Shoppat Malene Birger och Michael Kors

Vår överraskning gick inte av för hackor alltså! 

  

Taxin tog oss till en butik en bit utanför stan. Wakakuu hette butiken. För att komma ihåg namnet kan man tänka ”kakadua”….eller var det långsökt kanske? 😀 I alla fall! I butiken hade det dukats upp med både champagne och lunch åt oss. Ämen, hur lyxigt? Jag smäller tammefasen av! 

   
Det var inte illa va? Så shoppingbesöket började med en lunch och skål i glasen!

   
Helt underbart och nästintill ofattbart att få en sådan service. Butiken Wakakuu har massor med märkeskläder, väskor, skor, accessoarer m.m. Allt som finns i butiken finns även i webshop! Den hittar du här!  

   
   
En superlyxig butik med extra allt. Som omklädningsrummen liksom? Hur coola?

   
  

Mina inköp blev en Michael Kors väska som var helt nyinkommen. Så min stil, lite boheme sådär. Blev också en sminkväska från Malene Birger.  Ska ta bättre bilder på dessa godingar sen. De tål att visas upp! Så glad är jag för mina inköp! 
De flesta bilder lånade av Annica Englund.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Överraskning i Göteborg

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x