Inredning, kläder, kattgos och torsdag

Go´kväll i stugorna!

Hoppas ni mår bra allihop. Jag är lite ”resfebrig” inför imorgon då jag ska flyga ner till Göteborg. Känner mig liksom stissig. Men flyger inte förrän sent på eftermiddagen/kvällningen så jag har dagen på mig imorgon att ”ladda”. Idag har jag flängt och farit som en tätting i storstaden. Började dagen med ett ”utvecklingsmöte” med min bloggportal. Känns så kul och roligt att dom engagerar sig i mig som bloggare och vill hjälpa mig med utveckling osv. Det kommer att dyka upp lite nytt framöver så jag kommer att hålla er uppdaterade.

jeans kläder pleaseVidare efter mötet då, det blev  till butik Phebe Lifestyle i Hammarby sjöstad. Där kommer det att dyka upp några styles framöver. Styles kallar man alltså klädesplagg, jag lär mig nya saker hela tiden. 😉 Här låg please jeansen uppradade.

love forever väst peace

En av mina favoriter i vår kollektion, så sjukt snygg! En mocca pälsväst med ett litet peacetecken på ryggen. Finns också i typ aprikosfärgad, också sååååå snygg!

ljuslyktor

ljuslyktaFanns också lite härlig inredning i butiken. Kul att många blandar inredning och kläder tycker jag. Då finns det alltid lite av allt liksom. Allt härligt samlat på samma plats.

katt bondkatt

Lite uppföljning av vår katt då?! Det står inte på förrän han äntligen får ta av sin tratt. Idag testade vi lite men han började slicka på sitt sår direkt så nu väntar vi till skorpan lossnat och det är helt läkt. Egentligen skulle tratten sitta på 3 dagar efter operationen…men hans har suttit i 1 vecka idag. Men vi vill vara bergbom säkra på att vår katt blir bra nu. Att vi inte riskerar nånting alls. SÅ nu får den sitta på till skorpan är borta och såret är HELT läkt.

katt mys bondkattkatt kattunga trattHaha! Kolla Toxys tunga som jag lyckdes fånga på bild? Hmmm, ja undrar kanske ni? Vad gör katten? Jo, nu när han har sin tratt så är han så sjukt gosig. Förmodigen kliar det en del överallt också och han kan ju inte klia sig eller tvätta sig nu. Så nu gnussar han nosen mot Tony skägg som besatt på kvällarna. 😀

katt mys kattgos tratt

GOOOOOOS GOOOOOOS GOOOOOOS!

Imorgon ska jag berätta för er om min vän Jonas som gick bort här för bara en kort tid sedan. Det kommer vara ett mycket känslosamt inlägg från min sida men jag måste berätta historien om den här familjen. Det ska jag ägna ett helt eget inlägg till imorgon.

Hoppas att du mår bra och är vid gott mod. Själv vettifasen alltså, känner mig rädd och ångestfylld inför flygresan men vill ta tag i mina rädslor faktiskt. Hoppas på en natt med bra sömn också…. Ha en fin torsdagkväll! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ann
Ann
8 years ago

Det kommer att gå jättebra att flyga. Det är ju en jättekort resa, så du kommer knappt att hinna sätta dig ner förrän det är dags att landa. Jag gjorde en sådan resa förra året och trodde att jag skulle få värsta panikångesten men det gick hur bra som helst.

Angelica
Angelica
8 years ago

Ett önskemål om att fixa så att man kan se bilderna även när man läser bloggen via bloglovin. Som det är nu måste man klicka in sig på din blogg för att se fotona. Tyvärr är jag lite för lat för att göra det så jag missar dina fina bilder. Vet att flera bloggar på din nya bloggportal har samma problem och oftast har jag då blivit så irriterad att jag har slutat följa de bloggarna eftersom det tar bort enkelheten med att följa bloggar via bloglovin. Jag håller ut ett tag till då jag verkligen gillar din blogg och hoppas på en förändring så att man kan se bilderna direkt på bloglovin igen.

Nina
Reply to  Angelica
8 years ago

Hej!

Jag har kollat detta med både AFF och med BLOGLOVIN. AFF kan inte göra något åt saken och bad mig kontakta BLOGLOVIN vilket jag gjorde. Därifrån har jag intr ens fått något svar…. Så jag har verkligen försökt få bukt på detta problem. 🙁

Angelica
Angelica
Reply to  Nina
8 years ago

Härligt att du jobbar på det för jag vill gärna se dina fina bilder. Tyvärr tror jag att problemet ligger hos AFF för det är flera bloggare jag har slutat följa pga just att bilderna inte syns på bloglovin och när jag nu kollade tillbaka lite så är det tex Mys och Mirkas bloggar som inte heller har bilder som syns på bloglovin och den gemensamma nämnaren är att ni alla tre bloggar hos just AFF. Så jag tror att det är AFF som borde ta kontakten med bloglovin och lösa detta för alla sina bloggare då jag vet att jag är långt från ensam att endast läsa bloggar via Bloglovin. AFF borde ju vara intresserade av att lösa detta eftersom deras bloggare annars tappar läsare.

Ulrica
8 years ago

Ha en jättemysig resa!! Jag förstår att det känns jättejobbigt att flyga när du är så rädd, så jag hoppas att det går bra och att du känner dig lugn när du väl kommer fram och får en jättehärlig tjejträff :).

Jag lade mig ju på sjukan i onsdags morse och jag var så nervös att jag skakade som ett asplöv, men visst är det lite coolt också när man gått igenom det jobbiga och kommer ut på andra sidan helt OK och allt har gått bra. Det är en stor seger :).

KRAM

Nästa inlägg

Lövbiffsgryta med pressad potatis

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x