i bilen. Åt faktiskt också frukosten i bilen. 🙂 Allt går bara man planerar lite.

 

Det var ljuvligt väder OCH jag hade glömt solglajjerna så nu har jag kisat nästan halva dagen och bekymmersrynkan blir bara djupare och djupare. 🙂 Pratade just med en av butiksägarna att det är lite speciellt att bli 40. För att på bara över en natt har man fått åldersseende och på två nätter har man fått rynkor man aldrig tidigare sett. Sen skrattade vi lite rått åt alltsammans, bra med humor och medsystrar. 😉
Nu klipper ögonen här, hoppas att din vecka startat finemang och fortsätter likaså. Imorgon ska jag berätta om en sjukt rolig grej som jag blivit medbjuden på!!!

Sov gott och dröm sött! ❤️

9
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jessica
Jessica
8 years ago

Hej fina du!
Jag har bara en liten fråga; finns Love Forever i Uppsala?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Jessica
8 years ago

Hej! Nej det gör ju inte det, håller som bäst på att försöka hitta en butik där som ska börja sälja Love Forever! 🙂

Anna Stina Silfverberg
Anna Stina Silfverberg
8 years ago

Hej måste äntligen kommentera din blogg som jag har läst flera år ( o verkligen älskar ! ) Men då du varit Gävle blev jag så nyfiken på denna butik Korint ! har bott i Gävle i 30 år o då jag fortfarande ibland besöker denna stad undrar jag var denna butik finns ? Tycker så mycket om Love Forevers kläder men är lite ” feg ” att skicka efter så det vore det toppen att prova dem på plats !
Som du förstår bor jag ej kvar i Gävle utan i Bålsta o måste samtidigt få ( vad jag tror )hälsa till din otroligt trevliga mamma ( vi har talats vid en gång i Jakobsberg samt även på bussen från Kista )

KRAM till dig o din underbara familj !

Anna Stina Silfverberg
Anna Stina Silfverberg
8 years ago

Hej har läst din blogg i flera år (o älskar verkligen den ) men när du nu varit i Gävle( där jag bott i 30 år , bor nu Bålsta ) blev jag så nyfiken var denna butik Korint ligger !
Tror dessutom att jag träffat din otroligt trevliga mamma vid några tillfällen bla på bussen från Kista till Bålsta / Enköping då hon hade ” tappat ” sitt busskvitto ( hoppas det gick bra , då jag tipsade henne o att gå till spärren i Bålsta o få ett nytt kvitto ?

KRAM till dig o din trevliga familj

Nästa inlägg

Du vann kuddfodralet hos Miss Living

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x