Bildbomb från vår helg i Göteborg och Clarion Post Hotel

Bildbomb från vår MaMiEvent helg i Göteborg!

Nu ska du få en redig bildbom ifrån vår helt fantastiska helg i Götet. Solen sken både fredag och nästan hela lördagen så den kan man verkligen inte klaga på. Hotellet är såååå maffigt! Det är ett gammalt posthus som alltså byggts om till detta maffiga stora hotell. Lyxigt, designigt, maffigt…. typ så. HÄR kan ni kika in i det.
Clarion Post Hotel Göteborg clarion post hotel clarion post hotel göteborg clarion post hotel göteborg clarion post hotel clarion post hotel clarion post hotel

Här satt vi utanför och väntade på vår taxi. En nästintill magisk stund där i solen. Mycket skratt och lite spänning då vi inte hade en aning om var vi skulle få hamna. Solen gassade och det var riktigt varmt i Göteborg. Tilde, Malin, Annica, Nette, Ida, Miranda….ett gäng galet härliga bruddar så vi har skrattat och flamsat en hel del den här helgen kan jag lova.

wakakuu shopping wakakuu shopping wakakuu shopping champagne butik wakakuu shopping wakakuu shopping beamont fleur prestige wakakuu shopping champagne beaumont fleur prestige wakakuu shopping michael kors wakakuu shopping wakakuu shopping wakakuu shopping räksallad wakakuu shopping beaumont fleur prestige wakakuu shopping toalett

Taxin körde oss till underbara Wakakuu shoppingen. Vilken butik alltså! MAJJ GADD! Kolla toaletten liksom??? Bara en sån sak! Man önskar ju att man hade vunnit på lotto strax innan besöket så att man hade kunnat handla utan begränsningar…. Jag dreglade över väskorna som ett litet barn. Millan Oden som är butikschef berättade för oss om butiken och bjöd dessutom på härlig champagne lunch. Overkligt lyxigt! Denna butik kommer också att startas i fysisk form i Sthlm men finns redan nu i webshop så hela sverige kan handla! 🙂

Skönhetsfabriken Clarion Post Hotel Skönhetsfabriken Clarion Post Hotel Skönhetsfabriken Clarion Post Hotel Skönhetsfabriken Clarion Post Hotel Skönhetsfabriken Clarion Post Hotel Skönhetsfabriken Clarion Post Hotel Skönhetsfabriken Clarion Post Hotel Beaumont des Crayeres Skönhetsfabriken Clarion Post Hotel

Efter shoppingen väntade ett besök på hotellets Skönhetsfabrik.
Galet härligt ställe. Snyggt och lyxigt. Där väntade 4 tjejer med att fixa till oss. Makeup och hår stylades. Några av oss bloggade och uppdaterade sociala medier under tiden, några av oss drack skumpa och några av oss fick tom håret tonat.

clarion post hotel clarion post hotel Clarion post hotel Beaumont fleur prestige

Vårt hotellrum. Vi tänkte först plocka i ordning men sen tänkte vi att vi ju ska visa hur det verkligen ser ut när två damer bor i ett hotellrum. Det var saker överallt…. 🙂 Till natten plockade jag i ordning lite dock så man vaknade i någorlunda ordning. 😀

clarion post hotel clarion post hotel clarion post hotel clarion post hotel norda bar och grill clarion post hotel norda bar och grill clarion post hotel norda bar och grill clarion post hotel norda bar och grill clarion post hotel norda bar och grill clarion post hotel norda bar och grill clarion post hotel norda bar och grill bering klocka clarion post hotel norda bar och grill clarion post hotel norda bar och grill clarion post hotel norda bar och grill clarion post hotel norda bar och grill clarion post hotel norda bar och grill clarion post hotel norda bar och grill clarion post hotel norda bar och grill clarion post hotel norda bar och grill

Efter fix och trix var det återigen dags för middag på clarion post hotel clarion post hotel frukost clarion post hotel frukost clarion post hotel frukost

På söndagmorgonen tog jag en ensamfrukost på hotellet. Det är underskattat helt klart. GUD så mysigt det var att sitta helt  för sig själv och bara njuta av det goda. Där fanns dessutom både glutenfritt och laktosfritt så det gick att äta allt. Lyxigt! Jag satt för mig själv en låååång stund och bara njöt. Jag tror att jag börjar bli stor på riktigt kanske? Att jag kanske inte är så rädd för ensamheten längre…. det är stort för mig ska ni veta!

Skönhetsfabriken Clarion post hotel Skönhetsfabriken Clarion post hotel Skönhetsfabriken Clarion post hotel Skönhetsfabriken Clarion post hotel Skönhetsfabriken Clarion post hotelEfter frukosten fick vi hänga och bada lite inne i SKönhetsfabriken. Ett fantastiskt avslut innan det var dags att åka hem. Taxin hämtade oss innan 14 och tog oss ut till Landvetter. Vi är jätteöjda och tacksamma efter den här helgen. Helt otroligt härlligt har det varit och jag kommer definitivt att återvända till Göteborg och Clarion Post Hotel, jag måste dit igen. Jag vill äta frukosten och äta på restaurangen. Kanske t.o.m så pass att jag tar flyget. WOW!

1
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Diana
8 years ago

Wow vad härligt det verkar ha vart!! Helt underbart juh, vilken lyx!! 🙂

Malin/ Fredagskakan
8 years ago

Åh, vilken underbart lyxig helg ni ser ut att haft!! Som en dröm ju:-)
Så imponerande gjort av dig med flygningen!! Finns ju inget som stöket och utvecklar en mer än när man lyckas med saker man tycker sjukt läskiga! Heja dig:-)
Kram

Monica
Monica
8 years ago

Jag gillar dig Nina, älskar din blogg MEN detta känns inte bra. Allt överflöd, all lyx när man matas med alla bilder på barn som flyr,barn som dör. Det väller in flyktingar som ropar på hjälp………

Kim - Nybliven fru
8 years ago

Det ser helt underbart ut, det var du värd! ❤️

Nästa inlägg

Postkodlotteriet – Bästa reklamen just nu….

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x