Nina på turné

Hallå på er!

Sitter här och småkollar IDOL samtidigt som jag skriver här. Jag har just satt mig och ”tagit kväll” som jag brukar säga. Jag har varit och kikat på en grej ikväll som jag ska berätta mer om längre fram. Jag kan inte berätta något än då det är något av en hemlighet fortfarande men det handlar inte så mycket om mig. Men som sagt, ni kommer att få veta lite längre fram.

Idag var jag i Gnesta i butiken Rara Klara och hälsade på. Linnea som hon heter som driver butiken är en ung superdriven tjej som är helt orädd. Hon skulle köpa in lite vår/sommar från Love Forever. Jag gillar att man vågar ta för sig fast man är så ung. Hon har blivit årets Gnestabo för ett par år sedan. Snuvade höga hönsen och vann hela skiten med mer än hälften av rösterna. Det ni! Gnesta ligger mig lite varmt om hjärtat då det ligger precis i anknytning till Södertuna Slott där vi bodde några nätter när vi spelade in Hela Sverige Bakar. Åkte förbi slottet idag och fick så varma känslor i hela hjärtat. Den upplevelsen kommer jag bära nära mitt hjärta för alltid.

IMG_0819Linnea var klädd i Love Forever dagen till ära. Hennes butik är SÅ fin. Hon och hennes pappa har fixat butiken själva och gjort den så fin.

IMG_0813

IMG_0814

Love Forever hängde så fint där i butiken, både inne i butiken och i skyltfönstret!

IMG_0815Där finns både kläder….

IMG_0803

IMG_0812

IMG_0805

IMG_0808

IMG_0811

IMG_0804Å massor med inredning…. medan Linnea hade kund gick jag runt och tog bilder på allt fint.

IMG_0817

IMG_0818

Tack för idag Rara Klara. I vår/sommar och redan nu kan ni njuta av massor med fint från Love Forever! ♥

Nähe, nu ska jag ta kväll och vårda min skallebang! Har inte pratat ordentligt med min karl på dagar känns det som så det är rätt skönt att få lite kväll ihop såhär på en onsdag. 😉 Imorgon väntar storstan för lantis-Nina. Ha nu en go kväll!

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
8 years ago

[…] Här kan ni läsa vad hon tyckte om Rara Klaras butik: http://blogg.alltforforaldrar.se/…/2015/09/09/nina-pa-turne/ […]

Nästa inlägg

Bakade äpplen

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x