Flygrädd men jag lever

  
Från taxin på väg till Landvetter!

Jag står på land igen. Nu har jag alltså flugit 2 ggr på 3 dagar och jag är i ärlighetens namn så sjukt stolt över mig själv. Såna sjuka rädslor som kantats av dessa flygningar går knappt att förklara….det är nästintill panikkänslor. Men på något sätt gick det! Jag gjorde det bara! Pang kör liksom. Fick otrolig hjälp av Nette (flygvärdinna), och idag har jag fått hjälp av Annica och Malin som ni ser på bilden. Så gulliga tjejer som fick mig att tänka på annat, prata och babbla på om allt. I luften idag så var det ganska så turbulent, då beställde jag faktiskt en öl och som jag nästan svepte. 🙂 Det lugnar nerverna lite….sen kan jag tycka att WiFi i luften är sååååå bra. Norvegian is da shit! Efter vi landat stod kaptenen utanför planet, han frågade vad jag tyckte om flygningen? Fick ju snabbt prata med honom innan jag klev på även idag. Berättade att jag beställde en öl för turbulensen. Han förklarade då att en flygmaskin klarar otroligt mycket turbulens, det är bara det att det är obehagligt…..även för dom alltså. Att sitta och skumpa är ju jobbigt för alla liksom. Men jag gav honom beröm för att han tog mig hem levande. 

  

Gissa om det var underbart att få krama på Milo som kom och mötte mig med Tony? Åh han sprang emot mig och gav mig världens kram. ❤️ Nu är dom inne i affären och handlar tacogrejer. Ikväll blir det tacos. ❤️ Vi kör ”fredagsmys” ikväll då vi inte fick nåt sådant i fredags. 😉 Ska försöka hinna blogga ikväll och visa alla underbara bilder ifrån helgen. Somnar jag ifrån allt får det bli imorn. ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mitt liv 2.0 "Ett experiment på min kropp"
8 years ago

Duktig och modig du är som utmanar dina rädslor!
Jag har en dotter som är nybliven pilot. Hon älskar att flyga 🙂

Mia
Mia
8 years ago

Vilken helg du ser ut att ha haft!! Helt fantastisk ju! O vilken shopping 🙂 mycket snyggt!
Kram

Nästa inlägg

Veckomatsedel – Enkelt och gott

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x